nuffnang advert

Thursday, January 19, 2012

aku dapat 1K!!

selamat pagi semua...
hari ni bukak blog follower dah cecah seribu....Alhamdulillah....org lain dah lama cecah seribu, aku baru terkedek2....ekekek...

follower bertuah ke seribu itu adalah Ann Ishak...tengs dear sudi follow blog buruk ni...ada sesuatu utk u sis...hadiah tak la best mana pun, tapi saya ikhlas bagi...harap sudilah terima yer...nnt email nama, alamat dan no fon kat sini yer:

arel_121205@yahoo.com

korang pun ramai2la serbu blog dia...dia ada amek gambar ngan Zizan okeh...mak jeles!! huhu...

apapun, aku nak ucapkan terima kasih yg sudi follow blog aku yg tak seberapanya ini, yg tak sudah2 ngan n3 makan je ni...ekekekek...

terima kasih jugak yg sudi komen, bagi pandangan dan idea dlm setiap n3 aku...terharu aku....
dalam berblogging ni aku tak nak cari musuh...tapi kalau ada yg tak suka ngan aku atau blog aku, aku mmg tak leh buat apa lah kan....mak pasrah je la...


p/s: sekarang ni aku tak leh komen blog yg tidak menggunakan pop up komen...harap maklum...

81 comments:

AnneRaini said...

wah tahniah wahida... dah jadi blogger fofularlah ko yek..hehe

mek jah said...

kelas kau noksss

nnt leh umum masa perhimpunan bulan depan

>__<

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi kak..tahniah ea..

famous amous la sis..hikhik.

ejaMaria said...

caya lah...
aku jeles nih... ;p

intan_blur said...

alaaa..rugi la aku follow ko awl2..klu aku tau aku tunggu angka 1000 tuh ;p

tahniah pada yg bkenaan ;)

cik ika said...

bestnye..lme g a ika nk dpt IK uh..hehehe

wahida said...

mek jah: tak yah la nak perli2 jah...

fiza said...

Tahniah, aku lambat lagi lah nak cecah 1k tu.

Huda said...

wah..tahniah..

amirah said...

gelemernya ko nok..huk huk..bila la nak saing2 nagn ko ni

Anamarza said...

mula2 tgk tajuk ingat dpt RM1K hihihi *mata duitan* ..

BTW tahniah! saya tak terjangkau nak sampai follower 1k

intan morsalin said...

thn baru...follower pon dah 1k...hihihi...tumpang sonok...komen pop up tu cne plak?

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. tahniah ya.. skrg dah boleh guna ribuan followerlah ye.. akak jauh lagi nak cecah.. he..he..

~izan~ said...

tahniah! riban sudah... jgn lupa daku di blog picisanku itu ekeke...

JunAina said...

Kak Aina ingat Wahida dapat duit 1k baru je ingat nak paw...hahahaaa...

Apapun tahniah akak masih jauh lagi...waaaa...

MaryaYusof said...

Wah, bestnye...bile lah turn I ni.. huhuu...ntah nan ado kot...hahaha! Ko xboleh komen blog aku la ni ek...eeeii...mana aci... gurau*

ajumohit said...

tahniah manyaknya follower dia, tetibe teringat kat niezza, nnti kem salam kt mok cik tu ek hehehhe

♥ Wina ♥ said...

wahhh bestnye..aku bertahun lagi nak cecah 1,000 hahahahhhh!

wahida said...

intan morsalin: pop up komen adalah mcm komen box yg aku pakai sekarang...komen jenis ni mmg mesra pengguna...tukar la dear....aku tak leh komen la blog ko nok...

Azian Elias said...

Tahniah dear..

mama maman said...

Wah..wah.. tahniah nok.. keeping gud works..:)

Anak Wak Mail said...

tahniah dah sampai seribu..

err,,tade hadiah ke untuk saya??;P

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tahniah!!

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh tahniah laa kak dah ada followers sampai 1k..tahniah tahniah..harap2 pembaca pun akan mencecah angka yang sama mau penuh comment box akak hahaha

eMMe said...

tahniah kak ida, ingat senang ke nak capai 1K, huhuhuhu..berpeluh juga nak up entry tiap2 hari n tiap2 masa... kak Ida, menten taw!!! i support u always, heeee~

norhidana said...

dana lg lah kak...msh puluh2 lg... ramai dh pengikut akak...best2..

akak msh tak dpt komen kt blog dana lg ke?naper yek?

Tina Othman said...

tahniah, bravo bravo

Nazayiena said...

Tahniah wahida dah dpt 1k follower tu,& tahniah pd follower yg ke 1k tu....

susumanis said...

congrats sbb de 1000 polo, u jump i jump hehehe, kita de 1000 gak, page views je...hahaha..polo lom ramai..kena sewa titanic nih..:)

wahida said...

norhidanah: dear, kalau tak keberatan, tukar kepada pop up komen pliz...

wida said...

tahniah sis...
cayalah..pewitttt

shahdiana said...

tahniah..seribu ramai kot..kita baru seratus jek..lagi terkedek-kedek...salam kenal...

Rahmah Ram Ram said...

wahhh..seronoknya wahida..tahniah ye semoga terus sukses dalam dunia blogging ... :)

p/s untuk kawan-kawan lain followers lepas-lepas ni takde hadiah ke? hehehhe

CaDLyNN said...

wow..ramainye..congrats kak!

