nuffnang advert

Thursday, September 29, 2011

nak selipar ni!!

selamat petang semua....
boleh tak aku nak selipar2 ni...

 selipar ni bagus sbb ada lampu suluh...dah la mlm tadi kat area rumah kitaorg black out...gelabah carik lilin ko...huhu...

selipar mcm ni pun aku nak..sbb ada rambu ramba mcm mop tu...boleh mop terus umah aku tu...haha!! dasar pemalas....


p/s: sebenarnya byk lagi gambar, tak kuasa aku nak upload semua...aku letak mana yg aku berkenan jer..hehe...



sumber: email

99 comments:

cheqna said...

semalam black out mungkin kul 2 3 pagi kot...
natijahnya cheqna datang keje x gosok tudung hahaha

wida said...

mlm2 kalau bangun nak pergi toilet..berguna jugak selipar tu..

Zefa NorAsmara said...

Antara 2 tu akak lebih kenan yg boleh jd mop.. haha.. :D

::EIDA:: said...

Merepek je selipar cmtu... HAHA

Arizakiah said...

yang bawah tu selipar ke mop????

nurkaloi said...

hahah like
very stylish uh
kak...lau akk jmpe bgtwu kaloi sekali eah hehehe

cheqna said...

eh..mana komen cheqna kak???

wahida said...

cheqna: dah kenapa lak neh? ada jer ni...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

nak jugak...tambah yang ada rambut..malas nak mop lantai

velasrizal said...

kt mana blh beli selipar mop ini ye

Prince Halilintar said...

wah prince pon nk selipar ade lamp camtu...best tu..

♥cikmOt♥ said...

ishh...nak jugak nak jugak...

KhaiRin said...

tlg order kn bleh?

wani said...

waa order kat aku satu hahahaaaaa

amirah said...

nak yg mop tu...

Pia said...

"akak tak suka pakai selipar dlm rumah rasa rimas jer..hehhe..tp yg mcm mop tu better sbb lantai umah gerenti bersih selalu kan..anyway..hepi belated b'day,smga bahagia selalu,ceria selalu dn berjaya dlm semua bidang yg kamu ceburi.. wahida,sorry akk lambat wish sbb lupa link blog kamu..nnti akk letakkn dlm bloglistlah senang sikit kan...."

MaMa AiNi said...

he2x..kedua2nya mama pun nak !!..

Ila said...

nak gak selipar yg macam mop tu..senang keje

ct rahani said...

nak gak yg ade lampu tuh.. kelass gitu.. hiks..

NM02 said...

aku suker yg no. 2... senang gesel je ngan kaki kalu ada kotor... selipar tu kalu dah kotor boleh basuh terus.. pastu pakai balik

aku kalu pakai selipar hotel, camtu lah aku buat jah

|| NaFiRaa || said...

nak jugak selipa cam tuh!!! selipa merangkap mop tuh yg best.. 2 in 1.. mesti sentiasa bersih rumah ku..hehehehehe

eB ezrin said...

eB suker yg 1st tuh sbb ssh nk bkk lmpau kat umah kami... aed cepat bgn ;p

AzMask said...

terbaik itu selipar... nak jugak satu ek.. tolon oder eh...

Acik Erna said...

wahida akak penah guna selipar yang macam mop tu..he he

Dr. Ben said...

selipar RM2 sudah

N i e Z a said...

wah..kalau betul2 ade..nak juga la..senang yg selipar ade mop tu..x penat nak mengop lantai...hahahha

N i e Z a said...

wah..kalau betul2 ade..nak juga la..senang yg selipar ade mop tu..x penat nak mengop lantai...hahahha

katils said...

nice post
thknx for sharing
hapy blogingnice post
thknx for sharing
hapy bloging

khairul said...

boleh bwk masuk jamban tak hehe

fisa othman said...

kalau dah dapt sila war2 kan di sini ye...hehehe leh tumpang 2 kaki ni..:D

fiza said...

