nuffnang advert

Monday, December 26, 2011

nak FM Bukit Merah tak?

 ~N3 MELEKAT, SCROLL  KE BWH UTK CITER BARU~


Assalamualaikum dan salam sejahtera...
aku ada 3 ketul FM Bukit Merah....korang nak tak? jom join GA aku neh...

 disebabkan kat Bukit Merah tu terkenal dgn Org Utan Island, dan org2 utan kat sana mmg sporting abes, aku nak bg FM Bukit Merah gambar org utan kat korang...ngeh ngeh...3 pemenang bertuah akan dapat salah satu FM ni...

 dan sorang lagi pemenang akan dpt crochet bookmark ni...hadiah ni sponsored by kak kak Tihara...tengs kak!!
tapi bukan 3 tau, cuma satu je yg kak Tihara sponsore..jadinya akan ada sorang pemenang layak dpt crochet bookmark panjangnya 18 cm ni...

ni cara2 pakai bookmark ni...comel kan? kak Tihara ni mmg kreatif dlm buat crochet ni...kagum!!


so, aku sedang mencari 4 pemenang GA kedua aku ni...

syarat2nya tetap mudah:

1) terbuka hanya utk FOLLOWERS aku shj...mana yg bukan followers, kalau nak join GA ni, sila follow dulu...
2) sila follow sekali blog sponsore aku yg comel ni....klik sini
3) hanya letak url korang kat komen box n3 ni...
4) pas tu komen sikit pasal blog aku ni...sikit je, tak yah byk....nak bg pendapat ke, kutuk ke, aku tak kisah...komen ni hanya utk aku nak baca shj...pemenang kali ni akan dibuat pakai random...
5) tarikh tutup adalah hari Isnin 26/12/11 jam 5 ptg
6) buat mcm ni, contohnya:

http://wahidayatulaswa.blogspot.com
blog ko ni boring la wahida pas tu ko ni asyik mkn je...tak takut kolesterol ke?

ha, tu contoh aku, jgn tiru pulak..haha....

dah, pegi komen skang....tak sabar aku nk bg hadiah kat korang ni...

87 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

www.nurul-izwa.blogspot.com

nak komen ape nie? : nak komen la aku suka bangat dgn blog ko ni sebab kdg-kdg bnyk entry sengal yg buat aku gelak guling-guling..ade hari ade entry yg menginsafkan aku yg cetek ilmu nyer..ade hari gak aku benci blog ko sebab asyik tunjuk mkn sedap sedap jek!cisshh... :D

mama tisya said...

http://mamatisya.blogspot.com

even br je jd follower tk silap dlm 1 bln kot and jrg2 komen tp suka tgk entry mkn2 cz sy mmg suka mkn2...

nk menang FM cz suka kumpul fm :)

Prettywrite said...

http://prettywrite.blogspot.com/

Kak..blog yang sangat best..nak2 time akak post pasal gmbar2 lucu tak kering gusi..time akak marah pun best baca..he3..

MamaEma said...

http://mamaemacyg.blogspot.com

blog kamu sangat best nak baca..ayat sempoi jer..ada funny, ada isu agama, ada makan-makan, ada cuti-cuti dan banyaklah...

KhaiRin said...

http://aniesandyou.blogspot.com

cuma nak komen: tukar la background baru. kasi ceria sket.macam empunya blog juga!

Lya Colours said...

http://lyacolours.blogspot.com/

saya suka blog ni sebab banyak cerita pasal makan (sebab eden kaki makan gak. kihkihkih) and cuti2. bleh buat reference gak kalau nak p bercuti tu kan. hihi

Anum said...

http://satanicsoap.blogspot.com

Apa yang ada di blog Wahida adalah jauh berbeza dari apa yang ada di blog Anum. Cara penulisan & penyampaian yang cukup baik serta berupaya membuat aku berhenti dan berfikir sejenak. Dari segi dekorasi blog...., aku takde nak komen. Sebab semuanya nampak manis sesuai dengan penulisnya. Blog ini mempunyai sudut "Label" dimana ia amat mudah untuk digunakan bagi rujukan si pembaca.

