nuffnang advert

Tuesday, October 4, 2011

kau ada? ( part 2 )

selamat pagi semua....
hari tu aku ada tepek gambar ngan Wan Zaleha Radzi kan...pas tu aku ada bagitau aku nak tepek gambar ngan artis lain kan....meh sini aku nak tayang betapa beraninya aku mintak nak bergambar ngan dorang neh...nasib baik dorang okeh....hehe.....

haha...senget2 laki aku scan gambar2 ni....gigih kami scan gambar2 ni semua tau....soft copy mana ntah...huhu...ni aku ngan Sharifah Shahora...tak kenal? tak kenal sudah....yg penting aku kenal....

aku n Rosyam Nor....sorang lagi tu pulak kawan baik aku masa kat opis lama...Renny nama dia....percaya tak kalau aku ckp Rosyam ni berckp ngan kami mcm dlm drama2 romantik dia tu...auwwww!!!

ngan Benjy....pelakon yg sgt berbakat....mesra dan tak lokek senyuman...

ngan Sharifah Shaheera dan laki dia Ijoy...sgt ramah ok dorang neh....Shira tu cantik sgt....aku agak dia ni rajin scrub kulit dia kot...putih licin semcm...ngeeee...

ngan Eja....agak sombong sikit...tak yah citer, nnt tak pasal2 jadi  blog artis lak blog aku neh...haha!!

macho man malam tu, Hans Isaac...bila aku tunjuk kat budak2 opis kami dpt bergambar ngan Hans, menjerit jeles okeh dorang tu....tinggi giler dia ni kan?

Maria Farida ni pun baik orgnya...

Ziela Jalil ni cantik...aku suka tgk dagu dia tu...

Hai hai Bye bye....si Ezlynn yg terlebih ramah....

ngan Betty Benafe, sorang lagi tu sapa ntah...aku tgk dia ke hulu ke hilir ngan si betty tu...angkut dia sekali amek gambar..kang sentap lak....kehkeh...

Lisdawati ngan Irwan...korang pun tau kan, sebelum dia kawen ngan Fauzi Nawawi ni, dia kapel baik punya ngan si Irwan ni....siap pakai sedondon lagi tu...

kapel paling best..sama cantik sama padan...Vanidah Imran Dan Rasihidi Ishak....dua2 pun aku suka...sgt lembut percakapan si Vee tu...langsung tak sombong...

ni pulak ngan si Hairi Othman...aku tak minat ngan dia...tapi si Renny yg nak bergambar ngan dia...aku ikut je la..hehe...


sekian je la gambar2 aku bersama artis...gambar2 ni semua diambil pada Mac 2005...masa ni pun aku keje kat opis lama lagi...one of the college kat Ampang...kami ada education fair kat PWTC masa tu, kebetulan ada event kat PWTC yg membabitkan artis, apa lagi, kami terjah la....
tapi si Renny tu malu nak mintak bergambar ngan artis, so jadiknya, aku la yg muka selamba ckp nak bergambar ngan dorang ni...hebat tak aku? kahkahkah...



p/s: kelakar tgk gambar2 lama...masa tu kurus je...sekarang? bagai dipam2...

95 comments:

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

kurus giler weh hg masa nih..aku lg jeles tgk hg kurus dr tgk hg ngan artis2 nih...hehehe

errr, aku pernah gak jumpa eja..mmg sombong gilerr, siap mengeluh lg weh..oppsss...

bujal X said...

saya tak pernah bergambar dengan retis! jeles tahu! keh keh~~

*orang paling popular yang pernah datang ofis saya cuma dato jamali syadat.tu pun sebab menantu dia kerja sini~haih~

Anum said...

best
terbaik...

Maya Mayana said...

aku pun malu noks nk gambar dgn depa ni...ko dh kawin masa nih? kuruih tu :)

:: Mrs.Eady :: said...

ok dgn jeles nyer aku ckp tak pernah brgambar dgn artis..bleh gitu??hahahah...

KhaiRin said...

utk tempoh 20 thn akn dtg pic ni bleh msk muzium! ;-)

Salwa said...

