nuffnang advert

Monday, October 3, 2011

kawen gak ko Shima....

selamat pagi semua...
pagi ni ada sedikit kekacauan dlm jiwa....lambat update....abaikan kepala yg tgh pening ni....nak update sepupu kesayangan aku ni kawen....

 ni la sepupu kesayangan aku tu...nama dia Shima...alhamdulillah sampai jugak jodoh ko, Shima...dia ni pernah frust giler ngan ex dia dulu...bertahun makan hati...semoga jodoh ko ni adalah yg terbaik...
sebelah tu pulak Anis ( pengapit )...sepupu aku jugak....shima ni nikah kat masjid di Sabak Bernam pada 1/10/11 bersamaan hari Sabtu....

 tgh berdebar neh.....

 oh...sweet moment....

 congrate my dear!!

 majlis sanding lak berlangsung kat Dewan Tun Razak, Sabak Bernam semlm ( 2/10/11 ) apesal la laki si Shima tu pakai spek bagai....adoi la....

 sudahnya bukan spek je dia bukak, tanjak ngan keris pun dia tanggal sekali....kehkeh..

 lovely cake....7 tingkat you....

kat tgh2 tu mak kesayangan aku....aku suh buat gaya gitu, mak ikut je...hehe...sporting kan....


p/s: tak de mood nak update sebenarnya, pening kepala ngan masalah...tapi ini bukan monday blues okeh....

91 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

anak omak pun same eh....:)

cheqna said...

sporting r mak akak
weh kak..nanti kalu cheqna kahwin ko jangan wat tajuk n3 "kahwin jugak ko ye cheqna" aku pelangkung ko kak kalu ko buat camtu....hahahaha

Pepel BoNda AmaNi said...

pengantin klu pakai spec terus kurengg skit kan...apapun shima tetap cun...selamat pengantin baru shima...

dah ko napa nok..nanti aku bawak amani jumpa ko yer nok...

khairul said...

Tahniah la Shima..jgn la dok frust lagi..awak sedang di lamun kebahagian skrg ni

ZaNa aDieyZa said...

sporting la mak akk.. comel betul semua buat gaya mcm tu..

slmt pengantin baru untuk Shima & suami.. semoga kekal bahagia hendaknya..

MaMa AiNi said...

selamat pengantin baru Shima & pasangan...semuga berbahagia hingga akhir hayat...amin...sporting sungguh mak wahida tu !!...he2x...jgn pening2 ngan masalah tu dear..:)

diana said...

gambr last tu best...
ada gaya,..
sporting je mak wahida..
hahah

exora said...

cantiknyer kek dia...
smg mslh wahida cpt settle yer.

shida said...

nampak lagi comey la pakai tudung....:-)

Lya Colours said...

fuyooo 7 layer tuh kek. kelasss ko jah. hihi

apa2 pon, semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.insyaAllah

miloais said...

sporting lah mak uols!
ekekekeke

KhaiRin said...

nak tiru kek 7 tingkat tu bleh?

selamat pengantin baru

+ semoga cepat sembuh skt kepala tu ya

AzMask said...

comelnya pengantin... eh semua muka sama jek kan..

SuriHanna said...

cantikla mekap panten masa nikah....

wida said...

kampung ku...sabak bernam
pengantin lelaki tu yg pernah jumpa jer..

Anum said...

tahniah buat sepupu ko...
hehehehe
last pict suka tgk..

Prince Halilintar said...

wow..tingginya kek dia..

KAMIHIDUP said...

cantik baju pengantin, tahniah tuk beliau. :)

NM02 said...

uuumakkkai...

kalah kek memey n norman

akikikiki

jah, kau nampak ayu

sumpah!

aku tak tipu

bujal X said...

sabak bernam banyak jawa~makan nasi ambeng tak? keh keh~

ejaMaria said...

nak makan kena bukak spek... nnt tak nampak nasi... hehehe

wahida said...

cheqna: kahkah!!

azmask: muka kami sepupu sepapat mmg lebih kurang jer..hehe...

wida: ko kenal ke? keciknya dunia...

nm02: aku mmg sweet kan? ahaks!

bujal: kami mmg jawa..tapi tak la nasi kenduri mkn nasi ambeng...hehe...

