nuffnang advert

Friday, October 7, 2011

korang sengal....

selamat pagi semua....
hari ni nak update pasal aku join bloggers gathering sehari suntuk kat Midvalley....best giler...

date: 30 Sept 2011 (friday)
time: 10 am- 7 pm
venue: Midvalley
bloggers: 7 org

 mula2 kami breakfast dulu kat mekdi...aku, elly, iyra dan kak Dee sampai dulu...pas tu baru menyusul kak rasp, nor ( mummy shafie ) dan ieda ( pepel bonda amani )...

 dah habis gosip bagai, nak gi beli tiket wayang lak....sebelum tu, harus berposing kat tangga mekdi ni...

 beratur nak beli tiket wayang....

 tengs so much pada kak rasp sebab belanja kami tgk wayang hari tu....budi baikmu kami kenang....

 korang ada bergambar kat tangga sebelum tgk wayang? tak de kan....mesti korang malu kan...kitaorg selamba je nok...hehe...apesal muka aku rupa gitu?

masa tu tak ramai pun kat panggung...mungkin sbb tu time org bekerja dan waktu time tu pun masih awal lagi...kami tgk Raya Tak Jadi....best!! ada part lawak bodoh sikit2 tu aku ampunkanla...hehe...totally citer tu kelakar tau....

 pas tu terjah Redbox, kami nak lepas gian nak karok....

 Dee yg byk deal ngan amoi karok tu...kami goyang kaki jer...kehkeh...

 tulah bilik kami...nombor 63...

 wohooo...siapa punya kerja snap gambar aku tgh feeling Ziana Zain haaaa???

 dah lepaskan tensen kat karok, marilah kita bersama2 buat foot massage...aku, noor ngan elly buat kat Thai massage...dee ngan iyra buat kat tempat org2 buta..sebelah2 je kedai tu pun....

 iyra, nor & me...si iyra ni festaim aku jumpa dia, tapi dia sgt ok...baik dan cantik orgnya...muka ko sebijik mcm mak mertua aku la nok....ada iras arab2 sikit...

aku dan org kuat hari tu...kak Dee, congrate kak dpt menganjurkan gathering utk kesekian kalinya...yg bestnya semua bloggers memberikan komitmen yg sgt baik pada hari tu....sayang korang....

esok, korang ada pot luck, aku tak dpt join sbb ada open day anak aku, pas tu hari jumaat depan korang nak karok lagi, pun aku tak dpt join jugak sbb masa tu aku tak de kat Malaysia.....huwaaaaaa!! melepas lagi aku nak merasa nasi lemak mak tok ieda tu...
 link dorang: dee, elly, rasp, ieda, nor & iyra   korang silalah terjah dorang, dorang tak sombong tau....


p/s: suka kawan ngan blogger yg tak sombong...eh, ada tau blogger sombong...nyampah!!

130 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

sapo yang sanggop amik gmbr korg tnpe dia enterfrem sekali tuh??hehehe..

NM02 said...

brtoher botak belakang elly pun join korang posing.. perasan tak?

kat gambar beratur nak beli tiket tu

cer tgk

fiza said...

Bestnya dapat berjimba² ngan geng blogger.

bujal X said...

brader botak tu join sekali kah?

mamyharraz said...

aa..tertanya jugak..siapa yg snap gambar anda sumer?

hepinya ada outing begini..dpt pula yg tak sombong mmg berganda-ganda bestttlah :D

ikatankasihku said...

tarik suara ala2 ziana zain tu tak menahan aku tengokkan...kah kah kah..
semua mmg sengal2 belaka..chayok2

eh aku tak sombong, aku tak sombong....hehehe

::EIDA:: said...

Ida tak somobong pun! *bajet!*

Anum said...

bestnya kuar ngan teman alam maya

ArELeEz said...

yg pose kat tangga nak tgk wayang tu comellah! kiut, derr..! ;)

wahida said...

nm02: aku pasan lama dah...haha!!

bujal x: dia nak tumpang glemer...kehkeh...

mamyharraz: tangkap je sesapa yg ada kat situ...

ikatankasihku & eida: aku tak ckp korang la...

exora said...

tu dia..sesekali bersantai, memanjakan diri...hihi

Pepel BoNda AmaNi said...

next next time kita berjimba lagi nok....pssttt....aku nak FM dari ober the sea yang ko nak pegi next week yer......ikhlas dari amani..eh tetiba.. :P

Kakzakie said...

