nuffnang advert

Monday, November 14, 2011

contoh suami mithali....

selamat petang semua....
moh layan ciri2 suami mithali...

kena tengking pun diam je la....


sumber: email

74 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

hahahahahaha

:: Mrs.Eady :: said...

haahahahahahahaa...........

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

tersandar ngko kat dinding...

nurbeena said...

muhehehehee

Anum said...

sangat2 baik

KhaiRin said...

dia beri can laki dia bersuara dulu pastu dia bantai balik

Lya Colours said...

dalam hati dia mencarut2 tu.hahaha

mrsharis said...

takut bini tul singa tuh..hahahaha

Lia said...

kahkahkahkahhhh... napa bg contoh singa lak.... hahahaaa

Rai said...

eh yang sandar kat dinding tu singa jantan kan..

hehe..

ni queen control ni..

Joy said...

mcm bini singa jerit kat laki singa je ni :P

*SiRibenMerah said...

neh baru mengaum namanya.. hahaha

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. nih queen control nih nok!

CaDLyNN said...

woooo..bahaya ni..haha..sian

Kakzakie said...

Mana boleh sebarang tengking? tak boleh jadi hihi....

fiza said...

LOL...☺☺☺

YNA said...

ahahaha

mmg mithali sungguh lah aih :)

ejaMaria said...

hahaha...

Ila said...

hahaha..tu laki takut bini tu..takpun bini tak takut kat dia...heheh

wardah @ fie shah said...

Ini bukan takut bini, ini bini tak takut dgn dia! Hahaha

Nens Collection said...

keh keh keh.."tido luar mlm ni! " gitu ler dialog die yekk..hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

i like

Hanis Azla said...

muahaha..

hyazz said...

hahaha...garang tol bini nyer

Tihara said...

haha..pandaii :)

munna said...

hehehehe....

wida said...

hihihi..kesian laki dia:)

ieda said...

ahahah takut lah tuuu si suami x nak layan mengawan !!! ahahhaha upsssssssssss

sisdee said...

cian dia nsb tak de lemah jantung :p

akubiomed said...

Saya suka gambar papa Singa dan mama Singa. Kesian papa Singa kena marah mama Singa duduk sahaja dekat sudut. :-)

sahromnasrudin said...

takut bini kot hahahaaaa

Eye_nee said...

lama dah bini tu sabar....hahahaha...

♥ dak pink said...

Erkkk, konpem singa betina tu masuk neraka. Ark ark ark.

mamyharraz said...

redho jelah dpt bini garang camtu hehe

Prince Halilintar said...

kene cukur bulu n jambang kat muke die la camtu..hahaha;p

♥ Wina ♥ said...

comei jek kan? dapat jgk email nie

qemaishak said...

kihkihkih malas nak layan katanya

eB ezrin said...

>_<

axuerha said...

ehehe..lucula..

btw, baru follow sini, bukak jer terus tertarik dgn header blog ni..cantik sgt

MaMa AiNi said...

ha3x..untungnya jika suami mama takut camtu kat mama !!!...

kayzie said...

suami mithali tp isteri dah kira derhaka lak tuh..hahaha..lawak la..

Hana Soffelia said...

Hahaha syang bini.. kehkeh

JunAina said...

hahahaaa...adeh mau pecah perut jap lagi nak copy & paste email bagi hubby...

Ezy Chiaki said...

ngehehe..
hai kak! lame xdtg cni..

gedek! said...

Haha!

siot je!

MULAN said...

kesian lion king...

Rinna said...

Owwh gitu ekk.. suami mithali.. adess...

TiTi said...

heheh lioncontrol :D

mamaNoriz said...

waaakakakaka...

klu tunjuk husben ni mahu kite yg kena tengking balik...ekekekeke

eMMe said...

aa'ah moh la....hehehe...ade kot sikit2 mithalinye, heeeee~

yan said...

he..heee..heeee..

dwaty said...

suami mithali ker takut bini... hehehehe

Daddylicious said...

haha...adoi ....boleh makan hati ni...

Kamariah Awang said...

Bukannya diam, tapi menahan sabar tu..

iza said...

Assalam..

Kalau menjawab nanti bagaikan curah minyak ke api pulak, lagi marak....

ILA HonEyBuNNy said...

wakakkakak....

ngaummmmmm ngaummm..bini marah2...heheh

::NureeN:: said...

hehehhhe... :P (>_<)

Fatin Mraz said...

hahaha!!

harap muka jer macho..
betul punya menyinga binik dia ek?

Softtouch [Hanim] said...

sy xdpt nmpak apa2 yer?hanya ada tulisna je...ruginya.....bc komen semua gelak...

Zareda Norman said...

hehheh tu bukan suami mithali tapi suami kena buli.. hehe

Kella said...

haha.. bikin senyum jaa

kasihredha said...

hihi
bukan suami mithali...
suami penakut tu

Ros said...

Salam wahida,

Garangnya bini dia..ha.ha.ni dah mithali tahap kronik dah ni....

jeBateja said...

kena marah...sebab baru kencing tempat tido tu....ahakz

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kikiki..takut ah plak x cium bau syurga..

mummysyafie said...

hahaha...boleh je nak tengking camni. tapi tak sampai hati la pulak. dosa wooo...

wan nurul hezrina said...

hehe mmg nmpk tkut yg jantan2.huhu..tak baik lawan suami.dosa hehe

MamaEma said...

takut sungguh kat bininya

salina said...

hahahaa AKU SUKA GAMBAR NI

ZianaRazali said...

walaupun mithali tetaplah ia seekor lion..hehe

cemomoi said...

rupanya sound pekak... kata sudin (seniman bujang lapok)

Run Away said...

singer jantan tu takot ar...kan singer betina lebeh garang.....;d

Salwa said...

haha.cian singa jantan tu.

Nazayiena said...

Nie memang betul2 suami mithali nie.....