nuffnang advert

Tuesday, November 29, 2011

Nando's....

selamat pagi semua...







Nando's Delivery....layan kan ayam2 dia yg sedap dimkn bersama sos peri2 dia yg masam tu...
itu je nak tulis...



p/s: jiwa kacau hari ni...anak tak sihat, keja berterabur, serba serbi tak kena....

99 comments:

Lya Colours said...

mak oi terbuntang ayam seketol2 depan mata. huhu lapaq !

Tina Othman said...

alahai anak2 tak sihat ye, musim lah kan skrg ni, kejap panas kejap hujan, moga cepat sembuh

dah lama tak makan nando's, sedap juga kan

Ila said...

tak pernah try lagi nando..tapi sosnya dah pernah try...hehehe

Info Berguna Ni : Nikmat Malam Pertama


Tutorial Mudah Untuk Tarik Pengunjung Blog : Tak nak Word Verification di Kotak Komen

~ yus ~ said...

nampak sedap ayamnya, akak tak pernah masuk Nando's ni tau...huhu

Kakzakie said...

Paling tak senang hati kalau anak-anak tak sihat. Kalau kerja pun hati tak senang...

missbby said...

sedapnyaa..takper u uruskan hal anak2 dulu, mana2 ibu pun tak senang duduk bila anak sakit kan..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

uishhhh, sedapnyer..
dhla takbleh kuo minum ni..
hujan lebat..

adess... bikin lapar aje..

MommyAqil said...

Wow wiiii..sedapnya....Terliur-liur dh ni..hihihi...Nando's ni mmg sedap kan Ida..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

nando's ni tgk tempat juga..kdg² ada outlet yg mcm x sedap ayamnya..

akubiomed said...

Cobaan-cobaann :-)

amiey lee said...

sedappppppppppp... nak jugak

adarnadzmie said...

ayam nando's memang sedappp...hehe

moga anak wahida cepat sembuh...

My Little Diary said...

tgk ayam tu....terus lapoooo

KhaiRin said...

ckp ke nasi byk tu? hehehe

amirah said...

suka nando's..skrng dh ada deliver kn..bagus..eh, moga ko ok2 je ye nok..kalo anak2 x sehat mmng jiwa kacau

aanie said...

nando's ada delivery ek? suke giler nando's...sedap...

rasp said...

take me home with you toooooo....
hope segalanya akan beransur baik soon...

kasihredha said...

kadang2 memang berterabur...tak pe nanti ok le tu
bestnya peha ayam tu

wida said...

aduh sis...jgn jiwa kacau yer.
take care

wan nurul hezrina said...

NIE MAKANAN MENAMBAHKAN BERAT LAGINIE..AIR gas...huhu mmg sedaplah.

KAMIHIDUP said...

tetelan air liur, ngeee.

miloais said...

buat iols terigin nak makan ayam kat nandos...
yummyyyyyyyyy!~

eLLy said...

hope dorang cepat sihat noks..

MamaEma said...

first time makan hari sabtu hari tu..pergh..harganya boleh tahan tu..

Jones said...

biar serba serbi xkne, mkn tetap kena..kn?hehe

|| NaFiRaa || said...

nampak x.. lambat jek aku masuk blog ko.. sebab aku kena prepare isi perut dulu.. kalo x.. konfem menggelupor perut aku ni nok!!

nurkaloi said...

saje jerk kasi kaloi lapar kann kann
eghh nk nndos nndoss

Ros said...

Salam Wahida,

Emmm....menyelerakan...Kak Ros selalu jugak makan ayam kat Nando's ni....memang sedap la....

No Lan said...

alahai wahida oooi...nengok ayam tu betul2 buat kakNo lapoooooo...waaaaaaaa

psst ; xsedo lom bekpes lg nih..dh kol 12.14tgh huhuhuhu...

el said...

lama x mkn kt nando
bila tgk nando ni
igt nak wat ayam bako le for my special day nti..agak2 leh jd x hahaha

eB ezrin said...

smoga anak ko cpt sembuh la yer dear. haku last wik balik kelam kabut, anak2 terkunci dlm umah, aed dmm laks tuh. oma terkunci kat luar. hu3

khairul said...

sy selalu mkn free....supplier belanja hehe

Hanis Azla said...

bestnya nandos tu. .musim tak sihat skrg ni wahida.. bila anak tak sihat kita pun ikut weng sama..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

memang best....aku pun suka

Daddy Ziyyad said...

laaaaaaaaaaaa...aku baru tau Nando ada delivery..

wahida said...

eb: lor, mesti budak2 tu nangis ketakutan...sian dorang...huhu...

fiza said...