Kakak tengok masing-masing sengih dah tahu semua happy sakan. Sesekali jumpa mesti banyak cerita...:)

atty's said...

kty sombong tak..huhuhuuhuhu..

wahida said...

pepel: aku akan beli utk amani..tapi utk amani tau, ko takde...hahaha!!

atty's: akak tak sombong la...saya suka sgt kwn ngan akak...serius!! nak jumpa akak lagi...

khairul said...

ni kira ahli majlis mesyuarat tingkap la kan wahida hehe

Alza modified.http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/perodua-alza-infinite-sport-modified.html

So Shy Lady said...

akak t.sombong cuma pmalu jer awwww!

kayzie said...

wahh..best2 dpt gather2 camni..meriah!!

Myra Jay said...

Kalau dah nama blogger haruslah ada gambar kan.. :)

Akak memang blogger tegar lah :)

kasihredha said...

best best...best gila dapat makan2 dan tgok wayang sama2

Vna Sandhu said...

mmg best jumpa bloggers!!

Maya Mayana said...

emm dunia blogging ni macam2 wida...seronok sakan nampaknya :)

Mamamya said...

peeewwwiiiittttt.....aku x sombong tau!! ntah bila aku dapat jumpa ko ek..

ea..ko x der kat m'sia??? pi mana bali ke bandung..????

intan morsalin said...

sonoknya dpt jln2 time org lain kije...tempat pon x busy kan...sonok3x..tgk gmba pon dah tau sonok n beronok ronok

eB ezrin said...

ok... terjah skrang :)

ieda said...

wah2 dikk gather2 yg sgt2 meriah .. hurmmm siap ada karoke lagi .. wah2 .. sakannn tuu .. jelesss akak :)

x menahan ngan mak buyung sorang tuu bukan main layieee sengget2 mike ekekek :)

eima said...

comey2 blaka semua nye

Lya Colours said...

terbaik la uuolss siap buat gather. syok !

Hanis Azla said...

gathering yang happening.. bestnya.. mcm2 xtvtnya yer wahida..

Syamimi Nazifa said...

wah , best2 :)

Emy Tak Kecik said...

aku pon x sombong tau hehehe

wahida said...

mamamya: aku gi Bali nok...

lydzar said...

wahh member blogger dah jadi member kamceng eh..bagus2..saya tak dan pon lagi bersua muka apatah lagi bergathering ngn blogger2 mcmni.

|| NaFiRaa || said...

wahhhhh.. meriahnye~ semua sporting2 belaka!! gi massage yang tak tahan tu.. nak ikut jugak!!!

Gieyana said...

wahh..mmg happening uols..semua sporting2 blaka..amat jrg joint gathering cmni psl mostly x brp kenal sgt ngan blogger penang..yg kenal pon mmg dh lama kenal..:D

Citarasa Rinduan said...

lama simpan hasrat nak sua dengan wahida./

mmg happening layan kerenah korang dalam entry nie..
korang mmg best!!!!!!!

h4ni3 said...

girls day out? ;)


saya tak sombong.. pemalu aje!! hehehe

sisdee said...

best le korang..syok jek tgk :)

Ena said...

BESTNYER...

dah lama betul tak join xtvt gini tanpa family.. syoknyer..

Prince Halilintar said...

wah..meriahnya korang enjoy same2..

p/s: prince tak sombong kan..kan..kan..hehe

ajumohit said...

amboi berphoto gedik sakan korang ye, mmg jeles..teringin tp tak reti karok hehehhee

ratusiput said...

dee mmg peng'organizer' yg best.walaupun tak pernah terlibat.happy la tgk korang together2.tak pernah trpikir berblog leh smpai camni kan.tu pasal ratu ske berblog..

ct shah said...

wah,dahsyhat ko jah berjimba sehari suntuk ngn bloggers.kalau aku,mmg nan hado lah jawabnyer pasal eryn tu tak nak org lain selain aku dan taska.

p/s:aku sombong tak jah?:p

eLLy said...

nokssss... aku ade gambar ko lagiii ganasss hahahahhaa aku dah tepek pun semalam :D

syariza09 said...

posing dh ala2 model,kelasss

Cik Ecah said...

hamboiii meriahhhnyer....

LadyBird said...

bestnye~

cahya indah said...

kak, bestnye. pasni boleh join..hehe

dinor's family said...

wow...

Aida Azryn said...

wow! bestnye dapat jumpa blogger2.. ;)

Anamarza said...

wah klau dekat ni harus jugak join..hihiih

wani said...

waooo dasat2 zinena zeingg nyanyii...bestnye kalo leh joint..tp blog aku suam2 kuku je haha

deqnoor said...

bestnye!!! nk join! ^_^

| SUE | said...

beshnyer korang....eh irah pon ada...hi irah!

