nuffnang advert

Tuesday, December 27, 2011

senarai peserta GA Bukit Merah & crochet bookmark...

selamat pagi semua....
korang yang join GA aku tu harap dpt check nama korang yer....takut ada yg tertinggal lak...tapi rasanya takde yg tertinggal...dah dabel check dah neh...
  1. http://nurul-izwa.blogspot.com
  2. http://mamatisya.blogspot.com
  3. http://prettywrite.blogspot.com
  4. http://mamaemacyg.blogspot.com
  5. http://aniesandyou.blogspot.com
  6. http://lyacolours.blogspot.com
  7. http://satanicsoap.blogspot.com
  8. http://coratcoretsoshylady.blogspot.com
  9. http://nurkaloi.blogspot.com
  10. http://normj1001.blogspot.com
  11. http://nusha1706.blogspot.com
  12. http://nadzarahal-habsyi.blogspot.com
  13. http://tinaothman.blogspot.com
  14. http://msieda.blogspot.com
  15. http://segalapet.blogspot.com
  16. http://suriaqistina.blogspot.com
  17. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com
  18. http://queen-of-colors.blogspot.com
  19. http://lovenafira.blogspot.com
  20. http://lilo80.blogspot.com
  21. http://teratakhami.blogspot.com
  22. http://ajumohit.blogspot.com
  23. http://mamyharraz.blogspot.com
  24. http://ellywithlove.blogspot.com
  25. http://nurmimy.blogspot.com
  26. http://hitammanispunyablog.blogspot.com
  27. http://qemaishak.blogspot.com
  28. http://nazayiena76.blogspot.com
  29. http://rinnamanja.blogspot.com
  30. http://misshamakeupstore.blogspot.com
  31. http://cadlynn.blogspot.com
  32. http://luvisus.blogspot.com
  33. http://mummymyza.blogspot.com
  34. http://mamaaerish.blogspot.com
  35. http://lieynanilaz.blogspot.com
  36. http://anneraini.blogsot.com
  37. http://maziati.blogspot.com
  38. http://dvillahati.blogspot.com
  39. http://pohpalehburger.blogspot.com
  40. http://hezrina83.blogspot.com
  41. http://kasihredha.blogspot.com
  42. http://dillady-adylla.blogspot.com
  43. http://qhaifanurin.blogspot.com
  44. http://miloaiskurangmanis.blogspot.com
  45. http://deekuntum.blogspot.com
  46. http://softtouch82.blogspot.com
  47. http://izyanalzaim.blogspot.com
  48. http://februaricinta.blogspot.com
  49. http://www.munnafendy.com
  50. http://palamaldini.blogspot.com
  51. http://iedaimmi.blogspot.com
  52. http://o-mulan.blogspot.com
  53. http://mylovely-cats.blogspot.com
  54. http://b1tt.blogspot.com
  55. http://mummychacha.blogspot.com
  56. http://aanie.blogspot.com
  57. http://cinta-matahariku.blogspot.com
  58. http://aduhaianak.blogspot.com
  59. http://www.puankutu.com
  60. http://nureenasir.blogspot.com
  61. http://myspaceofthoughts.blogspot.com
  62. http://amirahabukassim.blogspot.com
  63. http://mygreenjade.blogspot.com
  64. http://wanati.blogspot.com
  65. http://whitecappuccinol.blogspot.com
  66. http://cempakabiru-nieda.blogspot.com




tengs pada korang yg sudi memeriahkan GA aku yg tak seberapa ni...terharu weh....ye lah kan, hadiah yg aku nak bagi ni pun FM je....nasib baik la ada kak Tihara yg nak sponsor hadiah dia utk blog aku ni...Alhamdulillah...

pada kak Tihara, mintak maaf kalau ada kekurangan pada GA kali ni...saya budak baru dpt sponsor, byk benda kena belajar lagi ni...huhu...anyway, tengs kak Tihara!! jgn serik sponsor lagi...hehe...

dan terharu jugak pada korang yg komen panjang lebar pasal blog aku ni...aku mintak komen sikit je, tapi korang sgt rajin taip panjang2...oh, terharu sungguh...sunggguh aku terharu weh....
aku tak kisah pun kalau korang nak kutuk ke, bg pendapat ke, mak ok je nok...

kalau tak de aral, esok aku umum pemenang ye...saja je nak umum lambat2...nak bagi korang gelabah...haha...



p/s: akan renovate blog ni sedikit masa lagi...dulu pun kata nak renovate blog, tak terbuat2...harap kali ni betul2 dah sampai seru utk cat umah baru...