Tihara said...

folow la blog sponsor sekalik wahida :)

Aisyah Rafaei said...

Salam Wahida..sori ni lari tajuk ni..tp akak dah email kat wahida jumaat lps..

nama akak aisyah...akak follow dan suka sgt baca blog wahida...sgt le lawoknye tulisan2 wahida...retak gigi gelak ari2...

ok..utk dipendekkan cerita dan straight to the point..akak teringin nak gi Bandung..jd akak tgk N3 wahida pasal Bandung sgt membantu...jadi akak nak mintak no kak Rohana (dari travel agensi mana dia ye?)..dan supir Budi kalau boleh..ni email akak, rcu@healthtronics.com.my

wahida said...

tihara: ok kak, nnt saya edit...sori, festaim dpt sponsore, ginilah jadinya...kehkeh...

So Shy Lady said...

http://coratcoretsoshylady.blogspot.com

komen akak :

1. akk dengki dgn blog kamu coz blog kamu ada gmbar cantik2 pkai kamera mahal tp akk takde T.T

2. akk pun benci tngok gmba kamu mkn2 sbb slalu buat air liur akk mnitik ats keyboard tau tak?

3. akk pun jeles lihat kamu g jln2 mrata coz akk t.g lg T.T


4. akk pon sgt t.suka sbb kamu slalu buat prut akk pecah tburai dgn gmba2 lucu tuh!


5. tp akk suka...fm. nak fm!!! ;P

nurkaloi said...

http://nurkaloi.blogspot.com

ehemmm ehemmm ehemm
sakit tekak and panas panas badan bile nampak org utan island tuh
kaloi suke bile sis duk cerita pasal makan n jalan-jalan
bnyak info kowt...like sbb kaloi pun suke makan n jalan-jalan hahaha

lain-lain psl blog sume ok jerk
smple and nice
karang letak mcm2 berat pulak kann nokk heheh k bye...lame kloi tak dtg kannn

Myra Jay said...

http://normj1001.blogspot.com/

Nak puji la, takde nak kutuk, blog akak best dan WAJIB terjah setiap hari blog ni nak baca walau kekadang tak komen :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

http://nusha1706.blogspot.com

yui suka blog ini kerana ownernya ala-ala syarifah aleeya.. ingt lg sis?? hihi..tp bukn sbb muka artis tp sbb akak sndiri ai like.. suka tgk pic yg besar gedabak di entry!!

p/s: amacam sis?leh terima pakai komen daku ini?? hihihi..

Sharifah Nadzarah said...

wahida..
blog awak mmg sempoi..setiap ayat yg kita baca pasti membuatkan kita tergelak sorang2...

nak fm jugak!!!!dah folo blog sponsor jugak tau...

link: http://nadzarahal-habsyi.blogspot.com

Tina Othman said...

http://tinaothman.blogspot.com/

join, apa nak komen ye, takde yg negatif rasanya semua pun okey, klu tak okey confirm tak follow kan

blog ni best sebab ada mcm2 ceta, gambar pun cantik, penting tu sebab saya suka tgk blog yg gambar cantik, lagi satu paling suka sebab selalu ada entri makan hiiii peberet tu

rasp said...

sis, i tak join mu jgn marah iye...
kita kasi chance kengkawan lain :)

::EIDA:: said...

Eida,

http://msieda.blogspot.com/

I suka baca blog u nok!! Sebab u kaki jalan macam i jugak!! Leh jadik rujukan di hari tua !! =P

Torviewtoronto said...

creative post

Papa PUSS said...

http://segalapet.blogspot.com/

Blog ini amat menarik dalam ruangan entri.. suke baca.. cuma jikalah tuan punya blog suka ubah warna blog.. Indahnyeee.. warna ini agak kusam tapi header sangat2 menarik..;)

Sue-Rya AQ said...
This comment has been removed by the author.
mama aini said...

wahida mama memang follower wahida !!..harini hanya nak ucap GUD LUCK buat yg join GA wahida!! ..ari ni mama lemau..hu2x..takde idea nak komen...