Mamamya said...

sepupu ko yg nama anis tu mcm adik ko plak....muka iras2...

mak ko mmg terbaek lah....jeles aku... ngeeeeeee ~

psssttt...aku pun byk masalah lately...haduii..mmg jiwa kacau!! sabar2....

ajumohit said...

Cantiknya sepupu ko Ida, berseri2 sgt!! Cantik2 hiasan persandingan diorg, kelasss gitu hihih

Rinna said...

Selamat Pengantin Baru Shima.. Muka dia sweet sekali pandang cam muka Ina Naim (ex-mawi tu)

Sporting mak kamu yer Ida.. ikut..jerk..heheh.. :)

misya said...

selamat pengantin baru shima,wah wahida ajar mak gaya tu eh,terbaeek la mak dia

Hanis Azla said...

seiras aje muka wahida dgn mak.. pengantin pun cantik.. bestnya kek sampai 7 tingkat..

rasp said...

cantik sepupu u tu sis...
berseri seri....
pakai spek itam cam pengantin zaman dolu2 hehehehe...

nurkaloi said...

waaahh
rase tak sabar plak nak kawen
boleyh gitew?
heheheh

sahromnasrudin said...

nama laki dia dia taufiq erk?? huhuhhh

~@mOi ~~ said...

cantik la sepupu akak ni...

::FAIZ FARISH:: said...

nice pic

Kakzakie said...

Muka Anis macam muka wahida. Kakak ingatkan wahida tadi... Cantik pengantin dan pengapitnya juga...

wahida said...

sahrom: tak la...ko salah org tu...

~ yus ~@ ibu maznaz said...

kelasss cake dia..:)

hamzah ian said...

wah.. cantik pengantin

Dr. Ben said...

pengantin lelaki tu ada iras2 kawan yang dikenal.

Oh, tidak mungkin ini dia punya 2nd time ;)

kasihredha said...

sporting le mak wahida...caya lah

pengantin ppuan cantiiiikkkk

myamyza said...

tahniah, manisnye akak bertudung!

*SiRibenMerah said...

iyra pon cam x leh terima pengantin lelaki pakai speck.. erkk~

btw, selamat pengantin baru. semoga berkekalan jodoh selamanya..Ameen :)

eB ezrin said...

muder lagi tuh :)

cik fadh said...

cantik sepupu akak tu ;)

munna said...

cantik pengantin.... wah kek dia tingginya

~izan~ said...

kek dia sgt cantik!

pengantin pun cantik..muka sepupu sepapat semua lebih kurang.

tahniah dan semoga kekal ke akhir hayat...

amirah said...

cutenya pengantin + tuah tanah kedaung tu..huhu

ILA HonEyBuNNy said...

cantik la shima tu....sama2 idung mancung...hehe..

kek tu...tergoda i tgk..kekekke

MasZuber said...

comei sungguh pengantin itu!

eelobor said...

huhuhu....mak ko memang sporting

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sama cantik..sama padan..
Tahniah..moga bahagia selamanya.. ^_^

mrsharis said...

suka tgk gambar yg last sekali...

wahida said...

dr ben: biar betul ko ni....si fitri ni budak lagi tau...

ct shah said...

bestnyer tgk org lain ada emak.:-)

ratusiput said...

manis je muka pengantin pompuan.sejuk mata memandang.kek 7 tgkat kalau ade stand camtu jiwa rase selamat tak risau kek terbalik...

ieda said...

sweet jer pengantin perempuan tuu dik ngan sepupu adik tuu .. wajah kowang nie iras2 kan .. kalau duk dekat sure cakap adik beradik tau dik ! ...

wow menarik kek tuu 7 tingkat , dah macam tangga haaaaaaaaaa

Nens Collection said...

mmg gempakk la..sepupu sis comel la..kecik molek aja

Acik Erna said...

wahida..mak comey..patut pun anak2 dan sepupu2 semuanya cantik2..

