nuffnang advert

Friday, January 6, 2012

cek nuffnang dah sampai....

selamat pagi semua...
setelah sebulan lebih menunggu, akhirnya yg aku tunggu dah tiba...Alhamdulillah....cek pertama dari nuffnang dah selamat aku terima semlm....

saja aku tak nak tutup amount tu sbb aku mmg bengang kalau orang nak tunjuk cek nuffnang, tapi amount tu dia pegi  blurkan la pulak...baik ko tak yah tunjuk...haha....so, utk mengelakkan korang bengang kalau aku blurkan jugak, moh la aku tayang pendapatan yg tak seberapanya ini...kehkeh....ala, korang lagi hebat dari aku kan? tapi aku rasa earning aku ni ok lah ni sbb aku berblogging bukan sbb nuffnang pun, hanya sampingan je, kalau ada, adalah....tak ada, aku bersyukur je....yang penting aku hepi dgn berblogging...tapi apa pun, aku tak sangka dengan berblogging boleh duit jugak kan....

anyway tengs pada korang yg sudi membaca blog aku ni....yg sudi komen lagi aku buat aku terharu...sayang korang ketat2 lah!!

tengs jugak to nuffnang, lepas ni kasi byk BE lagi yer...


p/s: tengs to Sha atas FM Indonesia, kak Ieda atas FM Krabi,  mek jah atas FM Melaka, daddyziyyad atas FM Perth dan kak dinas aldi atas FM Penang....korang mmg sempoi!!

102 comments:

sHi Ma said...

wah best.. shima pun nk redeem tp x jua buat...

Lya Colours said...

saya punya nuff belum sampai tahap yang boleh di redeem. hehe

Nazayiena said...

Tahniah dpt cek pertama dr nuffnang....boleh belanja lps nie....

Sue-Rya AQ said...

wah bestnye..congrates!!! bole blanje ni..hehe

ezzu said...

tahniah...boleh belanja ezzu kn!!!!!hehehe

ORLANDO AHMAD said...

jom mekdi

TiTi said...

alhamdullilah rezeki, moga lepas ni lebih masyukk lg ! ^_^

khairul said...

bole la blanja sy.

laku lagi aku ni .http://gilamodified.blogspot.com/2012/01/aku-masuk-magazine-lagi.html

Zana Adieyza said...

banyak tu..... mesti BE akk banyak kan.. hihihi..

seronoknya dapat FM!!! penuh koleksi kan.. syok..

adarnadzmie said...

syokkknya dpt duif nuff...bole bamjer akak..hehe

Kamalia said...

Alhamdulillah..tahniah,banyak tu..:))

norhanas said...

wah bestnya akak. :)
buat blog pun dapat duit yer eheeh

~ yus ~ said...

Tahniah wahida!!

luahfikiran ... mari kita said...

SALAM,
Untuk yg singgah ni, takde apa2 ke ... belanja la sikit !

:: Mrs.Eady :: said...

yeaahh..big mac 1!!!

Papa PUSS said...

salam

wah kak tahniah sgt2x.. untung dlm kejayaan.. :0

dwaty said...

jelesnya.....

kalau saya dapat nanti saya pun rak nak tutup amount... bagi jer tengok... bukan dorg minta pun... hehehe

amiey lee said...

huiyoooooooooo... amount dia buat mata jadi tukar rm rm rm heeeee

CaDLyNN said...

lin punye baru sekali je cash out dulu..pastu tak dapek nk cash out laie..huaaaa....NN...bg la BE lebih ckit kat i :p

aReLaN said...

congrats!!!rezeki tu.tengah tunggu check dari nuffnang gak ni.hehehe

rasp said...

congrats, congrats...
banyak dari i tu sis...
ntah bila i nak capai byk tu hehehehe
tapi like u said lah...
yg penting hepi berblogging...
ni merupakan bonus kan :)

Ieja said...

wow! bestnye kak..tahniah! ^_^

ieja amieja said...

apalagi..check dah dpt..jom g domino..ngeee..jealous akk..huhu

mama aini said...

salam wahida..tahniah,dapat cek dr nuff !!..syukur alhamdulillah byknya dpt..he2x..mesti semangat berblogging terus up lagi lepas ni kan !!!..

Myra Jay said...

Oklah tu kak cecah RM200++, myra blom merasa lagi..

Tahniah ye

Teratak Hami said...