Wah.sume artis dapat.hans isaac soo hensom!! :D

cheqna said...

perghhh
gigih scan tu
hahahaha
tak jeleh...
sekian terima kasih harap maklum sambil berlalu pergi
hahahaha

amirah said...

mak oii...tingginya hans isaac tu...tapi muka depa sume tak berubah la..

qemaishak said...

kak, ni masa muda belia ke nih hehe..
pernah jumpa tapi tak bergambar..segan nak dekat retis hehe

ratusiput said...

hohohoho...ko ada???aku meeeeeeemang takde.hehehe...jeles ni.

ratusiput said...

hohohoho...ko ada???aku meeeeeeemang takde.hehehe...jeles ni.

ibuhebat said...

hehe.. hebat.. hebat ;)

N i e Z a said...

wah wah wah..sume gbr ngan artis..beshnyer..

NM02 said...

ziela jalil best pren mak aku

intan_blur said...

wahhhh..bestny wahida..dah mcm artis dah wahida nih..kekekekekekke ;)

MaMa AiNi said...

wah bestnya wahida ni, ya kalau malu2 memang tak dapat bergambar dgn artis ni...beruntung renny ada kawan yg sempoi mcm wahida ni...lepas ni mama nak ajak wahida jumpa artis pujaan mama bolih tak?...he2x..

POHPALEH BURGER said...

satu je aku nak tanya..
setelah aku atengok aku amati gambo2 ni.. ermm... takde ke artis yang lebih rendah dr ko?? hehehe jgn maree haaa.. nanti kene juall... hahahha..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye..
kita Tak pernah lg bergambar dgn artis.. ;)

eima said...

brape lama ko godek cr gambo² ni ...hihi

byk tu ......

misya said...

jeles la,dapat gambo ngan retis huhuhu

akubiomed said...

Tu dia pemilik blog slim macam anak dara tapi itu dulu lah :-)

Tina Othman said...

baru nak tanya gambar bila sebab ziela jalil tak pakai tudung lg time ni

wah wah kurus betul ye time ni, jeles tau hehe

wahida said...

belinda adzmi: tu lah sebenarnya...huhu...

maya mayana & qemaishak: masa ni baru sebulan kawen..hehe...

mama aini: boleh mama...

pohpaleh burger: eleh, dorang tu semua pakai high heel 6 inci kamu tahu?

eima: tgh rajin belek gambar lama, hubby tukang scan..hehe...

wida said...

Kelasss you ni sis...hehe

ajumohit said...

selim melim ko ida, tersilap pandang mcm ko pon artis td hehehhe, kelas mamarazi ni hehehe

syariza09 said...

hebat beb! kalo ai leh wat muka selamba mcm u kan best....hahaha..nak juga tuu

~ yus ~ said...

mmg nak ckp, kurus wahida masa ni..hihi

suka tgk gambar dgn lisdawati tu...

Eye_nee said...

perghhh..gambar ngan retis ko sis..hakakkkk non adoooo pernah bergambar dgn retis...

ejaMaria said...

amboi... aku ni nama je duk KL... sekeping gambar dgn artis pun aku tak dak... hahaha...

hyazz said...

wahh...syok nye...banyak tol gambar u ngan retis nih...memang syok habess ni

kasihredha said...

jawapan unk pertanyaan wahida :
tak hada dik...huhu

Qhaifa Nur said...

jeles i u..boleh buat koleksi ni

mmg teringin nak bergambar dgn artis..tapi segan pula bukannya apa takut mereka jual mahal la...

h4ni3 said...

ni zaman biler ni?
hehehe
sbb tgk muka artis2 tu, mcm sangat la klasik gittew ;)

ct shah said...

ko mmg selamber jah.aku salute.aku nak bergambor ngn dato' ct sampai la ni tak dapat2.sebb dia cun sgt kut.dan jugak sebb ada abg misai selalu ada di sisi die.:p

Zura said...

buat koleksi kak..hehe..