AzMask said...

ini betul2 enjoy sakan..

azi said...

Salam Wahida..
Suka akak tengok gambar2 kat atas...semua ceria2 orangnya...:)

Nens Collection said...

seronoknye...mummy2 hot sume nih..

maya amir said...

best gile dapat jumpe2 gini.. erkk aku tak sombong tau..hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

perghhh betul2 ngah feel laaa nyanyi tu..haha

khairul said...

Trophies dan Tshirt dah siap .http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/trophies-dan-tshirt-dah-siap.html

Zana Adieyza said...

bestnya dpt gathering dgn kawan2 baru.. esk zana pun ada gathering dgn blogger..

saya bukan blogger sombong.. hihihi

Dee said...

aku sombong? napa? kau ada masalah? kau kena byr aku dgn FM bali yg banyak2..boleh? wakaka..x mainlah dik oii sombong2 ni..tak ke mana..sekali korang join..pasti mau lagi dan lagi..dan kepala otak aku skrg ni penuh dgn idea gathering smpi next year pya planning..korang tunggu je....kehkehkeh...kau kemsalam maut ngan mekjah yg ckp aku tak penah ajak dia tu eh..aku sombong ngan dia sorang je..hahaha..

wahida said...

dee: sampai next year punya planning pun ada? pitam!! kehkeh..

wahida said...

dee: lupa nak ckp, blogger sombong tu tak de la dlm grup kita tu...aku rasa ko pun tau sapa yg aku maksudkan...

Rinna said...

meletops laa uols punya gathering.. curlast.gitu.. :)

*SiRibenMerah said...

fuhyooo.. ada je citer best2 neh.. hehehe.. macam2 version kannn~

paling x tahan ckp muka ai cam muka mak mertua akak tuh.. aiyohhh~
**pitammm..

jum kita tgk plan smp thn depan.. mcm2 ada...

NzA said...

best3.....seronok3...tgk korang nie...mmg hepi n enjoy sakan la....jeles mak!!!

mamaNoriz said...

sakan posing ek...

bestnye jumpa geng kan...

cik sakdi said...

yela mcm best je layan foot masge kannnn.. pergh nikmat tu. haha

Fatin Mraz said...

amboi sakannya gathering nih.. mcm2 xtvt lah tuh..

bestnya ada org blanje tgk muvie..;P

nurkaloi said...

wahhh syokkk gile
jenjalan mdvlley uh
len kali ajak kaloi renang skali oke ^__^ hehehe

abah khalisha said...

model tangga..hehehe

Dee said...

wahida..aku gurau jelah..kihkihkih..korang semua mana ada sombong..termasuk aku..hehehe..

ct rahani said...

dr blogger menjadi sahabat baik.. mmg beshkan kak.. :)

MULAN said...

seronok nya... nak ikot jugak...

Dr. Ben said...

*tepuk dahi*

Nizam said...

Memang meriah....

Joy said...

semua pakat ambik cuti ke hr tu? sporting sungguh...posing time beratur nak beli tiket wayang tu igt zaman muda mudi dulu....best kuar ramai2

whitecappuccino said...

cuti ker ari tu?? bestnya korang!

fazilzura said...

TAPI AKU NYAMPAH DGN KO beb .. cz x sudi kan nk jmp geth2 dgn haku kan ...sob sob...

Yan said...

dasat lah korang. sekepala. then segala tpt u all posing sakan ye...

ainnoraini said...

mmg seronokkan bile keluar mcm tu..
mmg hilang segala masaalah...

Dinas Aldi said...

Seronoknya! Sporting2 semuanya, bestlah!

Ezad Skytech said...

wahhh..meriah...mesti best dapat kumpul2 dgn blogger ni..hee :D

MaMa AiNi said...

wahida mama jeles..bestnya dpt jumpa kawan2 blogger..bila mama dpt jumpa wahida ek?..

Teratak Hami said...

Jeles tengok .... takde ke blogger kat melaka ni... huk, huk

ILA HonEyBuNNy said...

wah3....memag sempoiii habis la kak...

semua sporting...;-)

KhaiRin said...

best nyerrrrr...nk join skali bleh x? tp tu laaa... ms sgt mencemburui kita...

(karok tu btol2 lps gian yg terpendam!)

yen(toka ziizokukuto) said...

wah,,,,sakan nampak hehehe :) :)salam kenal

azieazah said...

Tak ramai tapi nampak sangat meriah dan sporting!

jeBateja said...

Boleh buat BAND GIRL ni....ahakz

Bitt (double IS) said...

woww syokk...ehh yg sombong mcm mana pulak krateria mereka?? ;)

wida said...

bestnya..1 hari lepak dgn geng2 sekepala.