Akak memang suka awak show the amount. Memang bengang kalau yg dok tunjuk BE, tunjuk cek tapi amount diblurkan. Nway ... rezeki tu. Dan bestnya dapat FM banyak2. Jeles tul !!!

diana said...

tahniah..
selamat berblog//:)

My Little Diary said...

Wah...bestnya...
byk tu RM233.
aku baru cecah RM1... :D

..::SangRatoo::.. said...

okla tu noks..rezeki anak² jugak tu..Alhamdulillah :)

Daddy Ziyyad said...

ada lah jugak tu..dari aku, sesen pun tarak! haha

eMMe said...

wow!!! wang besar wang besar!
belanja saya kak ida, hehehehehe~

fazrulnoor said...

banyak kali cuba buat nak reg nuff ni..tp x dapat

miloais milo said...

tahniah....
rezeki tu...
iols - nan hado aje kekdahnua!

Huda said...

tahniah! belanja kita..

atty's said...

tahniah ida..teruskan blogging.

Rahmah Ram Ram said...

amboiii...seronoknya..tahniah wahida dapat jugak lah tu ...saya ni menanti sampai ke laaa ni tak dapat2 nak cash out lagi. :)

Anum said...

wow bestnya
bila nak banje nie
haha

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

byk tu weh RM200++..aku nak tunggu cukupkan RM50 pun payah kemain..

Nens Collection said...

bape taun simpan ni kak..bestnye..sy punyer x naik2 malas sy nk check..huhu

amirah said...

blanjeee...huhu..murah rezeki ko nok bnyknya FM ko dpt ek..

|| NaFiRaa || said...

tahniah!! masyuk jugak amount nye!! moga lepas nih lebih masyuk lagi!!

apsal sume orang kasi ko FM!! apsal x de orang kasik aku FM??? larikkkkkkk

♥ dak pink said...

Untunglah dapat cek nuffnang!! *joget goyang2 montot.

Anamarza said...

tahniah byk gak tu , klau cam kita2 ni 200 tu kira berbaloi dah

KhaiRin - anies said...

wahida, kepsi 1! hehehe

ct shah said...

congrats jah.best ah dpt duit free berblog.

sudipVSsenduk said...

wow! bonus dr nuffnang di awal tahun, bestnya...

Mimy Hamid said...

hihi terasa mak tauu blurry amount...aku blurkan sbb nantiorg kata menunjuk padahal 50 hengget je...lalala...

salina said...

wow..sapa kata berblog ni keje tak berpekdah??silapppp besarrrr....kira banyak la tu dua ratus lebih..lepas kasut kerja sepasang

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

seronoknya..boleh belanja nie..

abghani said...

sukur

AnneRaini said...

banyak tu nok.. akupun tak cecah seratus. lagi slow lembab tahan gaban...haha

nurbeena said...

Assalamu'alaikum
Alhamdulillah, rezeki dariNya
Lama aku tak singgah sini..

intan_blur said...

wah best beb..
akhirnye dpt jg kan..aku jg belum dapt2 lg
hahahahahahhaah..aku baru impi2kan nak kasi blur check tu klu dpt...
huhuhuhu

Tiramisu Fatiema said...

wah rezeki..best..boleh belanja kitaorang akak..heheh

maszmadi said...

best best... rezeki awal tahun kan...

masz nyer huhu... nak cecah rm50 pon terkulat2 tunggu...

fiza said...

Tahniah, bestnya. AKunya cek tak dpt2 lagi nih.

fiza said...

Tahniah, bestnya. AKunya cek tak dpt2 lagi nih.

Kakzakie said...

Banyak tu wahida... kalau belanja makan utk hubby dan hero dua tu lebih dari cukup...

Ila said...

bilalah gerangan ku akan daapt ...hjehehe

Tihara said...

waw...banyaknye wahida..sebulan ke ni..leh shoping gitu ..congrtas :)

Neeza.Areef said...

yes..rezeki

norhidana said...

wahaaa pasni banjer dana mkn kfc kak... jom2
bestnyer... tak kisah la dpt berapa pun kak... itu kn rezeki kn... best2

ajumohit said...

tahniah beb, bagus kan dpt tambah pendapatan, bleh lanje aku makan tau ehhehe

miss Fyqa said...

tahniah akak..leh belanja fyqa makan.. hee~

eB ezrin said...

mak hai, byknyer. tahniah :)

kasihredha said...

wahhh bestnya...byk tu...cukup unk belanja akak makan *ayat mengada..hihi*
akak punya dari dulu ciput ajer...cuma belas2 ringgit je

whitecappuccino said...

bestla ida...rezeki awal tahun dari nuff!