Hanis Azla said...

wah gambar dengan artis.. tun M dah beberapa kali dtg kat ofis akak.. tp smp skrg segan nak minta ambilgambar berdua dengannya.. padahal mmg nak sgt..

Aku Ibu Muda said...

koleksi gambar boleh masuk muzium dah kak...hihiii

KAMIHIDUP said...

ramainya artis.

eB ezrin said...

kena bkk album artis nih :)

missbby said...

syioknya gambar dengan artis ni..huhu..

kayzie said...

jarang nmpk vee pkai seksi..huuhu..hebat la kak..macho gtu leh terjah artis..hehe

Sekadar Coretan said...

Best pulak tgk gambar ngn artis ni walau pun dah lama.

Teratak Hami said...

Lain sungguh muka artis dgn bukan artis kan. Lebih2 lagi artis pompuan. Tengok muka dorang ada yg terlebih pakai bedak, pucat pun ada. Agaknya scrub jenama apa dorang pakai ek?

mrsharis said...

Jeles yg ngan hans tu..

eLLy said...

wah ko ade.. aku tak der....

POSH76 said...

suka tengok gambo retis

AzMask said...

Lawa2 betul diorang ek... si wahida nih memang selamba.. saya cam si rini tuh... malu seh nak mintak artis tolong ambikkan gambar.. hahaha

Myra Jay said...

Wahhh besnyerrr..
Banyak tul retis..
dalam banyak2 tu 1 pun blom lagi..huwaaaa, jeles nieh :)

ainnoraini said...

semua artis ade tu...mmg glamer habis...

::FAIZ FARISH:: said...

haha zaman diorang mude lg

NOOR FATIN said...

saya ada gambar dengan lisdawati. haha. tapi dlu la, lama dah. masa tu pun dia xkwin lagi rasanya.. kui3 :P


mudanya semua artis2 masa tu :))

Joy said...

sama mcm komen lia..jeles tgk pic posing dgn Hans... ;)

*SiRibenMerah said...

akak, iyra ada pic ngan Fahrin tau.. hehehe...

Nens Collection said...

saya suka! saya suka!..sy ade gak gambar ngn artis..tp asal bergambar je..nmpk sgt sy ni burok..malu nk publish..haha

Daddy Ziyyad said...

Tu diaaaaaa...gambar tahun 2005 nok!!!hahaha..

Eh, dagu Ziela Jalil tu sama macam dagu Rosmah Mansor....miahahahahahhahaha

MamaEma said...

memang dah lama

ziela jalil pun dah bertudungkan..

memang jauh berbeza dulu dan skrg..hehehe

lydzar said...

saya mmg tadek ambar ngn artis..sorang pon takdak hahha.a

fazrulnoor said...

aku pun ade..hahahha

sisdee said...

mmg pnah dgr kata eja tu sombong skt opppssss...hahahah

gambo ziela tu msti gambar lama kan :)

khairul said...

fulamak byk artis daa..eh Haans tu muka mcm aku ler

eelobor said...

perghhh.....penuh koleksi

whitecappuccino said...

ramai tol artis kat sini yer? kurusnya ida!

POHPALEH BURGER said...

oo pakai high heel... hehe alasan bleh diterime...

Amy Syaquena said...

wah wah wah... sakan dia bergambar dnegan artis ye..jeles nie hehe...

ieda said...

hebat dikkkkkkkkk
terbukti !! ekke

akak punnn suke tgk dagu ziela jalil tuu eii geram kan .. now dia dah bertudung lagi manisss :)

mamaNoriz said...

ingat salah masuk blog tadi..

hahahah...

saje uat org geram kan...

jeles tau!!!!

exora said...

Eja tu dh ramai kata sombong...
dia pun penah shooting filem kt kg akak...memang x close ngan org kg pun..rosyam n rusdi ramli ok jer..

azi said...

Wahida..
Amboi!!!...banyaknyer gambar dengan artis....diorang ni kalau kat gambar memang lainkan dari dalam drama...macam Sharifah Shahira tu..nampak cantik sangattt.....