Sedapnya...dah lama tak mkn nandos.

Smoga anak ko cepat sembuh.

ieda said...

adoiiiii !

haaaaaaaaaa baru lepas makan nie dikkk dahh terliuq tgk ayam nandos nie .. huhuh bileelah boleh makan nie ..

aah dikk akak pun kerja bertimbun x tahu nak buat yg mana dulu huhuh

Lelaki Ini said...

nampak sedap..
tapi actually tak berapoa suka nando
hehehe


dah followed blog nieyh!

Cikgu Tie said...

Sungai pun ada kalanya bergelora. Inikan pula jiwa. biasalah tu kalau sesekali jiwa kacau kannn!

munna said...

TAK PERNAH LAGI MAKAN NANDO'S...

Dee said...

dah lama tak makan kat nando's..

wahida..take care ye..

nasha sanza said...

sedapnay...terliur pulak..

Nens Collection said...

semoga anak akak cepat sembuh ye..
nnt boleh bwk anak2 g nandos plak..
serius terliur ni..huhu

lizz said...

ummp sedap dah lamer tak makan nandos...moga anak2 cepat2 sembuh yer...kalo anak2 tak sihat memang jiwa kacau kan...maner nak pikir kejer nak pikir anak lagik

Tihara said...

wahh sedap nyer.. :)

lieynanilaz said...

aduhh knokk...terliur tengok ayam tuh!!

Fatin Mraz said...

peminat nando's rupanya.. hehee

whitecappuccino said...

tu diaa..ayam terhidang !!sedap mak aiii!!

eT said...

lama xpekena nando's...
nampak sedap tu...ngeeee

Tiramisu Fatiema said...

teringin pulak nando's..sedap...sos tu..yummy

miss Fyqa said...

nampak sedap... nyum2.. perut tetiba bunyi balik..huhu

hope anak2 akak cpt sembuh k :)

::FAIZ FARISH:: said...

nampak sedap

Salina@IbuAqil said...

perghhhhh sis, dah le lapor ptg2 ni bkk2 nampak peha tuh LAPORRRRRRRRR!!

Eye_nee said...

cool ok sis....nak tak nak kene hadap jugak semua yg tak kena tu kan...

Dalila Hamid said...

semoga anak cepat sembuh... dah lama x makan2 nandos

Rtp Farra Arisha said...

fuhh, mantab..meals yang sangat menyelerakan..hopefully your kid cepat sembuh..stay cool yeah? :')

ajumohit said...

sedapnya ida, dah lama tak pekena nandos ni, ktorg jarang mkn kt luar, biasalah askar2 masih kecil hahahahha

Dinas Aldi said...

Ni baru tau Nando's ada delivery service, hehe.

Budak2 kecik kalau tak sihat memang sedih la. Semoga dema cepat sembuh na!

::NureeN:: said...

semlm ada ajak asben g mkn nando's tp asben x mau p sbb (maaf cakap yer) katanya sos nando's x halal cuma nureen tak pasti kesahihannya..

Bitt (double IS) said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

GreenJade said...

atoii ko sengaja kasi selera aku membara noks.uhuhuhu

moga anak ko cpt sembuh yea.meka demam yea?

Aida said...

makan berkhasiat ni .. tak pernah lagi buat delivery nandos .. boleh lah cuba kan ..

Mak Su said...

ayam nandos mmg sedap!

LadyBird said...

sedapnye.. tapi nasik tu nmpk mcm sikit sgt..

Yan said...

sedappp weii..

eh.. wahida bagi akak address lah. akak post kan je chocolate tu.. senang..