Sue-Rya AQ said...

I'm in for this contest..

http://suriaqistina.blogspot.com/2011/12/saya-nak-fm-bukit-merah.html

"Kak Wahida yg sgt sweet, disebabkan beliau ada lesung pipit mcm saya jugak (bajet bole menang la tu klau puji lebih2..kahkah), saya suka baca blog akak..ni serius ni..bkn main2..cuma kdg2 sempat baca je, x sempat nak tinggalkan jejak..huhu..one more thing, ur blog mmg banyak info yg menarik..tentang percutian, tentang makanan, tentang fakta yg kdg2 auta jugak, tentang family, tentang ilmu2 yg dikongsi bersama...macam2 lah..kira antara blog yg terbaik la..i loike it ok!!! Thanks for sharing soooo much info to ur bloggers..semoga akak terus success di masa2 akan datang..."

fiza said...

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Saya suka baca blog wahida sebab:

1) Blog wahida best.

2) Banyak info dan cerita² yang menarik especially bab² soal jawab agama, cerita jalan² cari makan dan cerita cuti² malaysia.

3) Bila citer pasal cuti² malaysia dan jalan² cari makan, saya suka tgk gambar² yang di kongsikan sebab semuanya cantik², rasa macam nak masuk gak dalam gambar tu, nak menikmati sekali keindahan dan kesedapan makanan...hahahaha..
belum gambar² makanan lagi.

4) Saya nak menang FM tu sebab saya baru berjinak² nak kumpul FM. FM yg ada skang ni baru 6 ketul, tolak satu sebab magnet dah tercabut...huhuhu...nak FM

Sekian...komen ikhlas dari saya ☺☺

e k i n ♥ y u s r i said...

http://queen-of-colors.blogspot.com/

buai laju2 smpi pokok sena,
ape dlm baju sekuntum bunga cine,
blog kak wahida 'macam2 ada',
sedih,gembira,lawak,semuanye ade....

|| NaFiRaa || said...

http://lovenafira.blogspot.com/

BLOGGER KUAT MAKAN!!
aku kalo nak masuk blog ko.. aku dah siap sedia alas perut.. sebab dah bape kali aku kena!! terseksa perut aku weh!!!

BLOGGER KUAT BERJALAN!!
yang nih aku suka!! sebab..walaupon aku tak dapat ke tempat yang ko melancong tuh.. aku leh feeling2 aku yang gi sana.. ye lah.. nak pergi sendiri tak tau bila.. dapat tengok gambar pon jadik laaaa~

rasanye blog ko nih salah satu blog aku wajib lawat.. best!!

jangan lupa bagi aku FM k~ lalalala

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

nk fm, nakkkk...

ni link blog saya

to Wahida:-

sy suke blog awak sbb awak suke review tmpt² yg awak pernah gi & makan..
blhla sy taw camane keadaan tempat tu incase sy nk pegi gak! sbb diriku pun suke berjalan + makan gak, heheheh..

Teratak Hami said...

http://teratakhami.blogspot.com

Akak suka masuk blog ni sebab banyak N3 makan2, jalan2, N3 serius tak hingat dan paling banyak N3 sengal2. Akak pun boleh komen sengal2 jugak. Cicak smlm idup lagi ke?

ajumohit said...

http://ajumohit.blogspot.com/

aku suke masuk blog ko sebab ko byk citer pasal makan dan tempat2 menarik yang ko dah kunjungi. Kalau masuk sini aku kene sedia dengan makanan dan air kat tepi aku sebab tgk gmbr2 mkanan buat aku meleleh air liur hehehe...

kalau ko ikhlas ko bglah FM tu kat aku sebab aku ingat nak amik anak ko jadi menantu aku hahahhaha

mamyharraz said...