30 comments:

ajumohit said...

no 22 fuh2 moga bertuahlah hihihihi

wan nurul hezrina said...

menang atau kalah den tak kisah yooo=)janji den dapat peluang kutuk blog ko..haha keji tak?

Lya Colours said...

ado namo den. hihihihi

Teratak Hami said...

Ada, ada ... sweet 21 !!!

Lelaki Ini said...

sapa lah dapat ek?

Papa PUSS said...

salam

hehe bagus3x.. renovate ea akak..
nama saya dah ada dlm tu..
sapelah pemenangnye ni..

Anum said...

lapor diri

So Shy Lady said...

glabah dah ni! ;D

Bitt (double IS) said...

fuhh kanann fuhhh kiri..hehehhee

mama aini said...

gud luck buat semua..walaupun tak join, tak bererti mama tak baca entry wahida kan !!..he2x..

Ati Masrif said...

kak ati pun tak pernah buat GA
selama berblogging ni...tak reti lah :)

Prettywrite said...

yeay dah ada di no 3..hehe..cepatla kak..siapalah yang bertuah itu..hehe

ieda said...

wah x sabar nie

ps : nak renovate hati2 dik .. nanti risau hilang macam2 ... cuba tgk baik2 tau ;))

eLLy said...

okey cun nama aku ade :p

meh join aku punye GA pulak
In conjunction of my 4th Blog anniversary … Nak RM40?

wahida said...

ieda: tu lah pasal kak, ramai blogger dah kena...nnt saya akan buat ngan eb..nnt saya pesan kat dia suh take care blog saya ni...hehe...

elly: InsyaAllah nok...tengs join GA aku...

miss Fyqa said...

yuhuu. fyqa no 26. harap2 boleh menang. hehe. ^__^

Munnafendy said...

no 49...hoyeahhh!!!

cheqna said...

mentang2 dah lama tak menjengah blog sendiri dan blog ini..ku terlepas nak join GA ini
huhuhu
majuk r....hahaha

Daddy Ziyyad said...

gila glamour blog ko nokkkkkk...sikit punya ramai join GA...boleh lah kau goyang kaki jadi full time bloggers tahun depan...ekekekeke..

eh, sms kat aku address ko nok...aku nak pos FM Ostolia tu hari ni..

mak encik | SZ said...

meraihhh yuuu!

wahida said...

daddy ziyyad: full time bloggers? tak mampu aku nok...huhu...

diana said...

mintak2 saya menang..
eh!!saya tak join rupanya..
ekekekek

lieynanilaz said...

tak sabar nak tunggu esok....:)

gadisBunga said...

tuh memasing tgh berdebau menunggu keputusan. hehehe~

adarnadzmie said...

panjang bebenor list tu... moga semua berjaya.... haha...akak tak join pun...huhu

Jejari niza said...

Saya Follow Sini...

http://jejari-niza.blogspot.com/

Dee said...

ada tuh...no 45..mtk2 ada ong..

GreenJade said...

ada ada..

tak kesah leh menang ke idak yg ponting eden suko lepak2 sini ..ngeee

err hati2 renovate jgn jd mcm kak non nih..hilang itu ini..berpeluh ketiak ngejas2 balik..tu yg cat umah & lay out x tuko2 dah setahun gajah ekekeke.

Dilla Ady said...

okeh..da cek..ade name!

fuh..fuh...mintak2 name naik..hihihi

takpe, tak menang pun mmg suke jek gi sini..

Tihara said...

temkiu wahida :)..