nuffnang advert

Tuesday, October 4, 2011

atok ni keliru.....

selamat petang semua....
kesian kat atok neh.....

dia ingat peti taik anjing ni adalah peti surat....huhu...
sesapa boleh explain motif adanya peti taik anjing ni? aku pun naik keliru dah ni...hahaha!!


p/s: tengs to Nureen atas FM Egypt yg unik tu, dan Bujal atas FM Penang yg kiut tu...


sumber: mediamalaya

65 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hahahahaa......kesian pakcik ni tau!!!

amirah said...

hahaha..gelak jugak aku walaupun tak sampai hati nak gelak..yg pi kalerkan peti tu same kaler dengan peti pos tu sape suruhhh..siannnn

Lya Colours said...

kalau xde perasan pic dog tuh, sape2 bleh ingat tuh peti surat

misya said...

sian atuk tu

ejaMaria said...

sian atuk tu... peti taik anjing tu kalau iye pun letak la rendah lagi pastu buat la kaler lain... apa sama dgn postbox... klu aku tak reti baca pun mesti ingat postbox sbb kaler merah... standard la postbox kaler merah... haih

::FAIZ FARISH:: said...

sian dia

akubiomed said...

Aduhai selama 2 tahun surat atok tidak sampai-sampai :-)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

lerrrr..kalau aku jd pakcik nih,aku pun kompius..

Nens Collection said...

adoii..peti tahi anjing pon nk buat..haishhh..sian pakcik ni..

diana said...

peti taik anjing tu untuk apa ye??
nak buat baja gamaknya..
hehehhe

N i e Z a said...

hahaha..kesian sma itu pak cik...hahaha...

NzA said...

mmg mengelirukan.....

KhaiRin said...

dia buta huruf kot

shida said...

mesti surat dia tak pernah sampai kat si penerima....

mamaNoriz said...

alamak, cian nye dia!

mesti dia duk sorang2 tu yg takde sapa explain kat dia kan...

ape ke hey nya ada box anjing ni..

isskhhh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

erkk..ada plak peti taik anjing ye..mcm2 jer..huhu..sian atok ni..

nurkaloi said...

kesiannye ~__~'
habis surat cinta dye tak kesampaian

eima said...

kesian .. mate dah rabun .. nanti kite tua2 gitu la....huhu

wida said...

aduh..atok sape lah ni.nak gelak..rasa kesian pulak.emm

AzMask said...

kaler sama merah ler plak tu..

Vna Sandhu said...

hakhakhakkk kesian dia!

NM02 said...

nyanyuk dah tu

cheqna said...

hahahahahaha

~izan~ said...

laa,kesian pokcik tu..sbb merah jugak tongya huhu

~ yus ~ said...

siannya warna box pun dah hampir sama, mmg patut keliru

tieha ismail said...

alorh syian pacek ni tau...kuikuikui

|| NaFiRaa || said...

isk2.. kesian~ ape lah motip buat peti taik anjing tuh..

::NureeN:: said...

apa motip yg wat tong taik tue sama ngan tong pos.. adusss...

* sama2.. suka x? simple jek FM tue

wahida said...

nureen: suka nok..aku hargai sgt2...tengs again...

zue said...

mcm2 hal :)

h4ni3 said...

kesiannya dia
kena ajar atuk ni guna email pulak.. takpun blog jer terus
huhu

Acik Erna said...

la.ada ke..ish2..tinggi pulak tu.

~@mOi ~~ said...

hahaha.. sian atok ni, mcm mane anjing tu berak?? ke ade yg kutip taik dia.. hahaha

Dee said...

kesiannya..pakcik tu..

*SiRibenMerah said...

kesian.. sapelah yg sedarkan dia tuh...

eelobor said...

gimik jer lebih pakcik nih

syariza09 said...

ooo...patutla atuk tu x kawin2, srt cinta dia x sampai laa

ieda said...

uishhh dikk
kes naya niee
kesiann nye atuk nieee huhuh

exora said...

sian atuk...taik anjing siap ada peti jgk???

ArulchelseA said...

biar btul ada mcm tu..kih kih kih

whitecappuccino said...

tinngi la pulak peti taik anjing tu.

a.samad jaafar said...

setidak2nya, sampai jgk surat tu... err.. xde bau ke pokcik ? hihihi..

[sutera kasih] said...

sy pon konfius jgk..pelik

IxoR@ said...

kesian....

atok tu tak perasan, tak pun rabun... dia hanya nampak kaler merah. peti box merah ialah peti post surat!

huhuhuu...

Fatin Mraz said...

huk aloh..

Bidadari Syurga said...

kat sebilangan negara... poo poo dog memang dorang kena kutip... tu dah memang law dorang... tak mcm kita...

Yan said...

anjing tu manjat bila nak po po ke atau ada org yg kutip po po dia..hee

sW33tdARLiNG said...

tinggi plak tu erkk box anjing tuuu

MaMa AiNi said...

he2x..lawaknya..tapi sian juga kat pokcik tuuuu !!!...

Dinas Aldi said...

Kesiannya pakcik tu..

nuwairani ismail said...

hahah! terkonfius jugak ni...petinya tu cantek sgt..kalah pos malaysia..heheh

ikatankasihku said...

lak!! tersalah la pulak..

jeBateja said...

hik...hik...sian sungguh....

Ezad Skytech said...

kaler sama dengan peti surat pulak tu..pakcik tu mana la perasan kan..

Nizam said...

Sape punye keje buat peti same macam tu....

So Shy Lady said...

musykil gak nih...mcmn anjing tu nyahtinja weh?

MamaEma said...

dah naynyok agaknya..

ORLANDO AHMAD said...

keh3 tinggi nyer jamban anjing tu

Maya Mayana said...

kesiannya atok tu,sedih tau surat tk sampai2...jahat diorang tu mengelirukan atok

khairul said...

arghh..x lalu mkn


National autoshow.http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/national-autoshow-bukit-jalil-oct-1.html

Mama Gee said...

adoiii..peti utk najis anjing pun ado...ada org dtg pick up ke najis tu....isk3, mcm2 daaaa

aimie amalina said...

peti tahi anjing?
errrrrrrr
perlu ke ade peti tu
sian pakcik tu

rasp said...

kat sesetengah negara mmg dah law dorang...
owners yg bawa anjing jenjalan tu WAJIB kaut poo poo anjing tu...
then dorang buang ler dlm peti gitu....
so takde lah poo poo sana sini situuuu...

Run Away said...

atuk ni pun.....kesian lak...hek...;d

Deanna Dorsey said...

hahahahaa......kesian pakcik ni tau!!!