Syuxer said...

amboii..XPDC jalan2 sakan ye..mesti seronok gila time tuh..hehe

aanie said...

kalau ramai2 cmni mmg dah x malu dah nak bergambar mana2 pun..hehe...
tq follow..dah follow blk..salam kenal...

Mohd Izzar said...

wahhh...seronok nya...hohoho

abghani said...

enjoy sakan...folow gak lah.

Tihara said...

salam kenal juga..best nye jln2 dgn kawan2 :)

[sutera kasih] said...

wahhhhh bestnya dpt jmpa kwn2 blogger kan kakk..

aLya maNip said...

seronoknya dapat jupe geng2 blogger..nant nak jumpe akak gak..hihi

Umie Artoqiemie said...

lepas gian nampak? hahaha

a.samad jaafar said...

gambar kat tangga tu best !

Puding Karamel said...

salam kenal juga?
wah...meriahnya pertemuah para bloggers ni eh ^^

Pure Mahabbah Fillah said...

wah22 beznyer rsa...

nk itut xblh dh..huhuhu


tq folow Ruby...Ruby folow back....763 is me taw....

Sz said...

salam kenal! dannnn follow jugaaaa...

saya blogger tak sombong, rabun je...kalo jalan kurang tengok kiri kanan...kikiki

hani@debumelukut said...

Happy nya adik2 ni..mesti enjoy sungguh2 lah tu..Alhamdullilah, seronok jumpa kawan kan.

Zie said...

hai akak..

salam singgah..waaa...bestnya dpt jumpa kawan2 blogger..


laaa..akak dah kawen ke...

ct odah said...

wah besnye jmpe bloger...ble la nk mcm ni...
kak sape bloger smbong tu,,tbe2 kepoh..haha

Salina@IbuAqil said...

bestnya!!!!!!!!!!!!! sesekali release tension.. ;)))))) kami follow sini jgk ye.. :D Salam kenal..

iduraz said...

sonoknyer jumpa reramai gini...kita pon nk jadi blogger best2 cm korang ler..hehehe

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...teringin nk jmpe blogger2 tu tp malu...kornag mmg best!

✿ Myra ✿ said...

wahhhh, cerianya! ;)

roq said...

wah2.....wanita2 punye hang out....hahaha

saya kenal kak dee~ haha

first time masuk blog akak....hai :)

♡ a.y.u ♡ said...

oke baik..sy nk cakap sy jeles...huh...

eelobor said...

perghhhhh.......

.:fyzz:. said...

jeleznya..suka sgnt bila rakan2 blogger dpt berjumpa kan...walaupun kenal di alam maya..tp bila dh jumpa..suka sngt..
tuh hok ka ra o ke tuh tak leh blah..feeling kalah sitip norkalija.....heheh

akubiomed said...

Musykil mana Amy boleh tertinggal?

amirah said...

syoknya dapat gader2 gini kan...bila la nak dapat chance...aishh

Mama Gee said...

bestnyaa..betul2 girls day out ni :)

MamaEma said...

wah seronoknya bergedik santai dgn kawan2 bloggers..

akuzle said...

uhuuuu... syok eh korang berfoya2.. mmg ladies day out eh arituh...

IxoR@ said...

wahh kelas korang!

best nyer... bila bole join ni? hehehe.....

aimie amalina said...

waaaaaa
tu sume rakan blogger ke kan
esh2
untung dpt jmp yg baik kannn
besssnyeee
bole meronggeng bersama
kikiki

intan_blur said...

nak tny..wahida memang 1 ofis ngan si eida tu ker..
bile la kite nak jumpe kan..rase jeles la korang dpt kuar same2

mekchu said...

amboihh.. banyaknye komen.. ter konpius.. ini blog wahida ke blog bonda amani.. hehehehe...

korang mmg real happening.. sangat jeles...

wahida said...

intan_ blur: tak la...kami kenal each other melalui blog jugak...

Adzrien Shoppe said...

seronoknya jenjalan ramai2.. tengok wayang, karaoke..paling best foot massage. ramai2 mesti meriah.

Run Away said...

memang best ar k'ida..k'ida memang sporting lew..

idasm said...

pergh.. xtvt mmg padat. kiranya ni kena spend masa sehari suntuk lah ni kan... tgk pada gambar ni mmg best2 belaka...
kalau lah ida pun ada waktu luang chenggitu...

Jarod said...

Wow, there is a lot of useful data above!
get free games for pc | hidden object | free ride games review | jogos gratis | game news sites