nuffnang advert

Friday, October 21, 2011

Love Bali: Hard Rock Cafe, Bali

selamat petang semua...
ptg ni layan Hard Rock Cafe, Bali lak ye...

wajib amek gambar replika ni..
kami dtg sini jln kaki je nok...ingat nak sambar t shirt la sebarang dua...
sekali dah tutup, nyampah....

jadiknya bergambar je la kami kat situ..hehe...plan nak layan gak live band, tapi dah ngantuk sesgt dah time tu...

jln depan sikit, amek gambar kat sini lak...

sudahnya hari terakhir sebelum balik, kami singgah jugak kat Hard Rock Shop...kalau tak beli t shirt Hard Rock Bali rasa mcm tak best lak...jiwa tak tenteram je...adoi la...


nampak tu, si along dah tak sabar nak rembat t shirt...


haha...bukan along je, aku pun dah tak sabar nak memilih..rambang mata..

time nak membayar rasa nak tercekik sikit..kehkeh...rupiah kami dihabiskan di sini...
kalau korang terer, apa yg korang nampak dlm gambar ni, persamaan apa yg korang nampak...
ala, kacang je...siapa pantas dan memberi jawapan paling tepat, aku bagi FM Bali...

yezzzaaa, ni aku punya...suka design yg simple2 aje...harga dia RM 101...

ni pulak hubby punya... rm 125...

FM Hard Rock, Bali yg penting...RM 62...sbb tu aku ckp, masa nak membayar buat aku nak tercekik..kehkeh...


eh, citer Bali byk lagi tau...korang sabo je la yer...kalau korang bosan pun, aku nak buat mcm mana kan? huhu...

65 comments:

misya said...

baju org kt dalam gmbar tu sume hitam,btl tak?hehehe

hani@debumelukut said...

Misya, Black is beautiful...kan?

blogtilldrop said...

nice collection....

Run Away said...

memang mahal..tapi yang penting ori..bukan dari gombak kan k'ida.....;d

Ena said...

bestnyer..

nak jugak... :P

munna said...

MUNNA PUN RASA SERBA HITAM SEMUANYA

eB ezrin said...

uishhh agak2 ar... betoi ker nih? mahalnyer.. huwaaaaaaaaaaaaaaaa

|| NaFiRaa || said...

sume pakai baju warna hitam.. hehehe..

mahalnye FM tuh.. tapi cantek sgt.. berbaloi lah ngan harga..

:: Mrs.Eady :: said...

seronok gilaaakkkk...!!

mamyharraz said...

mahalnya tshirt HR kan..

yg penting admire fm HR tu mmg cun! rm62 pun tak mengapa sbb mmg cun!

amirah said...

sume pakai baju itam ke?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mahalnye..tapi memang cantiklah..

Anum said...

hehehe
semua org dalam kedai tue pakai t-shirt hitam

Kakzakie said...

Mahal sebab dah terkenal. Kakak tak ada peluang nak teka sebab dah ramai yg jawab :)

ikatankasihku said...

mahal sebab brand dia tu, bukan senang nak dpt hard rock punyer barang....jgn ckp baju, selipar dia jer pon dah mahal.

NM02 said...

kelas kita kan nox

FM sampai nam ploh hengget

tak hagak!

nasib baik duit memasing cukup

hehehe

wan nurul hezrina said...

wah chantek baju..keciknya tulisan bali..hehehe..wah suka tgk ko laki bini..sweetjer kira honeymoon..=)

puassss dapat baju brand HRC

*SiRibenMerah said...

wahhhh.. rm62 tuh..

sentap, beli seketul mahal nak mampusss...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

semua orang pakai baju hitam...betul tak...

wah shopping sakan nie...

Dee said...

all black semuanya..tp aku rasa itu bukan jawapannya..hahaha..

apa pun FM itu sgt cantik..

Nens Collection said...

mahalnye FM n tshirt tu..huhu..

~izan~ said...

mmg betul la,kalau dah ada HR ni kat satu2 tmpt,tak sah kan kalau tak beli souvenir dia..izan ckp berdasarkan cakap kwn2 yg giler kumpul brg HR ni bila g vacation..tapi takpe,ko pejam mata je byr jnji dpt bwk balik.kenangan tu xdpt dijual beli hehe

NzA said...

semua pakai baju warna hitam la.....knapa ek?????

Qhaifa Nur said...

banyak tempat juga yang telah dijejaki ni...best2

exora said...

orang dalam kedai ngan jurujualnya semo baju hitam...huhu

Mamamya said...

bedak yg ko pakai sama ngan pompuan kat depan ko tu kot..wakakaaaaaaaaaaaaakkk larikkkkkkk!!!! aku teka jer... :P

ct rahani said...

kalau sy pun mau kebil2 mata time nk membayar.. hehe..

Pia said...

"semuanya pakai baju hitam...itulah persamaannya selain korang semua masuk situ sbb nak beli baju hard rock..."

Bidadari Syurga said...

hadoiyaiiiiii... tersgtlah jeles...

ps: dpt tak baju sudahnya ni....? putih cantik wooooo

mamaNoriz said...

harga brg hard rock mmg cekik darah la...

mana2 pun sama je mahal...huhuuuu

takpe sambung cite bali, aku siap dah beli popcorn ni

hahahah

azi said...

Wahida..
Persamaannya...semua pakai hitam....pelanggan dan jurujual...betul tak?

~ ADANDO ~ said...