LadyBird said...

pengantin dan pengapit mcm seiras.. kembar..

gedek! said...

gambar atas sekali tu....

yang mana satu pengantin?

wahida said...

gedek: mestilah yg pakai baju pengantin...hehe...

hyazz said...

klass gitu..bess nye tengok kek tu...
oh lupa...kita dah follow u la yunk... cer tengok gambar kite ngan anak...pakai tudung itam tu...kalu tak silap no 713 kot

bujal X said...

apsal posing letak pistol kat dagu? keh keh~~~

N i e Z a said...

shanteqnyer penantin tu..sportting giler mak wahida possing erk..hehehe

dwaty said...

kek tu lawa la.... nak buat cam tu juga lak... kehkehkehkeh...

MamaEma said...

pergh...keknya...

mamaNoriz said...

comey semua sepupu sepapat ko ek...

gerek arr makcik!

eima said...

7 tingkat tu .... gile besh....

h4ni3 said...

mak oiii.. tingginya kek!

Salwa said...

hehe.comey mak wat gitu. Tahniah kat pengantin :)

Dinas Aldi said...

Suka tengok hand bouquet pengantin tu, cantik!

Muka sepupu tu sama sungguh dengan Wahida :)

Dee said...

aku pun tgh serabut ni dik..tp kan..mak ko cool lah..hihihi..

hani@debumelukut said...

hahahaa...sporting nya mak dia...

Eye_nee said...

ko ni nokss....mak ko suruh pose cam tu.....tapiiiiiiiiii...chaya la makkk..makk sportinggggg...

Selamat pengantin baru buat sepupu ko sis...semoga berkekalan hingga anak cucu...

Myra Jay said...

Tanggal abes tu sebab panas kot..
Tapi lawa gak baju pengantin pompuan tu..
berseri je ;)

Rahmah Ram Ram said...

Wahida..

Bila FREE visit kat sini ye...thanks coz visit blog saya.

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/10/versatile-blogger-award.html

Yan said...

wahh..7 tingkat tu..grand maa.

NzA said...

wow...tingginya kek tu..
Slamat pengantin baru shima..moga bahagia selamanya.

wah, makcik..cutela wat camtu...

Umie Artoqiemie said...

makcik sporting :D

[sutera kasih] said...

wiwiwittt kek betingkat2 youuuu..

sporting la mak akak hehe

eita said...

comelnya......
tahniah...selamat pengantin baru..

ikatankasihku said...

cun sepupu kau..kek tu mmg debom..
mak mmg sporting..hehehe

Fatin Mraz said...

cantik kaler tema pengantin!

selamat pengantin baru kpd mereka..
;)

cik sakdi said...

tanjak semua tu panas tau. ekekeke

akuzle said...

owh! kaki buli mak...hwhewhehhwe

jeBateja said...

mak oiii...7 tingkat...pehhhh....nanti yg ke 2...den buat 8 tingkat laaaa...ahakz

Mama Gee said...

pasangan pengantin tu muka serupa cam adik beradik..semoga berkekalan jodohnyaa... :)

meaw said...

walamakkkk omak kau sporting gila bahhhh :)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

comel cousin hg..:)

aimie amalina said...

kikiki
sportg je mak
hhehehehe
sama cntik
sama padannn
heeeee
tahniah!=]

intan morsalin said...

menarik gak kek tu ek...x terpk pon kek tingkat leh wat cam tu

Run Away said...

semoga bahagia sepanjang hayat....;d

Dale said...

Thanks so much for the article, quite effective information.
Staffing Agencies In Dallas TX | chicago photography classes | physician