nuffnang advert

Wednesday, November 2, 2011

~WW~- unseen moments in Bali...






















105 comments:

Anum said...

semua jenis muka ada, ada masam, suka, marah.. heheh

nurbeena said...

cantik pemandangan kat Bali.
Hehe....banyak muka masam, sib baik ada muka senum gak.......

Nazayiena said...

byk gambar yg muka cam x puashati je....

NM02 said...

bejurai jurai air mata aku tau... aaarrrr..... best la gambar2 ni semua.. ada dialog lagi gempak nox!

dalam simpanan aku takde gambar2 pelik tau.. mencik, tidak boleh kenakan kau balik. hahahahaha

*SiRibenMerah said...

mcm2 fesyen...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

macam2 fesyen nie...

cheqna said...

gambar last besh
hahahahaha
larikzzzzzzzzzzz

:: Mrs.Eady :: said...

yang last tu tak tak tahannn...hahahahahhahahahhahahahahahahahahahhahahhaahahhaahhaaaa....!!!!!

miss Fyqa said...

bali nmpk cantik dan unik.

♥ Elin ♥ said...

tgk 1,2 pic ok lagi..nih tgk bnyk2 kamu dekat bali nih buat sakit bijik mata jer tau x!!!......hhahhahaha

saje bikin panas darah kan.

huh....gerammmm nyaa tgk kamu bercuti kat sana..

insyallh ada rezeki amani kami pun nak kesana...

psst..pst...comel lah pic dekat footer nih;)

Lya Colours said...

seriusnya muka pilih kopok. hihi

misya said...

mek jah sampai tertido,hehee

amirah said...

sweet kan sume memories ni..

Kella said...

ekspressi muka jelas membedakan segalanya.. hehe..
cantik semua gambar2 nya.. =)

Tina Othman said...

candid pun ada heeee, tapi cantik betul lah kan view kat sana

JunAina said...

saya suka candid kamera...itulah wajah sebenar kita. letih, marah, suka...tanpa lakonan...

~ yus ~ said...

hihi..apsal muka berkerut masa mamat tu nak ambil menu dengan masa nak piluh jajan tu wahida..:)

aNaYaNa said...

chantiknyah bali!!uishh bila nak g jugak nih..akak xder ga tket free ke bali ker?kikiki..

kak..xsgkalah mng aritu..hehe..tq kak..nt yna emel..muah2!heeee

Asrul "iLham" Sany said...

cam2 emosi ada...hohohooho

Nens Collection said...

ni adelah real pictura kan..watak slamber je..i likeee!!

KhaiRin said...

ni yg dipanggil 'innocent pictures' heheheheh

wida said...

mcm2 mimik muka ada..

mamyharraz said...

gambar ceritakan segalanya ;)

cantik2 semua pic candid nih :D

Dee said...

aku suka yg last..mekjah korek hidung..hahaha..

Maya Mayana said...

kenapa berkerut dan nk nangis tu? rindu anak2 yer...

AzMask said...

Best tengok gambar candid.. Yang last tu paling best.. Sori NM02 tergelak ler pulak..

wahida said...

kak yus: sebenarnya penat dah tu..hehe...

chichi said...

hahahahahahahah...lawakkkkkkkkkk...korang mmg comel laaaaaaa

ainnoraini said...

macam2 gaya ade tu...

bile tengok semula mesti senyum sorang2kan...

whitecappuccino said...

berkerut muka pilih snacks!

Nieda said...

Muka tensen dok mengoder apa tu?

Cho Zila said...

memang kelakar pun der tengok gambarni... gituler kalau dah travelkan.. best, tak best, letih, sedih, seronok, kecewa dan macam2 derkan...

Teratak Hami said...

Aksi muka2 dan pose2 terlampau. Kelakar .. ni komen panjang ni. Jangan marah ye.

gambar #2 - dialog: u toleh kanan, i toleh kiri ...


Gambar #9 - pilih snack macam nak pilih somi .. berkerut muka.

Gambar #11 - Licin jugak muka niza ni. Nasib baik takde air liur meleleh.