Kalau aku jawap betul SANGGUP kah ko beri aku FM Rm65 tu...???

aku rasa persamaannya ialah BEDAK ko sama tebal dengan casheir tu...

ha...ha...ha...ha....ha.....

Rinna said...

Wow mahal gak FM tuh tapi berbaloi laa..yer laa bukan selalu nak ke sana kan.. :)

Rasanyaa.. semua org berbaju hitam :)

MaMa AiNi said...

wahida..mahal pun takpe kan !!..tanda kita dah sampai kesana..wat koleksi..

Lelaki Ini said...

wah..
seronok2!

Rtp Farra Arisha said...

curlasss betul hard rock cafe di bali..ehehehe..;)

MULAN said...

alaaaa.. ramai dah jawab.. hard rock punya items mana mulah2 maaaa... tapi kenangan tu pasti ada.. best nya..

miloais said...

t-shirt no 2 tu cun beb!

Waqheh said...

ler gua baru nak pesan t-shirt kat gua selai..gua layan baju hat rok bundle jer...

Yan said...

setiap kali ke sini takat belikan t shirt yg org kirim je. tak penah beli punn..heee..

kasihredha said...

hitam2 si tampuk manggis
walaupun hitam nampak manis :)

Citarasa Rinduan said...

aku yang baca pun mmg tercekik2...

beb, mmg mahal lah..

lagilah korang dok dalam tu pakai baju serba hitam...
mmg hard rock sungguhhhhhhh

jeBateja said...

bapak mahalnya......terkejut den

Dinas Aldi said...

Waaahhh, bestnya jalan2 ke Bali :)

rasp said...

mak aiiiihhhhh mmg terchekik nak bayor FM tu....
tapiiiiiii special tu harus rembats gak kan....
gatal nak ckp gak sbb dah ada yg jawab senang i nak teka : semua pakai black & tak sorang pun pandang camera :D

mak encik | SZ said...

saja nak teka gak...
sumer dalam gambar tu pandang ke arah lain...

IxoR@ said...

baju semuanya hitam... dah sama mcm org yg keja HRC tu...

konpem tak dapat FM tu... sebab bukan orang yg pertama bg jawapan...huhuhuhu....

eelobor said...

hehehe....rugi la kalau dah sampai sana tak beli baju HRC kan? hihihihi

LadyBird said...

ya Allah..besar giler replika tu.. kalau terhempap tu.. adush.. sakitnye..

wida said...

x pe mahal pon sis..jnji puas hati.kan?

khairul said...

x dak Tshirt lebih ka Wahida ?

Superb audio system by Jason.http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/jason-excellent-sound-part-2.html

dieya said...

suka collect barang2 HRH/HRc jugak! betul laa kak, fm dia mahal kan.. mmg boleh tercekik sesak napas segala

Softtouch [Hanim] said...

byknya n3 bali awk sy terlepas...setiap n3 bali awk sy baca tau tp sy komen kat n3 ni yer...

betsnya wahida....bila la plak turn sy nk p situ..byk jgk blanjanya..kalu bwk anak2 lagilah byk yer...

suka tgk pic awk wahida..cntik2 semuanya..plak tu awk tulis secara detail..sy suka..mcm sy plak yg ikut awk p bali ..hehehehe

pemandangan kat bali tu semua cntik2 n mata sy sejuk je tgk...

mahal yer barang2 kat HR tu..mmg tercekiklah....heeeeeeeeee

Zana Adieyza said...

mahalnya FM tu!!! kalau zana pun mcm menggigil nak bayar FM semahal tu.. FM paling mahal zana beli pun RM20 jer.. huhuhu..

MamaEma said...

sekali sekala berbelanja lebih

lieynanilaz said...

seronok tengok gambar2 ni...boleh sampai ke Bali entahlah...huhu..

My Little Diary said...

halamakkkkk
ini bole mendatangkan jeles.....
hard rock pulakkkk....huhuuuu

eLLy said...

perghhh mahal sehhh!!

khairul said...

boring btol nk kerja..lusa nk raya dh hehe

::NureeN:: said...

mak aii.. mahalnyerr.. tp kuality ok sbb tue mahalkan lgpon tmpt pelancing mmg akan mahallah.. tgk gambo2 ni buatkan I jelessss U...

..::SangRatoo::.. said...

Da..aku teka je tau..sebab kalau nak bagi jawapan pada pakaian hitam, semua dah jawab..aku jawab lain sikitla..maybe cara pemakaian ko sama dgn aweks lagi sorang..kalau dlm cite P.Ramle..bedak ke kapor? hehehe..ko marah aku tak Da?heheheh

..::SangRatoo::.. said...

weh silap..bukan pemakaian.."MAKE UP" ..ceh..siap buat correction..tu maknanya aku nak FM tu :D (aku tegas ni)

♥ Elin ♥ said...

kalau g mana2 kompem kena cari hard rock carik baju.

best kan..buat masa nih baru ad 6 pasang jer...hmm.bali jer belum ad lagi.x tau bile nak g nih..

tunggu amani pandai jalan kot.

Akram said...

salam,saya ada koleksi t hrc limited untuk dijual..jikalau berminat bolehlah kunjungi di www.pcrockersbundle.blogspot.com, fb (hrcbundle,n pcrockersbundle)@ hubungi 019-9363969 (akram) =) tq

Bashir said...

harga t shirt hard rock kt mana2 pun mmg standard dlm rm100. Kt London, t shirt HRC GBP20 n kt europe 30 Euro. Bila convert jd rm100++ jugak. tak tau la harga t shirt HRC KL berapa.. tak pernah beli