http://mamyharraz.blogspot.com/

suka baca blog wahida sebab :

* byk info yg kenkadang malas nak google klik je kt blog terus ada

*ofkos gambar yg super duper buat haku meleleh nak jugak mkn benda yg sama sbb pandai sgt pengaruh soh org try dan haku pun terpedaya T.T

*yg paling2 penting wahida baik sgt bg info pasal bandung tu dan entry bandung sgtlah membantu :)

*ada byk sbb lg sebenarnya tp cukup lah 3 tu hehe..apapun kalau tak menang pun dpt fm tu sy tetap suka baca blog kamo! ;)

eLLy said...

http://ellywithlove.blogspot.com

eh lebih kurang sama lak n3 kita hari nie ... itu tandanya kita sehati sejiwa, pasal tu aku selalu ke blog ko *bodek*


In conjunction of my 4th Blog anniversary … Nak RM40?

miloais milo said...
This comment has been removed by the author.
Mimy Hamid said...

www.nurmimy.blogspot.com


aku baru je follow blog ko dan menjejak blog ko..aku telus ni..ntah kenapa rasa nak baca je entry...kena mandrem ke hapa aku tak sure..hehe jangan marah..tapi yang pasti dari kata hati aku rasa ko ni tak sombong leh make a fren kan kan kan....

miss Fyqa said...

http://hitammanispunyablog.blogspot.com/

to kak wahida

Fyqa suka baca blog akak sebab best and sempoi jer. i loike..

akak suka buat review tentang tmpt2 percutian akak. menarik sgt2!

suka kongsi info and gambar yg pelik2 dari sumber email tu yg best :)


sekian. yg benar fyqa. hehee :D

qemaishak said...

http://qemaishak.blogspot.com

kak, aku suka blog kamu sebab ayat sempoi, santai baca & kadangkala boleh lepas tension tengok gambar sengal yang akak post kat blog..

dan, pengakuan jujurku sokmo try makanan sebab tengok gambar makanan yang close up, jelas menarik & nampak sedap kat blog ko ni kak..

FM orang utan tu cantik, crochet bookmark tu pun cantik, harap ada tuah nanti hehe

Nazayiena said...

http://nazayiena76.blogspot.com

nak join juga GA Wahida nie....
komen kak Nurul:-
Kak Nurul suka blog Wahida sbb ada byk gambar2 yg cantik dan menarik terutamanya gambar2 makanan dan lg satu suka baca kisah percutian byk tpt yg Wahida dah pegi......
xde yg x sukalah dlm blog Wahida nie......entrynya pun kira balancelah ada juga soal jwb agama dan kisah2 yg lucu....

Rinna said...

http://rinnamanja.blogspot.com

Menarik tgk FM tuh.. nak join jugak laa..

Hari² mesti masuk blog Wahida.. sebab banyak info..kdg2 tuh ada gak gambar² yang menarik.. Paling suka masa Ida dok citer masa gi Bali hari tuh.. teruja membacanya.. :)

Azekzk said...

x brape nak fahamlh.

Nens Collection said...

akak..sy jd pemberi semangat aje yek..kalo ade keychain baru nk join..cayk2 kepada semua ym fanatic FM..

norhidana said...

http://misshamakeupstore.blogspot.com/

oh k wahida ku syg... sile lah undi utk bg fm itu pd dana kerana.... dana suke mengumpul fm2 comel dr serata dunia (tp baru ada berapa ktl je kt umah ahak2)

hehehehehk tak kisah la dpt ke tak,yg pnting mmg suke ngn blog akak.. akak lak rajin BW..i like...

CaDLyNN said...

http://cadlynn.blogspot.com

ni nak bodek ni! hahaha..suke blog ni sebab tuan tanah die sangat ramah! i like... suke tengok akak bervacation...sangat jeles ok..bali ooo bali.. saya pon nak p sane jugak satu hari nanti.. yg len ok!