Gambar #14 - Niza : Apahal ko kacau aku malam2 ni? Wahida : Relaks kak, saya nak tanya suara siapa yang terjerit2 dari bilik ni tadi? :p

Gambar #18 - muka meneran !!

Gambar #21 - kusyuk benor orang sebelah tu ambil gambar makanan.

Gambar #22 - alahai, sempat korek lagi tu .. hehe

Kakzakie said...

Macam-macam gaya bila melancung tempat org. Kakak tumpang seronok tengok gambar:)

wahida said...

teratak hami: kahkah...lawak la akak ni...

dialog no 14 tak menahan...tepuk meja saya gelak depan pc ni...

CaDLyNN said...

ouh..suke gmbar2 candid cmni..setiap gmba ade lagu..ehehehe

ajumohit said...

Suke tgk gmbr kandid, friends forever

sahromnasrudin said...

natural pic with natural moment

intan_blur said...

nice..sume nice..lg2 gamba patong yg nampak nenen tuh..ekekkekeke ;)

ainhany said...

banyak musykil lah perjalan kembaraan ini.... takut pulak berada di rantauan cemgini...nnti kena jual hihii

TQ for sharing d best moment

.:fyzz:. said...

sekali tgk muka hg nih cam kartun la..eh jgn marah aku puji ni..maksudnya cute mute la tuh.aceh ..terpuji la plak...
hehe aku suka gambar last..cayalah kak jenab..:P

CutieLiesa said...

cantik..mesti best kan coti2.....i follow u...jom follow...

aanie said...

patung tu..wahhhh....
best gambar candid camni....terbaekkk...

Masni Syafie said...

yang last tue kenapa..hehehe =)

comel =)

Mamamya said...

gambar candid ni paling best tgk sbb natural.... :)

Prince Halilintar said...

klakor la gmbr terakhir tu..

Eye_nee said...

candid mandid pon ado jugak...gambar budak gebu korek idung tu yg tak bleh blah tu..hahaha...

munna said...

SERIBU SATU KENANGAN DI BALI...

Salina@IbuAqil said...

weeeeeeee!! bestnya!! pantai dia cantik sggh le sis.. :D

sha a.s said...

last pic tu, kak gebus korek idung eyh? ahahha

eelobor said...

setakat nie aku mampu tgk2 gambar jer lah dulu..... nak pegi tak mampu lagi

akubiomed said...

Ha..haa..ada pula versi director's uncut scene pula :-)

Zana Adieyza said...

gmbr last tu mmg x manahan zana tgknya.. hihi..

gmbr2 ni mesti buatkan kenangan kat bali tu makin kuat kat ingatan kan..

♥ dak pink said...

Sedondon nampak dengan waiter baju kuning tu. =p

Cik Ecah said...

kak gambo2 nih dah mcm segmen email biasa ko wat kak hehehe ;p

GreenJade said...

terer paparazi demo..

last poto tu x bley blah punye aksi ekekekeke

wahida said...

dak pink & cik ecah: lawak la korang neh...hahaha...

|| NaFiRaa || said...

haaaa.. gambar camnih memang syok tengok.. gambar yang semulajadi.. kekeekeke..

~~zAnAfAhMi~~ said...

Dlm list kami nak bercuti...tapi...bila la agaknya? tiap2 tahun ada je halangan, lyn gmbr la nampaknya..

Ekmi Rabat said...

Mmg unseen moments la nie. byk gambar candid. best tgk. Bali cntik sungguh!

mrsharis said...

Best la babe..jeles aku.. :)

azi said...

Wahida..
Bagus jugak ada gambar candid ni....boleh tengok ragam orang tak bersedia depan kamerakan...he..he..

::FAIZ FARISH:: said...

nice

exora said...

gambar candid lg best layan sbnrnya kan...bila tgk semula senyum sorang2

ILA HonEyBuNNy said...

best sungguh....

suka la tgk semua gambar dari awal akak publish di sana....menarik sgt2..

Zie said...

kenapa akak tu tutup hidung? busuk ke?

