nuffnang advert

Monday, October 10, 2011

Nuffnang & Dream House...

selamat pagi semua....
pagi ni cuma nak citer pasal aku dapat voucher tiket wayang dari nuffnang sempena birthday aku september lepas...ala, korang dah biasa dapat kan...aku je baru nak kecoh...hehe...

sgt la suka...dapat 4 keping lagi tu...tapi disebabkan due date dah nak hampir, kami sempat pergi tgk satu movie je pun...itu pun tak bawak anak2...lagi dua tiket hubby jual kat member ofis dia...hubby jual dua tiket tu RM 15 jer....ok la tu kan...dapat free, pas tu jual balik....sbb kami tak sempat la nak tgk wayang dlm masa terdekat ni, esok dah nak fly pun...huhu....

kami tgk citer ni...ada citer pasal pembunuhan dan unsur2 seram sikit...ok la....pada aku citer ni tak ganas dan hantu dia pun tak ganas...huhu... citer ni agak slow tapi ada kekuatan tersendiri part kasih sayang pada family tu....aku suka tgk anak dia yg kecik comel tu nama dia Dee Dee...comel giler la budak tu....

ok la...tu je nak citer...

terima kasih nuffnang!! tahun depan belanja lagi ye nok!!

68 comments:

::EIDA:: said...

Haaa.. ida terbaca tu! Nak fly mane nok!!!

bujal X said...

ada lebih bagi la kat kitorang~~ala2 giveaway gitu~keh keh~

Teratak Hami said...

Bestnya dah tiket free lepas tu boleh jual lagik!!! Nak fly mana?

Sz said...

sebayaaaa kita yuuu...21 kan kan kannnn (tambah sendiri belen umur)

Myra Jay said...

Bestnyerrr...

Myra blom penah lagi dapat tiket dari nuffnang :(

NM02 said...

kau ade nak ajak aku tgk wayang sekali... nan hado. huhuhu

Acik Erna said...

wahida..nak pi bercuti ke..

~ yus ~ said...

tahniah!

Tak pernah dapat pun wahida...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye dpt tiket free dr Nuffnang..btw..selamat bercuti2 ye..Njoy ur Holiday..^_^

Rinna said...

Bestkan nuffnang bagi tiket free.. hope next year..boleh bagi lagik..:)

~izan~ said...

tak pernah dpt pun huhu.

seronok dpt free ticket ni =)

wahida said...

eida, teratak hami & acik erna: rahsia!! haha...

bujal X: ye la kan..tak terfikir lak aku...huhu..

nm02: ko pun tau kejadian tu bila kan nok...sila jgn question mcm ni lagi...

abghani said...

bestnya

wida said...

nak fly mane tu sis?

MULAN said...

issshhhh.... kalo kasi kita free kan, kita kasi balik sbb tak suka citer seram... tak takut ke tengok citer camtu..??? eeyyyy....

Chik Att said...

lamanya tak masuk panggung wayang ...

ubi said...

cam bes je cite ni..gua minat cite seram2 ni.

ejaMaria said...

ingatkan 'rumah idaman' apa la tadi... ;p

:: Mrs.Eady :: said...

aku gak tak sempat dpt 4 keping tu sebab dah abis so dia ganti dgn 6 keping!!heehehe..saje bagi ko jeles!!!

Zura said...

cm ne nk dpt tiket free tue..sy xpnah dapat pun kak...

AzMask said...

Mcm best jek citer tu..

Mama Gee said...

bestnya dpt tiket pree...mama tak pernah dpt lg le...

kayzie said...

tak penah pun dpt..nmpk sgt i tak menyumbang tuk nuffnang..haha..nk p mana lak kak?selamat bercuti ek..

emma dangdut said...

syoknyaa!!!

iDa DgN aNaKnYa aLoNG said...

ala jelesnyer k.wahida...ida tak dpt pon..uhuk3..apa2 pun tahniah ek kak..akak meme kelassss...

World of Azketom said...

aku punya tahun depan. lambat lagi pulak. hurm. lama tak dengar citer noks!

amirah said...

besday orang pun bulan 9 gak..tp apsal orang x dapat pun tiket pree...tak aci..!!hehe

Dee said...

nama dia Dee Dee ye..patutlah comel mcm Dee gak..hahaha..

MamaEma said...

nak terbang ke mana tu..ema pun dapat tapi tak pergi collect lagi...