Juliet_iRa~" said...

http://luvisus.blogspot.com

hee..;p..suka jengah blog akak sebab akak ni jenis sempoi je bila menulis..apa yang akak tak suka, akk direct terus..:)..suka tengok entry akak bercuti dan cara akak menulis membuatkan Ira nak pergi sana juga!;)

dah follow sponsor blog akk tu!:D

myamyza said...

http://mummymyza.blogspot.com/

memang suka sangat bukak blog kak wahida sebab banyak info dapat dari sini, contohnya pasal melancong, pasal anak2.. pasalmakanan yang best2.. dan keluarga yang bahagia... hikhik.. nak jugakk fm tu kak!!!

eB ezrin said...

http://mamaaerish.blogspot.com/

beb, blog ko best sbb
* ko kwn aku. hrslah kan. ;p
* byk gambor lawo2. aku kan suker gambor.
* ko suker publish citer2 pelik... aku suker gaks bacer sbb aku pn pelik. ;p
* ko suker mkn, aku pn samer. tapi konyer lagi best. sbb tmpt ko gi sumer grand.
* ko byk jumper retis. aku kecik2 dolo ader la. hu3. jelesnyer.
* ko rajin post n3, aku jerk yg terkial2 nk ikot. ha ha ha
* tapi bloig ko kena make over. jom wat ngan aku nak? ;p

lieynanilaz said...

http://lieynanilaz.blogspot.com

komen:
1.ko ni sengal.entry ko banyak yg lucu dan boleh gelak sampai guling2

2.Ko rajin buat entry pasai makanan dan tempat makan...itu yg aku suka sebab aku pun suka makan..hehe.

3. yg paling aku suka entry ko pegi melancong..memang terbaiklah!!..

Ila said...

wah,cantiklah penanda buku...hehehe

*SiRibenMerah said...

wah wahhh.. sume nye nk buat GA kannnn...

AnneRaini said...

http://anneraini.blogsot.com

meh sini aku komen:

#4%&*$$%#@... ko paham ke? tak?hehehe. aku suke jek baca entry ko especially time ko gi jenjalan...kemain detail ko citer. ni pun aku tunggu jek ko gi bandung sbb aku nak amik input dari ko...hehe

eT said...

http://maziati.blogspot.com/

baru igt nk tiru cth komen akak tuh...tp ada amaran kata xleh tiru plak...hahaha..
btw...kite sama jek...cite hal2 family...kehidupan seharian...anak2...leh tukar2 idea kan...dari baca blog akak ni saya dpt kawan2 ibu2 yg lain jugak...hehe

amiey lee said...

http://dvillahati.blogspot.com

id: amieylee

halu kak.. first time kta baca entry akak masa akak n kawan2 g ke bali..terus melekat sbb tgk gmbar2 yang akak snap cntik..heee

Kazman & Sue said...

haaaa3x... suka la dengan ayat contoh komen yg wahida bagi tu....

POHPALEH BURGER said...

http://pohpalehburger.blogspot.com

blog ko.. erm... malalut pun ye.. meroyan pun ada.. menarik pun ye..menolak pun ye.. pendek kate.. GEMPAK aahh ko nye blog.. amcam?? dah bodek2 ni bleh kasi kt aku aaa eh.. eh... hahahaha.. :D

wan nurul hezrina said...

http://hezrina83.blogspot.com

ttg blog ko..

1-kadang2 aku rasa ko nie mmg kuat makan sbb blog ko adajer entri makanan sedap2 sampai senak mata aku n perut aku nengok gambau2 ko amek..hanginkn??

2-kadang2 aku rasa ko mcm mak yang sangat sweet n sorang yang kelakar bangat..kadang2 nampak merapu n meroyan..tapi ko blum sign borang masuk mana2 sepitalkan?hahaha..tapi yang pasti kadang aku tergelah baca entri ko yang gila2 tuh..mcm2 gambar pelik jugak yang ada.escaletor pendeklah..gambar beruklah..n mcm2lagilah yang pelik..