Selipar yg ada lampu tu, aku ok lagi. Tapi bila nengok selipar mop tu...ekekekekekeke...tak bley tahan ah.

Klo ada jual kedua² selipar ni, aku pon nak beli gak. Especially selipar mop tu, senang nak mop lantai....adoiiii....sambung gelak lagi....

Dinas Aldi said...

Selipar mop tu best! Nak gak sepasang!

Ibu Lala said...

nanti sy follow ye. pc kt opis ni x leh nk follow. x de button follow pun.

Ibu Lala said...

nanti sy follow ye. pc kt opis ni x leh nk follow. x de button follow pun.

h4ni3 said...

kalau ada lampu pun tapi jenis orang yg jalan tak pandang bawah, takde fungsi gak lampu tu. hehehe

misya said...

wah mmg class

MR. SYAH said...

fuh.. macam2 jenis selipar ada..

sahromnasrudin said...

nak selipar mcm apek huhuhhhh

Kathy Tuah said...

sy pun nak yg mcm mop tu..kehkehkeh

cik sakdi said...

takot la yg lampu tu.. mau tersuluh benda lain. hahaha

*SiRibenMerah said...

kalo tau mana nk beli, order utk ai skali okehh...

ArulchelseA said...

menarik ni..ada lampu lak selipar ni..mcm ksut2 kanak..hehehe

mamaNoriz said...

klu desperate sgt leh gak pakai kat tangan kan...
terang la sket uat suluh ke toilet

hahahaha

rara pinkmafia said...

jom kite modified kasut jd mop nk hehehe.

ieda said...

aah dua2 akak nak ..
kalau wa pi beli atau ternampak .. belikan utk akak gak ..
sbb akak punn malas ekekeke :)

Fatin Mraz said...

agak lama juge menunggu utk melihat selipar2 menarik nih..

mm.. berokband ni yg slow agaknyer..
(masih menunggu pics keluar...)

eita said...

selipar macam mop lantai tu bagus...2 in 1....jalan sambil mop....umah pun boleh jadi berkilat kan...

Salwa said...

selipar lampu pun ade??haha.

NzA said...

kt mana ye ada jual sliper no 2 tu..rasa nk je beli sepasang sorg utk ahli kt rumah nie..confirm rumah bersih brkilat2.....

fazilzura said...

wakakakak ... lawo plak sliper2 tu ye.. ado jual kt ner...



amboi ko , glam kan snap2 dgn artis

khairul said...

confirm selamat.http://gilamodified.blogspot.com/2011/09/confirm-selamat.html

kasihredha said...

akak nak dua2....tamaknya...hihi
pertama...senang kalau blackout...yg kedua rumah akak banyak habuk...sambil myelam minum air :))

MamaYatie said...

mlm2 nak pakai hak no.1, siang2 nak pakai hak no2..jadinya saya pun nak dua2...kekekeke

MULAN said...

alaaa... nak dua2 tu...!!! mana nak beli tu..??

IxoR@ said...

nak dua-dua.... dan saya boleh la goyang kaki sajok....

hehehehehe

exora said...

mana erk...nk beli, hehehe

eiela said...

nak selipar yang pertama tuh.

~izan~ said...

yg bwh skali tu bley try buat sendiri tu ekeke

whitecappuccino said...

nak gak!!

ILA HonEyBuNNy said...

nak selipar y kedua tu....

senang n cepat wat kerja umah..hehehhe

akuzle said...

skali tgk pic memula tuh gerun gaks. ingat citer momok..rerupernyerrrr...ahhahaah

iduraz said...

hahha..i like yg ada mop tu senang...yerla, kita klo boleh nak senang sokmo kan..huhuhu....oh yerk, kita beli kupon tu kat sini...www.groupon.my..cer tgok ada lagi tak...just follow the instructionand u will get it..ngengenge

ORLANDO AHMAD said...

komfem selipar berlampu tu kondem kena air dalam jamban

Edy Zaidi said...

haha...pelik lak tgk selipar macam tu

:: Mrs.Eady :: said...

nak gak selipar tuh!!

missSenget said...

yg mop tu mmg menarik..


ajak satu fmily pakai..


hahahahaha...