Bidadari Syurga said...

awakkkkkkkk... dah lama kita tak mkn ayam... haish... seronoknya dpt makan...

Mamamya said...

lama giler aku x singgah sini kan...rindu kat ko... semput haku baca n3 yg t'tinggal... :) aku x penah makan nando's...nnti klu aku dtg KL ko belanja ea...

pssstttt....lokan panggang tu sedap ea???

Mamamya said...

sapa yg x sihat ni...abg ke adik? mudah2an cepat sihat yer....

Zura said...

waaaaaaaah...nandos..

So Shy Lady said...

ntah bila ntah nk ada kamera s hebat ni...senep gmbar ayam trus rs nak mkn je gmbar tuh ;P


musim dmm ni, take care ya!

eni osman said...

tang ayam tu yg lebih tergoda....
musim sakit kut...kak eni pun hubby baru discharge dr hospital...

ILA HonEyBuNNy said...

ayoooo3....

lapaq sungguh bila mask blog akak...semua makanan sedap2 neh..ehehe

Chik Att said...

kita pun makan ayam tadi ..

ayam rentng

mama aini said...

lama tak makan nando`s..he2x !!!..buat ank wahida,semuga cepat sembuh..

Softtouch [Hanim] said...

sy suka nandos tapi asben saya tak suka...

semoga anak2 wahida cpt sembuh yer...musim skrg ni..anak2 sy pun br sihat minggu ni setelah minggu lepas berperang ngan demam masing2...

eelobor said...

terbaek......

ratusiput said...

dah umo 31 tahun ni...baru skali je masuk nandos..ehehe...

akuzle ayu said...

tulis itu ajer tp komen dkt seratus....hahahhahahaha....

aLya maNip said...

pagi2 baca entry akak ni buat alya lapar..hihi

..::SangRatoo::.. said...

awat lapaq masuk blog ni nok.. :P

norhidana said...

lama tul tak lyn nandos nih... last mkn sblum bersalin huhuhuhu
rindu kt ayam dia yg sedap pds2 msm itu

missSenget said...

lapaq laaa tgk gmbr ni pagi2...


tak baik laa kak..

hahaha

syariza09 said...

alamak! Alamak!...sedap hingga jilat jari..x pernah pon mkn Nandos

syariza09 said...

alamak! Alamak!...sedap hingga jilat jari..x pernah pon mkn Nandos

wahida said...

mamamya: lokan panggang tu mmg sedap sgt weh...rasa nak terbang ke Sabah sekarang semata2 nak mkn lokan panggang tu...huhu...

si abang yg sakit ni nok...demam tak kebah2...risau aku...

SURIA AMANDA said...

mak oiiiiiii....tensionnya..masuk2 jer nampak nandos...nyesal la masuk kat sini ..tetiba x tentu arah ni...mana nak cari nandos kat KL sentral....oh tidakkkk!!!Wahida dengki...

Adzrien Shoppe said...

terliur dibuatnya

Rinna said...

Tak penah lagik makan kat nando's nie.. nampak cam sedap jerk. :)

Hana Soffelia said...

Saya percaya semua makann tu sedap tp bla tgk time sekarang, rasa mcm mual je.. ^_^

intan_blur said...

wahh nokk..sedapnyeeee...rase dulu mcm penah makan sekali..tp dulu lah..hahhhaha

relex beb..jgn stress sgt..

Juliet_iRa~" said...

xpnh delivery nando's lgi..heee

:)

salina said...

huhu iknow how u feel..psl anak2 tak sihat mmg sgt berbisa kan kan..mcm i hri ni

Nazayiena said...

nyummy sedapnya......

Prettywrite said...

ayamnya nampak moist jer best betul..tapi tak pernah rasa..mana ada nandos kat klate ni..huhu

sudipVSsenduk said...

kalau makan nandos, saya tercari2 sos cili maggi

Abg Bear said...

nampak sedap tapi mahal lah kan,... kalau Abg Bear gi carik ayam kampung, bakar sendiri... pehhh... takder rempah pun sedap tu...

Run Away said...

ish...ish...k'ida....meleleh dah air liur neh...;d

IxoR@ said...

buat kite ngidam je... hahahahaa...