nuffnang advert

Thursday, December 22, 2011

bantal vs jam loceng...

selamat petang semua...
korang bangun pagi susah mcm ni tak? haha...

tak agak2 bantal tu nak sentap....kehkeh...



sumber: cari.com

55 comments:

Papa PUSS said...

Salam

Hah giler terbaek lah.. :)

wida said...

hahaha..kesian bantal tu kena tinggal.

amirah said...

hahaha..muka jam tu crook gila..

Edy Fee said...

hahaha bgun lewat la

nuyui a.k.a miss YUI said...

cian lak tgk..hakhak.

Lya Colours said...

pergh ada ke wujud manusia cenggini
p koje bawak bantal busuk la jawabnya
hihihihi

MaryaYusof said...

Dulu time belajar suke ckp cenggini,"nak balik bilik cepat, bantal dh missed call.." ihik...

Anum said...

hahahhaa, nasib baik aku x cm nie

khairul said...

ni kes malas nak p kerja la ni

kayzie said...

Haha..ms takde anak dl sll la camni..huhu

Ila said...

hahaha..aku rasa bantal aku mesti suruh aku bangun bangun...hehehe

Tiramisu Fatiema said...

hehe..xsusah..haha..nie kes parah..haha

miss Fyqa said...

len kali belajar la bangun awal. haha

♥ Wina ♥ said...

wakakakakkkk kena bg hubby aku tgk nie :-)

lydzar said...

me tak. my my kids yes..ad0yai

Iznie said...

hehee....selalaunya macam tu la...tapi skrg da mula berubah kut...da besar...hoho

aReLaN said...

hahahah...kesian kt bantal kna tggl.syg bantal tinggal2 kan. :p

MaWar said...

2 perwatakan yg berbeza...hihihi

Myra Jay said...

Heheee :)

Memang lawak :)

Dilla Ady said...

mmg macam ni! berlinang tau air mata bantal tu..hihihi

sudipVSsenduk said...

kalau saya jadi jam, saya tak tarik peha dia...

mama aini said...

ha2x..jahat bantal tu tau !!..

Nens Collection said...

blom ade anak dulu mmg gini ler..pas ade anak..anak duk tarik kaki ibu suh bangun..huhu

Tihara said...

muahahaha..nak nak kalo musim hujan ni..hehe :)

Prettywrite said...

ahaha..vice versa sepatutnya ni..over betul bantal tu..hihi

fiza said...

Hehehehe...semalas-malas aku bangun pagi pon, tak der lah sampai mcm nih skali ☺☺

norhidana said...

ahak2..... ada skit2 la kak... tp kalu dana yg tarik2 kaki tuh bilik air... rasa takmo mandi je pg2 sejuk gile air... tak sempat nk beli pemanas lg

whitecappuccino said...

hehe..sampai macam tu sekali liat nak bangun tido.

diana said...

hahaha..
melampau!!:P

sobri yaacob said...

ha..ha..
slalu tjdi pkara mcm ni stiap kli nak bgun tdo :)

fierul said...

hahaha
serius pnah ..
hehe

CaDLyNN said...

haha..setiap pagi ade adegan sebegini kot! hahahahaha

SyamimiNazifa said...

hoho , funny ahh ='D

So Shy Lady said...

haha ms bujang dulu mcm ni lah... alhamdulillah tua2 ni pkl 5am dh tbangun


villa kt bwh tu mmmng sgt OK!

yan said...

kalau tak de alarm hp, sure susah nak bangkit awai..

Acik Erna said...

wahida..he he..seronoknya baca terhibur..

Aleyn said...

heheh...tepat sekali...nak nak lak time ujan...

Ieja said...

memang syg ooo nak tinggal bantal busuk...hehehe

Nieda said...

Bukit Merah dgn rumah akak dah dekat dah tu.

exora said...

meme selalunya bantal yg menang dr jam loceng..wpun jam loceng ada bunyi yg kuat..hahahah

Pia said...

" akak ni jenis yg liat gak nk bangun pg sbb malam2 susah tidur...selalu cik abg akak lah jadi jam loceng...sbnrnya mmg dari sejak kawin mmg dia yg tukang kejutkn..."

sya hassan said...

keh2.. rsenye sy yg tersentap.. bukan bantal.. hahahha

aLya maNip said...

things happen 2 me e'day..hahaha

rasp said...

kkdg tu ada gak feeling2 gini hahahaha

sahromnasrudin said...

sy hempas jam loceng tue hihihhhh

iizla said...

sy pagi-pagi, anak kecik yang jadik alarm. nak tak nak, terpaksa bangun gak! hehe

nurkaloi said...

hehehe
kaloi kalau time kerja takde laa liat
tapi lau time cuti
bukan men lagi liatnye

Rinna said...

Hahahah kelakar..

MamaEma said...

kot yea ada..terus cabut lari gini..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

jam tu jahat!!

hahahaha

Bitt (double IS) said...

akakakakkakakkaa

Mimy Hamid said...

tu pasal mood cuti panggil ni..hahaha

akubiomed said...

Kalau macam ini hari-hari boleh miss soru.

IxoR@ said...

hahahahahaaa....

kadang2 mmg macam ni....

wan nurul hezrina said...

nie ditujukan pada siapa yang malas bangun pagi..haha sila sentap!