nuffnang advert

Friday, December 16, 2011

escalator....

selamat petang semua....
jom layan gambar escalator yg nan hado neh...

 pendek benor escalator nya...baik tak yah buat...nyampah...

yg ni pulak tak guna la ko gi fitness bagai, kalau naik tangga pun malas...kehkeh...



sumber: cari.com

78 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

kakakaka..tu budget terlebih nokkk sb tu buat gak eskalator tuh!

nuyui a.k.a miss YUI said...

hahah,mcm2!

::EIDA:: said...

eee.. kesengalan je tau!

amirah said...

hahaha..memang cam sengal je..

miss Fyqa said...

x boleh blah..sengal jer.. ahaa

MamaEma said...

untuk orang tua yg betulnya tu..

fiza said...

membazir jer buat.

Mimy Hamid said...

hehehe....pemalas lipas eskalator pendek giler..baik takyah buat..habiskan karen jekk

Anum said...

ngade2 nie...hahaha

ikatankasihku said...

hahahaha..first time aku tgk pendek macam tu...

*lama dah tak dtg cni..rindu kat u....

mamyharraz said...

hadoii habiskan beras jerk..baik pegi buat bangunan ke apa ke..

zuwaidah said...

yg escalator fitness tu yg kelakar tu...memang tak menggalakkan langsung hehehehe

KhaiRin said...

dia nk msk WR utk eskelator terpendek di dunia tu

Tihara said...

macam 2 la dlm donia ni kan :)

Hanis Azla said...

ha..ha..ha... mengekek akak ketawa di petang hari ni.. senggal betul..

Nens Collection said...

yg bwh tu mcm trick aje..nk tgk yg mane fit x fit..hehe

norhidana said...

hahahk... mmg melampau bebeno

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

membazir jerrkk.. =.='

whitecappuccino said...

hah! nice!pandai cari gambar2 cam ni!

Sue-Rya AQ said...

bazir duit rakyat je kot..

niezzareenamemory02 said...

nnt kalu jadi pegi gim, dari tingkat 2 kau naik tangga ke tingkat 4 tau

GreenJade said...

keh2 foto ke-2 mmg sengal keh3

Huda said...

yang kat fitness tu tak boleh blah..hehe

Reena said...

lerrrrrrrr.....stakat selangkah dua langkah pn nk escalator ke???...

yg fitness tu memang FAIL HABIS....

Miss Nadya said...

pendek jer tp boleh bergerak jugak..spw yg mls molek r..:)

sHi Ma said...

2 3 langkah dah smpai, pemalas mereka2 nie.. huhuhu

salam kenal kembali.. i follow u back (~_~)

Cho Zila said...

yang no 2tu setuju.. apa kejadahnyer(sebut ala-ala manja gitu) gi fitness kalau malas naik tangga..

lydzar said...

hahahaha mmg membazir je dorang ni

khairul said...

tolong rakan kita ni.blog dia kena hacked.http://gilamodified.blogspot.com/2011/12/assalammualaikum-dan-salam-sejahtera.html

DeQWa said...

kelakar la polak tgk pic nih...
hadoii macam2 ade...
salam kenal...follow too....

wan nurul hezrina said...

weh bangga say kalau naek escaletor yang pendek tuh..kalau naek org ramai kutuk dalam ati jew..haha keji say!

Ms Fai said...

haha... kelakar2. hilang jap rasa sedih... thanks kak

qemaishak said...

alahai ni betul2 malas dah ni..tangga secoet pun nak kn ada escalator ekeke

Bitt (double IS) said...

akakakakkkakakaka

Myra Jay said...

Heheee, tangga pendek pn ada eskalator ;)

ct rahani said...

memang sengal la fitness tuh.. muahaha..

aanie said...

kekeke...dasar pemalas...

dwaty said...

tadi baca blog sedih... masuk blog wahidah.... terus pecah perut... nyampah tul dengan org yang buat escalator tu...

gadisBunga said...

alahaiii...sakit hati je tgk eskalator pendek cenggitu. hahaha!!!