CaDLyNN said...

wow..ramainye..congrats kak!

*SiRibenMerah said...

tahniah la ye.. kalah retissss da neh....

~@mOi ~~ said...

tahniah kak!

♥ Elin ♥ said...

ramai jugak!! tahniah yer!

Aishah Jahirah said...

tahniah kak wahida...saya lambat lg nk cecah seribu...haha

miloais milo said...

nak hadiah jugakkkkkkkkkkkkkkkk!~
eheheheheh

Nieda said...

Tahniah .
Pop up tu cam ner eh?Betul mak tak tau ni.

suri solehah said...

tahniah wahida..silap akak tak tunggu folo time 1k ni..tidak aakak yg dapat hadiah tu huhu

wahida said...

nieda: kak, pop up komen tu mcm komen box yg saya tgh pakai sekarang ni...pop up komen lagi mesra pengguna kekdahnya...tukar la kak...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

tahniah noks!

maszmadi said...

wah!!! dah 1K, jauh lagik perjalanan masz nak ke situ..

tahniah..

Cik Ecah said...

untong la...:)
hehehhe

Fieza79 said...

tahniah..wahh blog femes ni...

baru setengah dri ko wahida..huhuu

lydzar said...

huyoooo dh seribu! ramai tu! blog mommalydzar tu terkedek2 nk kejar. ntah bila tak tau laaaa

Munnafendy said...

ehh dah 1001 la =)

sy ni ntah bila nak capat 1000, tkedek2 lagi ni..hehe

kalau pkai ie mmg ssh nk comment kat embedded,pop up je boleh..try pakai google chrome,rasanya boleh komen kt semua versi kotak komen.

wahida said...

munnafendy: aku pakai mozilla, tak pakai ie...okeh, nnt aku try...tengs nok...

Rinna said...

Tahniah.. dah ramai pengunjung.. dah popular laa Ida yer.. :)

dwaty said...

perghhhh... dah sampai 1K... saya entah bila nak cecah 1K... maklum blog saya tak seglamer blog wahida... nak minta tips boleh??? camana wahidah punya entri, walaupun dah beberapa jam publish, still boleh terpublish sekali lagi dalam bloglist???

rasp said...

fuyooooo tahniah beb...
1000 tu...terbaeeekkk lah...
fofolur kawan i nie...
blog u mmg mantopppsss!

ieda said...

tahniah dik ! ...
keep on blogging ..

dikk akak tukar pop up komen .. ko x datang akak rotan .. aci muahahahha

wahida said...

dwaty: ekekek...kat n3 tu, klik post option, pilih automatic..siap!!

miss Fyqa said...

Tahniah kak.. :)

ala.. nak hadiah gak boleh ker? kui2..

ratusiput said...

fuyyoooo dh 1001 follower.tahniah2... :)

sara pedrosa said...

tahniah2x!!
kita punya blog cket je lg nk ckup 1k. dalam 566 je lg :D

Tiramisu Fatiema said...

tahniah kak..dah 1001 tuh..moga terus maju,,sy baru nak maju setapak..hehhe

mama aini said...

tahniah wahida..:) popularnya wahida ni..sekali lagi tahniah !!..

MULAN said...

wooaahhh... tahniah tahniah.. tumpang happy...

akubiomed said...

Khabar angin GFC bakal dikuburkan oleh Google dan digantikan Google+

Qhaifa Nur said...

ramainya...tahniah..tahniah

myamyza said...

vavavavava, syabass bettey...

ajak said...

asalam .... alamakkkk ... saya follower ke 995 ... hanya kurang 5 jerr lagi ... rugilahhh ...he3

Kakzakie said...

Kakak ingat dapat duit RM1K wahida.... kalau kakak 10 tahun pun belum tentu dapat seribu follower...

Sue-Rya AQ said...

wow wiii junior juice..saya nk dpt 100 followers pn susah..inikan pulak 1k..hehehe..apepun, congrates kak..belog akak mmg besh..mcm2 cerita ade..bole kenyang tgk n3 akak..hahahha

Paris Lipton said...

huyohhh xpela, jd yg ke 1002 ><

dakcik said...

wah kelesss..;)

eLLy said...

wah hebat ko ek!
tahniah tahniah

eB ezrin said...

tahniah beb, haku msk dh 1002 ler :)

Ms Fai said...

wahhh, ingt akak dapat duit 1k tadi... hihihi... congrats kak ;)

Mama Ema said...

tahniah dah 4 angka tu

iizla said...

congrats... counting utk 2000 follower pulak :)

Kamalia said...

tahniah kak..bestnya.:)

Mimy Hamid said...

kawan aku okeh...tumpang vangga jap

KhaiRin - anies said...

ann.. jgn melompat2 bla bc entry ni!

LadyBird said...

tahniah kepada blogger tersebut..
:)

Ann Ishak said...

wah...sangka la pulak jadi follower yang ke 1000, anyway thanks ye babe...email ku akan menyusul ke mailbox mu hihihi

ZZnoor said...

pegh 1000!!jauh panggang dr api sy punye ngn akak..hihi..congrates!

IxoR@ said...

tahniah.... igt dpt dato K tadi...

ehehehe