nuffnang advert

Monday, January 9, 2012

cikgu disiplin negara China....

selamat petang semua...
dah seminggu tak hapdet petang...bz nok...ni pun curik2 masa...
mcm biasa, layan gambar okeh....

kalau mcm ni gaya cikgu disiplin, mmg tak boleh bawak toyol la nampaknya...ekekekek...



sumber: cari.com

64 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

serammm...hahhahaa

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

mak aikh, ganaznyerr, nak tunduk2 ke bwh meja pun x leh..

Rinna said...

Adoi dasat tol cikgu nak monitor murid ambik periksa yer.. siap diri lagik..atas meja.. adess..

amirah said...

dasatttt....

Cikpuan rara said...

selalu murid kena diri atas meja.ni cikgu pulak eh.

:: Mrs.Eady :: said...

humakkkaiii..

intan_blur said...

klu la time aku mcm nih..mau aku tkencing2 kat situ

norhidana said...

ohoooo dia sekodeng bdk2 peksa ek...ingtkan dia kene denda ahak2

Anak Wak Mail said...

memang tak de can langsung la kalau cenggini..haha

Qhaifa Nur said...

memang bole nampak sapa main2...
buatlah kat cini, sure kena gantung tugas huk3..

..::SangRatoo::.. said...

kalau aku..aku pandang die balik..heheh ceh ceh..mcm berani je..nak keluar gi toilet pun takut.. :P

cheqna said...

hahahaha
kompem nunduk tak ngangkat doh muka tu sampai habis masa =)

Lya Colours said...

steady la cikgu !

Huda said...

takutlah gitu..

khairul said...

mesti garang nk mampoeh !

*SiRibenMerah said...

kalo kat mesia wat camneh da kena saman da cikgu disiplin tuh sbb mencuak kan bebudak nk jawab exam.. _ alasan mak bapak yg anak gagal exam.

MULAN said...

kus semangat...!! cenggitu ropa cikgu nya sampai berdiri atas meja..

lydzar said...

TERBAIK CIKGU!!

fiza said...

Perghhhh...siap berdiri atas meja lagi tu. Murid2 pon takut nak meniru.

CikPuanHaLia said...

Perghh..menakutkan. Kalau ada jugak yg meniru tak tau la..

~aSHa~ said...

ehehehe mesti kena tendang kepala kalo sesiapa cuba angkat kepala nak tiru

as fadhli said...

hahahahha terbaek lar,,,,-D

munna said...

takut klu dpt cikgu cenggini...

ZSqueenbee said...

sumpah sye akn jdi budak baik..toyol pon xkn penah terfikir nk bwk..hahaha

wida said...

mmg x de can lgsunglah nk meniru

shark said...

pergh..
mmg kecut perut camni..
naseb baek dh lepas zaman skolah:)

Nens Collection said...

nak angkat kepala pon takut nih,lebih2 lagi nk bwk toyol..huhu

CaDLyNN said...

memang meja tu khas utk cikgu tu berdiri ke? hahahahaha

etiey.com said...

patut diamalkan selalu hahahha... kalau kat mesia cam gini apakan jadi gamaknya kan?

meh jenguk sini... nanti add aku kat fb.. promosi pembukaan!

http://www.etiey.com/2012/01/babykids-stuff-promosi-lowest-price.html

NzA said...

cuba buat kt msia....esok mak/pak dtg serang cikgu....he.he.he...

Pok Amai-Amai said...

Mak aih! Seram sy menengoknya!

KhaiRin - anies said...

yg kite nmpk sorang..yg tersembunyi?

adarnadzmie said...

sampai naik atas meja ko...hehe... bukan anak murid jer kena denda naik meja...cikgu pun teringin..haha

Chik Att said...

kalau kat Malaysia .... masuk paper dah ...

Eye_nee said...

bapakkk serius ni....

Tihara said...

kalo ada kipas atas tu, memang cantekkk :)..kih2

miloais milo said...

garang giler cigu kat sana....

Juliet_iRa~" said...

dasyat!hahaha..

lgsg xleh bckp la dgn kwn even nak pinjam pembaris..kekeeke ;p

wani johari said...

cikgu ker? ingt anak murid kena denda td...

GreenJade said...

ngengade tau.

kompem toyol aku sesak napas dlm baju.huhhh

Salina@IbuAqil said...

Mak aihhhhh!!
Kalo mcm ni mak apak tgk pun terus disiplin mak apak..
Jgn ckp anak2..
Hik3!!!

Bitt (double IS) said...

perghhhhhhhhhhhhhhhh scaryyyyyy aahhahahaha

sisdee said...

kahkahkahkahkah..klu i le kan tak masuk kelas sbb takut muahahahaha

Mimy Hamid said...

dasat tu atas meja ..payah la nak meniru ...bawa nota ke...huhu...aku konpom kantoi ni..oppss

Jemarioren said...

ganazzz sunggoh

akubiomed said...

Kalau bawa toyol tentu tidak lepas nih. :-)

rasp said...

physco sungguh cikgu tu :)

ahsfantasy24 said...

hehhee..
kesian dia, tak penat ke tu, ;D

ieda said...

ahahah x terfikir akak ;)
macam2 skrg nie .. ye ke dia pantau budak2 periksa tuu ekek

saffiya_aleesya @ echa said...

wah melampau tu sampai naik atas meja segala..

mamyharraz said...

amik kooo hahah nasib diri ini dah tak amik exam2 bagai ni dah..jd taklah gentar dgn taktik sebegini =P hehe

eMMe said...

Huhuhuh.....kalo ginila gayanya... Mmg x bergerak la jwpnye, kalo duduk camtu, camtu jela smpai hbs waktu jwp exam, takottttt...gigil....hehehehehe..

ikatankasihku said...

perghh, ganaz..dia diri tu nk tgk lurah ke haper tu.hahahaha

Tiramisu Fatiema said...

confirm semua fokus je jawab..huhu..xsempat nak tengok mane dah..smpai atas meja tu..

Dinas Aldi said...

Tu dia aihhh, akak tengok pun takut!

whitecappuccino said...

uik! semua tunduk tu!takottt!!

mama aini said...

ha2x.. :)

jeBateja said...

mak oii..kalau ada kipas siling kan bagus...toreh sket kepala dia tu...ahakz

Joy said...

takut pulak ada cikgu garang gini..

AdiaLuze said...

Idea yang bernas sesangat !! Muahahaha

DeQWa said...

bahay tul cikgu camnie,adoiii...

Mama Ema said...

boleh dipraktikkan kat Malaysia kot...hehehe

Zana Adieyza said...

ganas sungguh cikgu tu.. tp gerenti semua x berani nak meniru!

wan nurul hezrina said...

nie namanya teknik pemantauan dr atas.hahaha