Melor said...

wah bestnya

ieda said...

ok lah jugak kan dik
janji ada dear ! ;)

lizz said...

wah best ni...leh gi shopping2kan....saya nak kuorkan biler dah ckp no genap...hehe

munna said...

alhamdulillah ...rezeki kan.... munna punya nuff slow sgt skrg ni

Hanis Azla said...

wah.. tahniah.. ALhamdulillah rezeki di tahun baru.. akak punya nuff amt, nak cash out tak lepas lagi.. he..he.. slow mcm siput.. ha..ha..

suri solehah said...

tahniah..rezeki awal tahun..

Ati Masrif said...

tapi sejak cash out ni
langsung takde BE le...

Bitt (double IS) said...

betul la....kalo tak mau tunjuk tak yah buat entry kann...akekekekkeek jahat jek mulut haku harini...nampak sangat bengang mcm ko...akekekkeke

yup tq nuffnang...haku tak mau tunjuk that y tak dok entry pasal tuh..akekekekkekekekkee

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa tahniah..tahniah.. bleh arrr belanja aku makan kfc kan..kan..hehehe

Miss Nadya said...

nad tengah tunggu jugak..:)

http://www.nornadiah.com/2012/01/makan-coklat.html

Amie said...

dah dapat yang pertama, bakal menyusul pula yang kedua tak lama lagi... tahniah!

kayyana said...

uwaaaa... bestnyer ... die dapat cek nuffnang da... hehehe.. tahniah ye.. cek tu bleh buat tambah semangat nk update blog tuh.. hehehe

Maya Mayana said...

byk jugak tu..aku sepluh hengget je...tunggu 20 tahun lg aku check berapa,redeem haha,aku pun psg suka2..ada,adalah...

bnyak boleh la belanja aku burger subway wida...hehe

delarocha said...

masyuk laaa

Munnafendy said...

byk gak tu kak...sy xmerasa lg duit nuff ni...dah bleh cashout tp nk kumpul byk2 lg...huuu tamak2 :p

NzA said...

byk tu.......tahniah.

rosmina samin said...

waw ;)banyak tu...

MULAN said...

belanja eskrem cekelats boleh tak?

♥e'in♥ said...

wah.. e'in belum penah dpt lg cek dr nuffnang.. :(

ratusiput said...

haáh kan...kalau dh dpt tu tunjuk je la amount jd org tau nak tutup2 watpe...tak real la camtu.ratunye baru rm9 hengget lebih..baru regis sbb yg dulu buat salah jd yg baru ni mntak tlg kawan buatkan.barulah berjalan duit nuffnang tu.

akubiomed said...

Tanniah sudah dapat hasil dari pendapat internet. RM200 banyak jug tuh.

Alin Marlini said...

banyak jugak tu...alhamdulillah

wani said...

wahhh keles kau jahh,hebat2 lepas ni buleh la buat g.way kerap2 huhu...

Dee said...

aku bukan taknak tunjuk..kang kalau aku tunjuk amount dia puluh2 ribu korang kata aku riak pulak..kekeke..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

sy sokong kata2 kak dee di atas...wekekekekke

Rtp Farra Arisha said...

congratulations. alhamdulillah sebelumnya...:)

Rtp Farra Arisha said...

P/S: i followed you as i love this blog too ;)

wan nurul hezrina said...

wahh mmg masyukkk nuffnang ko nok!bagus2 selalu mmg amount blurr jer..hikhik..

besh nyer dapat fm..akupun suka nak kumpul fm=)

Cikpuan rara said...

banyak jugak tu kak.Alhamdulillah.

Mama Ema said...

pergh..bolehlah belanja ni...

Dalila Hamid said...

tahniah!!.. banyak tu... akak punya nk smpi 50 pun meleleh...

Juliet_iRa~" said...

huhuhu..xsmpai2 amount y blh redeem pon..heee..

AdiaLuze said...

Weeeee ... Bestnyeee .. n respek la kat u sis sbb slamba je tayang amount tuh .. ekekekee

ct rahani said...

wah masyuk.. sy yg dh bertahun2 berblog ni pun x penah cecah macam tuh.. ekeke..

Zura said...

byk tue..pasnie kumpul byk lg kak..