Lya Colours said...

haha cool selipar yg first tuh

Liquid said...

coollll...!! hahaha

ZaNa aDieyZa said...

selipar last tu mmg cool giler la kak.. mmg boleh jimatkan masa untuk mop lantai.. hihihi.. pinggang pun x sakit sbb tertunduk2 nak mop..

iDa DgN aNaKnYa aLoNG said...

nak jugak selipar yg ada rambut tu kak...nak jugakk...nak jugakkkkk...

MamaEma said...

berkenan juga pada yg no.2 tu

::NureeN:: said...

slipar bagai mop tue klau jln x kena ke bulu2 dia kat kaki sebelah ;)

intan morsalin said...

nak sliper yg ade mop la...leh wat mop umah skali...ade jual ker?

NOOR FATIN said...

aiyarkk. kat mana jual selipar ni? ekekek

fazrulnoor said...

nampak mmg ok..nak pakai mcm segan plak

aimie amalina said...

akak!
ade x jual sipar cm ni
heeeeee

meaw said...

muahahaha,sengal! ko pemalas :P

miss Fyqa said...

ada lampu!. bagus gak tue kan kak.. hehe

jmput dtg blog..bru update..*setelah sekian lama.. kih2

Rtp Farra Arisha said...

gila cool selipar macam tu..how to own those?? -,-

Deliah's Deli said...

wow,brilliant inventions!!

*happy belated birthday.. :)

sW33tdARLiNG said...

aku nak selipar mop tuuuu

rosmina samin said...

suka selipar mop tu..pas ni tak yah guna mop dah hehehe

khairul said...

p pasar ka pagi nie ?

Kereta muntah api .http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/raj-spits-fire.html

khairul said...

XTVT sblm habis thn ni.http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/mai-tengok-xtvt-aku-utk-tahun-ni.html

Liyana Zahim said...

SELIPER NI LEY wat sapu mekap x? huhuhuhu..

Ezad Skytech said...

wahhh...ada function la dua2 selipar ni..satu untuk dalam gelap..satu untuk mop lantai..heee~

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

bole jimat karen jgk kak.hahaha..sesuai tuk org kedekut.x pyh bukak lampu.

anitaare said...

hai wahida, akak sukaa kedua-duanya..haha
yg ada lampu suluh tu bole lah akak cari pin2 tudung akak yg terjatuh agak2 bawah almari kot..
yg ada rambu-ramba tu bole lah akak beramburamba..eheh kalu tertumpah air ke kan senang tak yah susah2 nak tunduk lap..sental aje ngan selipar mop tu..hehe best!

akubiomed said...

Lampu kecemasan perlu ada dirumah jika tiada bekalan elektrik boleh digunakan.

Mob selipar memang unik bagi yang malas mob lantai rumah :-)

Softtouch [Hanim] said...

sy pun nk selipar gitu..serba guna...i likeeee

khairul said...

Hampa dah beli paper Metro arini ? .http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/kereta-wahida-dlm-harian-metro-harini.html

ct odah said...

slipa mop tu blh bt pnyapu ni..kne bli ni..haha

pena rozie said...

Nak gak...

Queen of Ur Heart said...

sy nk selipar no 2!

Aida Azryn said...

haha.. kemain kasut. XD

intan_blur said...

klu la intan ade selipar mcm nih..intan la paling suke n senang kot nak buat keje rumah
hahahahahhaahahha ;)

[sutera kasih] said...

sgt canggih selipar2 ni hehe

Run Away said...

sliper mop tu memang sesuai sangat dengan Sy...;d

Scott said...

Really useful information, thanks so much for the article.
Chicken with Apples