3-walaupun ko suker merapu ko ada gak entri mcm ustazah2..haha ko nak jadi ustazah pilihan ek?tapi bagus bleh lah aku renung2kan aper yang ko tulis tuh..aku suka..tgk ko mcm ganaih tapi ada entri2 agama soal jawab agama..aku suka nok!!walaupun kadang mmg geli gak urat2 perut aku baca..

4-for surelah aku suka tgk gambar2 yang ko shoot..terbaikk wok..n ko mention tmpt2 yang terbaik untuk kitaorg blogger2 lain pegi jalan2 carik makan tapi SUMPAH!!aku tak mau g apartment yang kotor yang ko cerita arituh..haha

5-semua kat atas aku bukan puji tapi tulah ko nok..aku tak kenal ko tapi aku suka berbual melalui tulisan ngan ko..bila ko dah bg gren light suruh komen...amek ko aku komen suka ati aku..hehe sorry kalau tslh bahasa..ko relex kan??hehe..tata

kasihredha said...

http://kasihredha.blogspot.com

blog ko ni boring la wahida pastu ko no asyik makan je...tak takut kolestrol ke?

hihihi akak tiruuu...wahida punya..ahakss

ni akak punya komen

akak dah pernah menang...saja je nak cuba nasib...hikks
tak menang pun takpe(padahal dlm hati nak menang)
akak suka baca blog wahida sebab bahasa sempoi...dan kadang2 bila baca boleh senyum2 sorang2.
pastu banyak info makanan * i like*
pastu kita serupa..suka jalan2 :))

Dilla Ady said...

http://dillady-adylla.blogspot.com

dua2 blog da follow..blog wahida ni da penah follow dulu, tpi sejak tukar acc ke google, abih yg ai follow sume ilang..


blog ni bez sbb ayatnye sempoi jek tkde kontrol2 ayu gitu..

pastu kalu wat giveaway, syaratnye simple2 jek takde sampai nk pecah2 otak semata-mata nk menang hadiah GAnye..

paling suke bile part gambar2 dari emel..mane yu dpat sumber ek?

Qhaifa Nur said...

http://qhaifanurin.blogspot.com

blog ni ceria selalu sebab apa ada citer artis tu yang suka ni...

blog tihara sangat kreatif dengan kait mengaitnya..

kiranya dua2 bestlah..

miloais milo said...

blog uols banyak gambo cun2 belaka hoccay
jeles iols tengok
nak plak gambo2 pasal makan dan makanan
terliur gitu beb!

http://miloaiskurangmanis.blogspot.com/

Dee said...

http://deekuntum.blogspot.com

komen kak dee?

1. bila nak tukar warna template..jemu dah k dee tgk biru..tahun depan tukar eh..

2. gambar cantik..besar2..puas mata memandang...

3. tulisan dan font sesuai..k dee yg rabun pun leh baca..

4. header tu cantik..tp kalau nak tukar lagi cantik..hahaha...

5. kalau kau cuti, tolong buat auto publish entry tau..nti k dee rindu..

6. ala..xyahlah kau pilih random, akak kan kakak kesayangan kau..bagi jelah free satu...muahaha...

Dee said...

eh..tambahan..next time justify kan paragraph eh..center ni tak cantik sgtlah..hehehe..

Softtouch [Hanim] said...

http://softtouch82.blogspot.com

nk komen: semua ok sy suka cr penulisan wahida tp sy nk gambar wahida n family byk2...sbb jarang wahida letak pic awk n family melainkan ada n3 special mcm raya, p bercuti n lain2 lah..

izyan al-za'im said...

http://izyanalzaim.blogspot.com

komen: no komen. haha. blog ko best sebab entry 2 kali sehari. klo bosan, bukak blog ko, mesti ada enrty baru. baek punyerr. hehehe

Angah said...

err aku nak komen gak aa,..
saya suka berkunjung ke blog awak sebb awak suka tunjuk dgn ikhlas kemana awak pi,komen yg ikhlas tanpa kedekut,jadi kami semua yg mai tgk blog awak akan rasa puas ati...cuma aku nk ckp skit boleh,aku memang geli geleman tgk gamabr cicak terlekat tu eiiii....geliiiiiii...tapi saya tetap mai jenguk awak ..hehe ayat aku amacam ok tak waheeda...

