nuffnang advert

Wednesday, December 28, 2011

pemenang GA FM Bukit Merah dan crochet bookmark...

selamat pagi semua...
yahuuuu!! keputusan GA dah keluar....korang ingat kan nombor masing2...apa lagi, mari kita tgk siapa yg kena....

no 31...sapa ek...cadlynn rupanya....tahniah dear!!

ni pulak qema menang....tahniah tahniah!!

oh, follower aku yg setia komen dari dulu sampai skang...sekali lagi dia bertuah ngan blog aku ni...izwa...tahniah nok...kang aku mintak laki aku je pas kat hang...hehe...


ni pulak pemenang crochet bookmark...hezrina....tahniah dear...tak sia2 ko komen panjang lebar kat blog aku ni..hehe...aku suka aku suka...teruskan mengomen yer...


pada yang tak berjaya, jgn putus asa yer...akan ada lagi GA akan dtg..kalau aku pi berjalan la...haha...anyway tengs again pada yg sudi memeriahkan GA yg tak seberapanya ini...sayang korang!!

korang yang menang tu email nama, alamat dan no fon kat sini yer:
arel_121205@yahoo.com


p/s: ish, makin dekat lak abang nak masuk darjah satu...berdebar weh....rasa sebak pun ada neh...adoi la...

47 comments:

Teratak Hami said...

Takde rezeki :(

ajumohit said...

Tahniah kawan2 ku...takpe nanti hadiah ko yang akan datang ni kira besar skit kan? hehehehe

♥ dak pink said...

Tahniah kepada cik puan pemenang. =)

Ena said...

tahniah wat meke..

Lelaki Ini said...

wah!
tahniah2!

Papa PUSS said...

salam

tahniah..

Lya Colours said...

congrats =)

Nens Collection said...

tahniah to all contestant!

CaDLyNN said...

ha? menang? lalalala...
mekasih! :)

intan_blur said...

wahhh...rugi x join..huhuhuhu
n tahniah pada mereka yg bjaya

Sue-Rya AQ said...

huhuhu..xde rezeki.. :(
tahniah kpd yg berjaya!

Rinna said...

Tahniah pada yang berjaya.. :)

wardah @ fie shah said...

Tahniah! Tahniah juga pada kau noks, sebab abang dah nak masuk sekolah! Good luck abang.

::NureeN:: said...

tahniah to all of U,

miss Fyqa said...

tahniah buat yg menang :)

Tihara said...

tahniah semua... :)

Munnafendy said...

laaaa..ingat 49 tadi...huhu

*jgn maknye tperap je kat skul mengintai si abg lak ye :p

sahromnasrudin said...

alhamdulillah...tahniah pd semua pemenang dan syabas kepada penganjurnya iaitu awak...

qemaishak said...

Alhamdulillah...menang..FM pula tu thank you kak & random hehe..lama tak buka blog tetiba menang tq..tq..tq..

ieda said...

aloor x menang !!!

mencik .. mencik ekekkeke

TAHNIAH semua !! :)

amirah said...

alaaaa..tak menang lak..huhu

Dinas Aldi said...

Congrats pada yg menang tuuu!

:: Mrs.Eady :: said...

yeaayyy..lompat bintang!!yeaayy..tapi aku cuti la nok hai nie..:)

fiza said...

Tahniah pada yg menang. Tak der rejeki...huhuhuh...

cheqna said...

hah??nak masuk darjah 1 doh ke??
mesti ko excited kan kak???

wida said...

tahniah pada semua pemenang!

Apik Pehe said...

tahniah kepada pemenang..hjuhu

Ila said...

tahniah pada yang menang..lain kali buatlah lagi

Jom Singgah Baca : Wordless Wednesday #6 | Kalau Berani Samanlah!

Prettywrite said...

tahniah untuk yang menang..:)..tak ada rezeki nampaknya..hehe..

GreenJade said...

tahniah tahniah cik2 puan2 pemenenang!

sonok gak skali-skala ko buat GA gitu nok..bedebar nk jawab mcm nk amik PMR gitu ehehe

uikh dah besor abg yer.kurang sorang kwn kat rumah. jgn mama dia lak yg nangis2 tepi kelas abg nanti hehehe. :D

Joy said...

terlepas GA ni....tahniah utk pemenang ;)

lieynanilaz said...

nama aku takde pun...kihkih..
tahniah pada pemenang...

My Little Diary said...

wah!!! tahniah pada yang berjaya tu

|| NaFiRaa || said...

tahniah lah buat semua pemenang..

Salina@IbuAqil said...

Tahniah pada yg berjaya!!! ;D

whitecappuccino said...

tahniah pada yang menang..

Dilla Ady said...

tahniah tuk sume yg menang ye..

Mimy Hamid said...

tahaniah pemenang...takde rezeki ku tp ko gi memana beli FM lagi ek..mana tau bertuah lak nanti

Juliet_iRa~" said...

wahh tahniah kepada pemenang..:)

wani said...

aaa.aaa..tkpela bukan rejeki ku,,coba di lainmasa..huhu

Dee said...

congrats pd yg menang..xde rezeki..hehehe..

Jemarioren said...

*tertinggal ketapi

Softtouch [Hanim] said...

tahniah pd pemenang....xpe lepas ni sy cube lagi

ILA HonEyBuNNy said...

tahniah kepada semua pemenang..;)

MamaEma said...

Tahniah kat pemenang/..

mama aini said...

tahniah buat semua pemenang..

wan nurul hezrina said...

wah tak sia2 ek nok..sori lambat sbb aku kena demam urat daa.aku bg kat cnijerlah alamat

wan nurul hezrina'no56 jalan teruna jaya taman bukit rambai
75250 melaka