nuffnang advert

Wednesday, November 9, 2011

~WW~ hanya terdapat di Bali....


anda setuju?

80 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

setuju yg bawah tue
huhuhuhuhuuu

Lya Colours said...

haha yang bawah tuh x pasti. kene buat survey kot tanya sang lelaki2

:: Mrs.Eady :: said...

hahahaha....setujuukkk...

Teratak Hami said...

Sure bapak2 SETUJU dgn yang last sekali tu :(

Lia said...

hahaaaaa... setuju2.. ^____^

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

haha..kalo lelaki...setuju aje kan...

kalo pompuan nie... "ewah2...xsetuju"

Dee said...

hahaha...

rasp said...

hahahahahahahampagas tul :)

Zana Adieyza said...

hampeh betul yg last tu kak!

miloais said...

hanya orang 'ada-ada' saja kot yg boleh buang sampah sembarangan

hak hak hak

cheqna said...

hahahahaha
golek cheqna suka...

fiza said...

Hahahahaha...setuju sangat² dgn yg no 2 tu.

Kathy Tuah said...

haha..yg kedua tu x leh blah betul..tp mungkin betul kut..ehem..

::FAIZ FARISH:: said...

hahahaha

Nens Collection said...

setuju bangat!..hehe

ArELeEz said...

pic #1: confuse ah kak!
pic #2: macam lawak tp, sinis tuh!

he3..

Chik Att said...

yang bawah tu .... memang cari sakit tu ...

CaDLyNN said...

yg bwh tu takleh blah..pelupe sungguh~ ! :)

Ros said...

Salam Wahida,

Sapa la,yang buat papan tanda ni...tak sekolah ka..?

Hanis Azla said...

nice qoutes.. mendalam maknanya bagi yg faham..

KhaiRin said...

ayat mkn dlm hahahaha

nurbeena said...

ngehehe...setuju ...

Reena said...

terbaekkkk la k.wahida ayat die...yg bawh tu pnassss je..hihiihh

Prince Halilintar said...

sungguh bermakna kata2 tu....hahaha

Daddy Ziyyad said...

kat kedai Joger yg aku cakap tu, ada jual macam macam t-shirt/cap/selipar/mug/tuala/alas meja yang bertulis tulisan unik macam ni nokkk..:)

Pepel BoNda AmaNi said...

kekekke yang kedua tue setuju jugak la skit2..kekekeke

ikatankasihku said...

ada betulnya ayat2 tu

Salina@IbuAqil said...

Hik3!! Tergelak ina baca papan tanda tu.. Hi2!!! Lawak2.. ;)

MamaEma said...

setuju sesangat

NM02 said...

yg kedua klakar, kat mana kau nmpk ni weh, aku tak pasan pun

wahida said...

NM02: kat krisna nok...t shirt kat krisna...

jeBateja said...

waka....waka....yg kedua tu...terbaeekkkk....ahakz

Rinna said...

Hahah setuju ngan yg kat bawah tuh..heheh.. :)

Kakzakie said...

Signboard dia macm nak menyindir mana yg buat mesti terasa.:)

iduraz said...

hehe...setuju sangat yg last tuh..pinjam sat ek gambar..nak tunjuk kt encik suami..haha

eelobor said...

tak setuju.... huhuhu

eB ezrin said...

ah? aper maksud sign yg no 2 tu eh? adeh

sudipVSsenduk said...

lihat laki org (sehensem Aron Aziz),
laki sendiri ttp dihati

amirah said...

yg last tu tk paham apa maksudnya..

norhidana said...

hehehehhe...selamba je diaorang nih ek
tp yg bwh tu msti lelaki suke

Yan said...

Betul tu Wahida.. Akak suka sangat diarang punya art ni.. T shirt esp..

ILA HonEyBuNNy said...

okehhh....

setuju!!..hehe

ILA HonEyBuNNy said...

okehhh....

setuju!!..hehe

wahida said...

eb & amirah: tak faham? cer tanya suami masing2..dorang faham tak? kehkeh...

ejaMaria said...

gambar no.2 tu... tak sukerrrrr... ;p

tengok laki orang... ingat tak kat laki sendiri?... hihihihi

misya said...

tentu aja setuju

|| NaFiRaa || said...

hahahahaha hampeh tol ayat!!!

MasZuber said...

ekekekekke

klakar sungguh!

mama maman said...

berpantun lak pulak... hhhaaaaa...

intan_blur said...

agree nok..hahahaahha..WW betul la..!!

ajumohit said...

Jangan cari pasal, kang tak pasal2 je ...... Hihi

ct rahani said...

haha.. yg kedua tu nk gelak x hengat.. hikhik..

adarnadzmie said...

haha...yg bawah tu lawak la...

Arizakiah said...

Begitulah agaknya.....

Eye_nee said...

setuju banget deh...ayat yg dibawah itu lucu sekaliiii...ya ampun...

Waqheh said...

2nd pic tak tahan tu..lihat isteri org lupa isteri sendiri keh3...

MaMa AiNi said...

ha3x..mcm2 ayat ada !!..

whitecappuccino said...

ada ker lihat istri orang lupa istri sendiri..nak kena tu

qemaishak said...

ayat gambar kedua tu bikin hati sang isteri panas je kan heher

Queenie said...

ngah3...gitu ker?
jolok jer bijik mata dia!

Mamamya said...

paaaangggggg!!!!! ayat yg bawah sekali tuh...caitt!!

khairul said...

gambaq # 2 tu mcm kena kat batang hidong sy la :)

GreenJade said...

hahahaha siapalah org 'sembarangan' itu yeah..? ;)

Citarasa Rinduan said...

eh.....
terbaiklah.......................................

PS: wahida, thanks beb atas kata2 nasihat dan semangat yang ko titipkan buat aku..
i love u

Dinas Aldi said...

Brutal sungguh yg kedua tu, kahkahkah!

rosmina samin said...

Hahahaha

Nieda said...

Yg kedua tu ....

Acik Erna said...

wahida..yang bawah tu..dah lama acik tau..dulu2 masa pi kusus..peserta lelaki suka gunakan ayat tu..

idasm said...

hahahaha... kelas gitu papan tanda...sah mmg kat sana aje ada...

kasihredha said...

yg pertama...setuju
yg kedua...tak setuju.

aLya maNip said...

yg atas tu da bermoral da..yg bawah tu paling tepat..haha

selamat hari raya aidiladha kak :-)

ieda said...

ahahah yg last tuu depends kalau isteri org tuu lebih cantik lahhh eekekek

NzA said...

peringatan ke 2 tu yg bahaya.....

wida said...

hahaha..terbaek lah.
dalam ayat tu..

::NureeN:: said...

kahakhakahhh yg 2nd tue sure isteri org tue sexy ;p

nurkaloi said...

hahahahahah setuju !

hyazz said...

hahaha...yang no 2 tu..bab anak ok lagi...bab bini...nak kena pang ajer le jawabnye...

akubiomed said...

Saya suka gambar nombor. Memang betul lah cewek-cewek yang cantik disana :-).

Run Away said...

no2...no2...no2 best....;d

wan nurul hezrina said...

yg num2 tuh bahaya woooo..bleh gaduh besaq.hehe