*SiRibenMerah said...

take care sis...
nnt kita merindui sis...

anamizu said...

dah nk fly??
nak pegi mane kak?? :P





luv,
cik ana

fiza said...

Ada gak dpt tiket free, tapi tak sempat nak collect...huhuhuhu...

Hanis Azla said...

wah nak fly.. bestnya.. have a nice trip to wahida & family..

sahromnasrudin said...

selamat bercuti ya..

semoga ia menjadi kenangan manis untuk kalian sekeluarga

akuzle said...

bagus gaks tuh jual. tp kalo lanting2 pree baru afdhol...ehhhehe

MaMa AiNi said...

bestnya dpt tiket free !!...selamat bercuti wahida..balik nanti update kat entry ya !!...

ratusiput said...

isk ratu tak pernah dpt pun...lagila sadis...

Pepel BoNda AmaNi said...

DEE DEE..ada comel cam kak dee x nok?? kekekeke

rasp said...

ini gambar yg kita tak jadik tengok haritu kan....
lite tak lite tetap scary gak tauuuu...

IxoR@ said...

ye la... nk fly pi mane?

huh ada la agenda cuti-cuti ni.. ok sy tgu next entri...

:D

Mamamya said...

ko nak pi mana ni????

Prince Halilintar said...

bestnyer...slmt bercuti ye..hv a nice trip..

Nens Collection said...

seronoknye..nk jugak nuffnang..haha

ieda said...

aah nak satu tiket tuu
akkak nie x biasa dan x pernah layie dpt dik ! :)

aah lahhh ramai tanye tuu nak fly maneee dik ?? :)

Fieza79 said...

kita tk dpt pun bln sept haitu...? tak aci..!

ajumohit said...

aju tak dpt pun masa besday bulan 8 tu...tahniah ye ida, wah citer seram, hehehehe

eLLy said...

Nokksss takut la tengok cite antuuu

wahida said...

all: haha..tak seram pun citer ni....hantu pun langsung tak ganas...ekekekek...

Aku Ibu Muda said...

tak guna pon tiket free ni...tak de celah masa nk g tengok + tak ada org boleh tgokkan anak2 :(

Citarasa Rinduan said...

wardina--
serius nak ucapa tahniah..
aku tak pernah dapat koooooo

N i e Z a said...

wahhh..bestnyer..hehehe..nk fly2 ni mesti nak gi oneymoon lg kan..kekekkee...

::FAIZ FARISH:: said...

dah tgk crita dream house ni n i like it

aimie amalina said...

wallah
rezeki betol akak niii
hehehhee =]

|| NaFiRaa || said...

aik... apsal nuffnang tak pernah pon kasi tiket wayang kat aku?? tak boleh jadik nih!!

aku jelesssss!!!! uwaaaaa

Hana Soffelia said...

Bez ye cite tu? Hari tu Teman Penyayang ajak tgk cite tu tp Hana tkt. hikhik

Tak pernah lagi dpt tiket wayang dari nuffnang. wuuuuu T_T

khairul said...

Jom layan Esso autoshow.http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/esso-seberang-jaya-autoshow-part-1.html

~@mOi ~~ said...

syokk je,,.. kta dah jarang tgok movie skannk, anak kecik ni susah

kasihredha said...

bestnya dpt hadiah dari nuffnang

nak fly kemana?? nak ikuttttt...huhu

ILA HonEyBuNNy said...

nuffy memang baik kan kak..hehe
ila dapat bulan lepas xg ambil pun..tetiba rasa rugi lak..ehheh

ct rahani said...

wah beshnya dpt tgk wayang free.. huhu..

NzA said...

best...best...best..akak lagi xprnah check dh si nuffnang tu....

ikatankasihku said...

walawei..mmg macam tu ker, bila bezday dpt tiket free...untungnyer...

Run Away said...

tungg tengok kat astro...hek...;d

NOOR FATIN said...

saya xpenah dapat lagi tau tiket nuffnang.. hehehe

Afikah Aziz said...

best nye dpt tiket free,tahniah kak :)

[sutera kasih] said...

nuffnang xpenah kasi kt sy ponnn hehe

Mimy Hamid said...

dpt gak..tp tak amik lagi..tak tau alamat la...

ArELeEz said...

dh lama leez xlayan citer seram. sker tgk tp, penakut kemain! hu3..

btw, happy besday to u..! ;)