Wahida pun nampak comel sangat...maklumlah kurus lagi...he..he..jangan marah ye...

~aSHa~ said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa hans isaac tu......aku pun jeles kalo gini...ehheheheee

Rinna said...

Wahh curlast ko Ida bergambar ngan artis..Best ada gambar kenangan ngan artis nie.. :)

MasZuber said...

nak jerit juge tgk gambar ngan hans isaac tuh!

cik fadh said...

aiyakkk beza bangat nih ! hik hik..

huhhh jeles ! lom pernah dikerumuni artis fofularr gitew..eh ?

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
byk no artissss nye
besnye kak

miloais said...

bersemangat uols snappy ngan retis...
hik hik hik

adarnadzmie said...

glamor u dikk dpt brgambor ngan byk retisss....hehe

ala bukan x sudi nk follow... nak2... cuma lambat sket.. hehe.. teng2 jugak sbb sudi ke blog akak yg x sebape ni....hehe

akak follow blog dikk...hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

KURUS NYA CHEQ....

WOW DPT BERGAMBO BERSAMA2 RETIS....KELAS KO JAHHH....

NzA said...

wow...glemer you...jeles akak tgk.

Acik Erna said...

wahida..banayknya gambar ngan artis..ebagai kenangan kan..

IxoR@ said...

kalau sy sendiri... mmg malu.. kena ada kawan baru berani nak bergambar dgn artis!

bestnya....

[sutera kasih] said...

pewittt..KLMJ tuuuu hehe

cantiklah ziela jalil tu, dagu dia mahal

sW33tdARLiNG said...

wahhhh nasib baik aku baru lepas bergambar dengan rosyam nor...

cahya indah said...

ohh..jeles nye tengok akak bergambar dengan artis2 tu. kalau cahya, takde maknanya nak cakap nak bergambar tu..segannn :p tengok dari jauh je

ikatankasihku said...

perrgghhhh, bikin panas wei.....terbakau member kat sini..hahahaha

Kak Aya said...

wahhh banyak betul gambar dengan artis...kita satu pun tak ada...

So Shy Lady said...

wowowow kklas!
alamak hans isac nmpak tsngt super duper hnsome d situ

akak pun pnh ngaja kt pitipiuk tu dlu. t. best kan kihkih

wahida said...

so shy lady: akak pernah keje kat kolej tu? cawangan mana? cer citer...

intan morsalin said...

thn 2005 i bru kwin noks....i pon krus gak dulu ...hehhehe

So Shy Lady said...

lama dulu thn 2000. 2 thn kt cwngn KB. Ajar bussiness. akak mntak tukar SA. mula2 tu dr. J*W* kt ok no.prob..alih2 tiba2 muncul dr. J*N* tgur nape akk refer dr. J*W* bukan dia...

alahai byk sngt konflik lpas tu..trus akk rsign g kolej lain hahaha THE END

dlu ada gak lecturer laki dr ampang tukar kb akk lupa nm dia

rmai la yg rsign, mcm2 kes. ida ada kes tak? hihihi ;P

ni cite kita2 je ye xpublish, msuk spam ok ;D

Run Away said...

best ar...tapi yang tak puas hati k'ida bergambar dgn hans...jelez woooo.....;p

faeez said...

ok...ok...surrender...dah x de lg..tu je ada...ada gambo farid kamil? kalau ada share le dgn kita...hik...hik

dhiera said...

best ye dapat jumpa artis..pernah jumpa kru je..hukhuk

ArELeEz said...

yg kulu-kilir ngan betty abnafe tu adalah adik dia. alexa klu xsilap nama dia. tp, non-muslim. camne buleh jd non-muslim pun xtau la..

LadyBird said...

salam akak..
akak.ziela jalil tu x pakai tudung ek?
ritu lady tgk die pakai tudung..
ke lady silap org..

nurbeena said...

banyak tol gambo ngan artis, jeles kite.hehehe. sal plg kerap nampak rita rudaini. Cuma yg last sekali nampak ngan satu family dia. Tapi xde gambor ler..hehe