Yan said...

heeeeeeee...

kelakar yang masa kat Casa Ganesha Hotel tu.. Sakan. Macam nak gaduh..

salina said...

i like ALL of those pics...semuanya ada makna tersendiri...a picture can speak a 1000 words :))

ieda said...

ahahah cop yg last pic .. ekekkeke
dikkk buruq ahahahhaha :)

nurkaloi said...

camni baru WW hehehe

ok maaf sis terpaksa tag

http://nurkaloi.blogspot.com/2011/11/baik-balas-tag-cepat-sebelum-dapat.html

fiza said...

Let picture's do the talking ☺☺☺

atty's said...

mesti bila tgk gambar teringat kembali saat indah kat bali kan

mamaNoriz said...

yg atas2 semua muka tengah menimbang masalah negara ek..

hehehehehe

maya amir said...

hhahah...tak menahan aku gelak:D

adarnadzmie said...

macam2 gaya wahida n the gengs leh tgk... hehe

kayzie said...

hehe..suka la gmbar2 candid camnih..

dwaty said...

ngomong-ngomong apa yang dibicarakan???

wan nurul hezrina said...

yang gambar last tuh ngah korek idung?hehe..chantek gambar candid..mmg moment kat bali semestinya indah2 belakakan..dah balik rasa sedih nak tinggalkan kebestan tuh..aper ayat ako tuh=)

Rinna said...

Wow byknya gambar candid..uols..semua... dan gambar pun cantik2.. ngan pemandangan yang menarik.. :)

eLLy said...

gambar last tu klu jual mesti laku ;p

zuwaidah said...

hehehheeh gambar yg last sekali best tu...korek hidung

..::SangRatoo::.. said...

gambar last ni paleng mahal..berapa jual?hahahaha

MULAN said...

kenangan yang tiada bandingan...

ikatankasihku said...

ida, muka kau kalau tak senyum , garang...seriau aku tengok..hehehe

KSWSK said...

buh gambar je dah cukup kan..xyah nk tulis pape..

wahida said...

ikatankasihku: garang? tapi sweet kan...baik ckp sweet, kalau tak, aku sentap...haha...

yuyueyuliana said...

bestnye akak g bali

n gamba sume candid ! hehe

Arizakiah said...

gambar-gambar candid ni memang suka tengok.....kalau tengok filem atau drama, akak memang tunggu yang last sekali bila di tunjukkan scene2 yang tak jadi.....kitapun tergelak sama....

Biuty Burritos said...

kelas betul wahida ni..last pic tu buat aku tergelak2 sampai tercall2 orgnyer hahahaha..erkk..jgn mare Na..i luv u all!

fazilzura said...

tu awat masam je muke ko tu nok .. wakakak tensen ke ...

syok tui le korg pi , ado gift tuk aku dak

NasZ said...

takde bajet nak g bali. teringin tapi xpela. ada rezeki, dapatlah saya g. hehe.

Acik Erna said...

wahida..macam2 rupa ada..tapi tetap cantik..

mak encik | SZ said...

hahahaaa...
banyak gambo muka stresss tapi last skali tu memangggggg laaaa tak menahan nak gelak...hihihi

Rtp Farra Arisha said...

these are really candid photos ;) nice overall!

kasihredha said...

gambar last..NM02 tengah wat apa tu..hihi

seriusnya wahida shopping :)

Dinas Aldi said...

Seronokla tengok semua gambar2 tu!

Fatin Mraz said...

FM suka candid!

Run Away said...

pic last candid abis....;d

akuzle said...

ahah! sungguh beremosi..

SJB AKA SUE J-B. said...

Nice pictures.

norhidana said...

hehehhehe... suke yg akk borong jajan tu heheh,pastu yg patung 18sx tu heheheh... sensord

Dr. Ben said...

sudah2 la tu... meh balik

wahida said...

Dr. Ben: dah lama balik dah...hehe..

MaMa AiNi said...

cantik semuya pic.tu kecuali patung kayu tu..ha2x..nampak lucah !!!..

Softtouch [Hanim] said...

wpun ada yg gambar kandid..pic tetap cntik....terbaik!