Dilla Ady said...

nk jugak eskelator..nk jugak! nk jugak! (sambil tarik2 rambut) agaknye camtu kot in charge nak eskelator ni..kemaruk nk pasang eskelator..huhu

Teenager Housemaid said...

hehe..mcm mana nak fit ni kalau naik esclator..

thanks sudi singgah blog saya..
sy singgah n follow akak.:)

Nazayiena said...

alahai pdknya eskalator nie,klu anak akak jumpa nie mesti turun naik main nie....

kasihredha said...

femalas

Rinna said...

Adoi cam nie pun ada ker??

Munnafendy said...

hopefully bukan kat malaysia.wat malu yo!

♥ aeryn ♥ said...

escalator yang first picture tu.. hahhaha kelakar siot la.. ;D comel gitu..

Fatin Mraz said...

nk jugak satu eskalator ketot tuh kat umah..hehe..

Tiramisu Fatiema said...

huhu..bleh pulak camtu ek..hehe

mama aini said...

hikk2x..sengalnya !!..

MOH KEMBARA said...

Salam Wahida,
Salam kenei. Ha ha sapa punya idea ni buat eskalator panjang tu?

Pia said...

"dah kaya sgt lah depa tu.."

Salina@IbuAqil said...

Hik!!! Yg pic 1st tu lawok.. Kalo lompat turun pun bleh kot x yah nek excalator.. Hik3!!!

CaDLyNN said...

tapi kalau lin...naik jugak escalator tu walaupon pendek..kah2! sumpah pemalas

Acik Erna said...

wahida..satu masa dulu acik takut betul nak naik benda alah ni.
ada kawan terjatuh sampai patah tangan..kena operate lagi sebab tulang disiku dia pecah....ngeri..

aReLaN said...

hahaha...pemalas gler.stakat tinggi tu je pon.aiyaa

Ladysirna said...

Kih kihkih...
Gelihati pulak tgk...

Salam ziarah kembali..sudah follow juga

akubiomed said...

Premis tempat kerja 2 tingkat memang tidak ada lif jadi sudah biasa turun naik. :-)

azi said...

Wahida..
Pada akak..gambar satu tu kira ok leeee...yang nombor dua tu .... buang duit aje pegi fitness kalau naik tangga pun malas ...tah apa2 diorang nikan..

ILA HonEyBuNNy said...

hahhahhaha...

ne kira malas dah neh kalau naik escalator tu...heheeh

ieda said...

ekekke terlebey budget nie :)

Juliet_iRa~" said...

heee...pemilik tu da kayo rayo...;p

duit terlebih la tu..ekekee

idasm said...

hahaha.. masuk sini mesti gelak punya..

Alin Marlini said...

tak penah jumpa plak escalator sebegitu. katner tu?

jeBateja said...

agak2nya kan...ada ke yg tertinggi or terpanjang di dunia erk..??

deqnoor said...

haha... memang funny. siapa lah engineer yg design ni.. :p

MaryaYusof said...

Escalator manja-manja namenye tu...heheheee

wida said...

hehehe..dah tak tau nak buat apa agaknya.escalator pendek pon jadii

Amie said...

tak lama nanti adalah escalator pendek cenggitu dalam rumah...ha hahahhh

khairul said...

buat perabih duit jer

Gilamodified menuju Somban .http://gilamodified.blogspot.com/2011/12/gilamodified-menuju-somban.html

fierul said...

hehehe

oke mema lawak .
tak msuk akal langsung uat beda alah cmnie .

Puan Kutu said...

hahaha sengal betullah eskalator nie!

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

alahai pendek camtu nk buat gak ke...

lieynanilaz said...

memang sengal!1...buat bazir duit jerk..

yan said...

heee.. lawak tuu..

Prettywrite said...

ahah..escalator pendek tu cute..yang fitness center tu pun..g boh escalator kat pintu masuk buat apa kan..tak sesuai lansung..hehe

Softtouch [Hanim] said...

alahai tmpat pendek mcm tu pun nk buat escalator...membazir je...

intan_blur said...

ek ellleh...ade2 jek gamba kat atas ni kan..haihhh..sabar jelah

rasp said...

hahahahaha mmg sengal lah...