Fatin Mraz said...

blog MY ALL sentiasa happening..
sebab tu FM suka..
FM nak FM org utan tu leh?
=}

FM dari,
http://februaricinta.blogspot.com/

Munnafendy said...

akak! ai nakkkkkkkk!!!

www.munnafendy.com

1st time masuk blog akak,ai suke gila tgk gmbr akak yg bawahhhhh sekali tu..xtau nape?

ai suka entry soal jawab agama =)

lg suka kalau akak shoot gmbr mknan..perhhh dr xsedap terus nmpk sedap!

Pala Maldini said...

http://palamaldini.blogspot.com/

Blog nko ni best! selalu rajin update!

tapi, apsal nko asyik gi Indon je? apa kes ?

ieda said...

akak joint

http://iedaimmi.blogspot.com

ekekek akak suke blog wahida sbb memang suke .. ada je cerita baru dan adakalanya pelik :)

dan satu lagi , kalau boleh letakkan pic family dan kisah anak2 sesekali dik .. kasi mereka lak enterpreme :))

mulan said...

http://o-mulan.blogspot.com

gua try singgah sini tiap hari..
sbb citer sini bikin gua happy..
masa gua sorang sunyi sepi..
gua senyum sendiri-sendiri..
gua suka lah hati..
ada cerita utk iktibar diri..
utk panduan hidup sehari..
semua ini baik sekali..
gua takde boring lagi..
walopon masa gua sorang diri..

mylovely-cats.blogspot.com said...

Lawa blog tapi kalau berblog sambil sure demoks....so kurang2 mkn lebihkan senaman..ahaks...anyway nice info...:-)

BTW we already follow your blog, don't forget to follow our blog too.. TQ. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

Bitt (double IS) said...

owhh komen sini jek erk....

aku dah follow satu lagi blog sponsor ko tuh...

BLOG ko ni kannnn....buat hilang sakit batu karang...sebabnya...sebelum aku baca blog ko konpem aku tahan kencing sebab tak da masa nak melawat tempat pembuangan...pastu lepas ikut turn aku singgah sampai sini...terbaca pulak kesah2 yang membuat kan ku terbahak-bahak ketawa ape lagi zassss melawat tempat pembuangan...pastu ter"hang" jek la blog ko nehh sampai lepas waktu tidurkan double IS...lepas bangun terus sambung bw...ahahahahhaa

bab story..memang best pandai ko post cite2 atau gambo2 yg lawak menggilakk tuh...

so far so good semuanya...

http://b1tt.blogspot.com

~izan~ said...

http://mummychacha.blogspot.com/

komen :

wah siap taip word komen haha! takde apa nk komen,tp blog ni ada byk info2 dan gmbr2 yg buat segar bijik mata bila tgk hehe..

jodoh nk berjumpa kamu tak kesampaian lg ni adehhh...

Miss Nadya said...

page load time berapa yer??

ikatankasihku said...

comel giler hadiah kau ni semua... =)

aanie said...

http://aanie.blogspot.com/

nak puji:
blog yg best especially bab2 g melancong n makan2 tuh...ko pun mesra alam gak..blh panggil aku ko je...hehe...

nak tego:
widget blog archive tu macam susah nak korek entri lama...kadang2 nak jugak baca entri2 lama yg tertinggal...hehe..ke aku je yg x reti?? huhu...


confirm aku x dpt fm tu sb memandai2 je tego org...huhuh...

Alin Marlini said...

http://cinta-matahariku.blogspot.com/

menarik ngan tertarikh ngan bookmark tu...

Blog kamu ni memang gilak-gilak! Best walau baru kenal..

Angah said...

http://aduhaianak.blogspot.com

hehe sempatlg ke aku dtg joint ni lupala nk ltk url huhu....timak asih sbb kurang kan sakit kpala aku hehe

Angah said...

excited giler akukan smpai lupa syaratnye hihi

Puan Kutu said...

http://www.puankutu.com/

eh nak komen byk tak reti pasal baru jugak kenalan dengan tuan blog n entrinya.tp klu entri komen smp 50 tu kira hebatlah..hehe..

::NureeN:: said...

:) FM no 2 & 3 tue nureen dh ada, tp klau ada koleksi lg best kan... I support U :)

http://nureenasir.blogspot.com/

blog wahida best & paling best bila part2 crita pasal anak & melancong, naik jeles aii sbb g melaoncong tmpt yg nureen x tau bila akna smpi hehehehe

♥ Wina ♥ said...

http://myspaceofthoughts.blogspot.com/

1st of all, aku suke blog ko sbb ade byk cite best² i.e post yang lawak²..pas tu suke tgk gambar² kat blog ko...besarrr & cantekkk

pas tu rasa mcm dah lama kenal sebab dah boleh ber 'aku' & 'kau' dgn ko..rasa mcm cakap dgn BFF aku lak :-)

amirah said...

http://amirahabukassim.blogspot.com

blog ko memang best nok..dulu masa mula2 follow blog ko, follower sket je..skrng uiii..gelemer! mesra follower sungguh..suka sebab ko selalu komen balik dan komen ko sume ikhlas -- ikhlas ni.. : )

blog ko memacam ada, pastu gambor sume cun-cun..pastu gaya ko citer tu memang cam sempoi je..nak tegur tak tau mende nak tegur..rasa cam ok je sume..jgn stop berblog okeyyy

GreenJade said...

http://mygreenjade.blogspot.com/

x suruh komen pong still aku nk komen gak ekekek

blog ko..besh n sempoi nok...kdg2 mcm buletin utama, kdg2 mcm NONA,kdg2 mcm Halaqah, kdg2 mcm JJCM, kdg2 mcm 3D 2N vacation program, kdg2 mcm MaharajaLawak pong ado..pasai foto2 ko paste tu mmg bikin aku gelak pusing2 360derjah.mcm2 ado.pepong aku xtau la kalu sehari x jengok blog ko mcm ketagih morfin aku rasa.ekekeke

ha amik ko..skali komen...1 napas aku gi...semfuttt..ekekekeke

GreenJade said...

ehhh buleh smbung lg dok?

and...ko mmg mesra alam nok..walopong follower & komentor ko ramai ko still bals blk komen aku..i like like like...

kah3..jgn lepuk aku beb..ni komen ikhlas dr sanubari ihiks

Ati Masrif said...

http://wanati.blogspot.com/

nak join jugalah..

blog ni best pada kita sbb takde
menceceh panjang lebar, banyak
kisah pelancongan dan gambar
yg bagi info senang bagi orang
sibuk memanjang macam kita ni..hihi~

whitecappuccino said...

http://whitecappuccinol.blogspot.com/

hahaha..blog wahida memang best! gambar yang cun! lawak pun ada..paling best tengok wahida makan2 sambil jalan2.

Nieda said...

Salam Wahida.
Akak pun teringin nak joint. Senang sangat pakai tinggal jejak kat komen saja.

Komen Akak : Blog Wahida kalau cerita pasal makan angin ke Bali hari tu memang cukup info. Rasa nak terbang ke sana la la tu juga aih.Dengan gambar yg cantik dan clear.Memang terangkat.

Walaupun akak rasa Wahida ni blogger popular tapi tak segan nak tinggal jejal kat blog ciput akak. Tengkiu.

akak dah follow. lama dah.

http://cempakabiru-nieda.blogspot.com

EpoLღKekunangpelangi said...

Waa.. pandai buat kraftangan eh. Lawa. :)

CintaZulaikha said...

jalan2 kat cni, dah lama tak singgah cni..hehe..ada Ga laaaaa....beshhh