nuffnang advert

Thursday, September 29, 2011

kau ada?

selamat pagi semua....

korang ada bergambar ngan Wan Zaleha Radzi? nan hado kan? aku ada....so, aku rasa aku best...haha!!

abaikan muka aku yg agak tak semenggah tu sbb masa tu aku pening ngan delegasi India dan Pakistan...Wan Zaleha ni terlibat dgn meeting ngan delegasi tu....
tapi aku rasa antara aku ngan Wan Zaleha ni, aku rasa dia lagi tak semenggah kot...ko tgk la, rambut dia pun tak terurus...haha!!! matilah statement....

sepanjang aku bekerja kat ofis aku ni, dah mcm2 artis aku jumpa, antara yg aku sempat amek gambar ialah Rosyam Nor dan Dato' Farid CEO TV3 tu...tapi tah kat mana aku simpan gambar2 tu...huhu...ada ramai lagi artis sebenarnya yg masuk ofis aku ni, setakat senyum2 je la...tak sempat bergambar pun....


p/s: nnt aku tepek aku bergambar ngan retis tahun 2005...skang nak gi bekfes jap...

99 comments:

Vna Sandhu said...

hahaha x tahan okey statement!

wahida keje kat mane ye? kite pun dah banyak artis jumpa masa keje kat HQ astro dulu tapi segan le nk ajak bergambar heheheeee

::EIDA:: said...

Boleh kene saman statement tu !! HIHi~

Actually, WanZaleha ni sape ?? Wakakkakakkaka!!!

dhiera said...

macam kenal la rupa tu? tp sape wan zaleha?? errr

nurkaloi said...

wahh terbaik
eden takdo hehehehe

Arizakiah said...

Aku memang tak ado....ha..ha..ha..
Betulla....wan zaleha lagi tak semenggah.....sebok sangat agaknya
...tapi dia sememangnya seorang yang simple.....

Wahida kerja di jabatan apa ye...selalu dapat jumpa artis...jeles ai.....

Kakzakie said...

Dah namapk berusia Wan Zaleha nie ye. Dulu dia cantik sungguh. Kakak dulu kalau buat homework sekolah, berita tv3 dia yg baca huh... berhenti bukan nak tengok berita tapi nak tengok dia...:)

mama maman said...

mmg lawa la wan zaleha nih wlpun dah masuk umur 40an.. [betul kot 40an kannn]

Rinna said...

Wahh curlast ko Ida.. jumpa artis gitu.. hehehe..

ikatankasihku said...

wei,ko ada, aku takde lah..hahahaha, ko lagi kemas dr dia..konfident beb, konfident mesti ada!

NM02 said...

lain bebenor muker dia jah oi

Teratak Hami said...

Memang tak semenggah... tengok tu, dia pakai jam murah agaknya. hehe

missbby said...

wan zaleha..antara idola dulu, cantikk..u kerja mana eh? TV3 ke? :) nak cakap, muka u cam sharifah aleya kan dj hot fm tu, kakak sh amani..kan???

Pepel BoNda AmaNi said...

aku non hado nok... kekekekkeke

misya said...

tak do.tp tumpang sonok la

eima said...

aku klu nampak retis slalunye wat dunno je... kunun2 tak nampak...muaahahahha

sisdee said...

flawless betul dia kan :)

KhaiRin said...

yang pasti = sama tggi!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

mmg aku tado la beb..
hahahah..

kherrrlllas kau nyah!!!
eh, sama anggun ko be-2..

miloais said...

statement berani mati
wakakakakaka

sheols masih kiut
tho dah berumur...

*SiRibenMerah said...

ai pon adaaaa ngan artisss jugak smlm.. feeling retissss gitu.. kat fb da upload.. hehehe

.:fyzz:. said...

hi salam kenal wahida..

wan zaleha sgt la ngetops masa zamn mula2 tibi tiga dolu2 kan...smpai dekat2 nak kawin ngan kerabat di raja..
tp kulit dia halus je kan..dh in the middle 40 dh kan dier

~ yus ~ said...

wan zaleha tu penat sangat kot..hihi

senyum baca statement nko tau wahida..

Wah! Rakan sorang lagi pun tunjuk gambar dgn retis, office korang ni mmg selalu hot dgn retis ya..:)

Lya Colours said...

akak koje opis apa ek

wahida said...

missbby: awak org yg ke 7 ckp mcm tu...haha!! siap kira lg tu...

CuppyCakeMommy said...

educational toys promotion ..
it is fun and smart toys for your kids..

visit our page at

www.smart-intelligent-toys.blogspot.com

for further inquiry kindly contact us at ysalli@yahoo.com

bujal X said...

awet muda akak tu~~

Liyana said...

wiwit! amik gmbr dgn wan zaleha, kelasss kau kak, hehe

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

hg keja kat jabatan apa weh..?? selalu artis bagai datang, jeles aku nih!!!... opis aku, kontraktor jek slalu tercongok, busan aku...nak tukar g jabatan hg lar...hehehe

Musang said...

tepek banyak2 gmbr ngan retis tu..nk tgk

Dr. Ben said...

ada iras!

So Shy Lady said...

body dia mantain je kan...betul la s iras ngan orang sbelah kihkih

Tina Othman said...

wah bestnya, tapi apasal dia nampak comot je ye =D

atty's said...

nampak lain benor dah wan zaleha.

Ila said...

kira oklah tu kan..bukan senang nak bergambar tu...hehehe

AzMask said...

kurusnya WZR tu..

Dee said...

aku pernah amik trengkas masa wan zaleha radzi ni baca berita..nangis oh...tp sapa yg boleh amik trengkas lengkap masa pemberita baca kira dia terrerlah..

eh..komen xde kena mengena ngan entry kau ye arini? hahaha..

intan_blur said...

statement berani mati.,,kahahhaha...

|| NaFiRaa || said...

memang tak de pon~ sebab aku nih pemalu lagi ayu...lalalala larikkkk

h4ni3 said...

kalau tak letak nama, kompem akak tak cam wan zaleha radzi itu! agagaggaaa

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

haha..dua x semenggah!awk da tentu la eksited bebenau.yg retis tu lak mgkn dia terkejut org lme masih diminati.

AnneRaini said...

wan zaleha nampak mudalah....cantik!

rasp said...

mmg statement berani mati aaaa....
tapi mmg betul betul betul....

cheqna said...

kak
bila cheqna jadi emcee orang2 akan samakan cheqna ngan WZR ni...ko mesti lagi jeles kan kak??eleh...ngaku jelah kak...
muahahahaha

makdara TERdiva said...

woho!
dia serabai2 pun masih tetap cun.. :D

MaMa AiNi said...

wah2x..wahida ..mama jeles2x..he2x..best kan dpt bergambar dgn artis2..

Mama Gee said...

manisssnyaa tetap ada.... :)

wahida said...

cheqna: oklah...aku jeles...statement terpaksa...hahaha!!

Elle said...

dah tentulah cekak rambut ko mengurus rambut!!kellasss!!

Anonymous said...

pheeeeeeeewit!
gambo dgn selebriti.

-dakpink.blogspot.com-

shida said...

N3 waheeda seakan2 sama ngn N3 NMO...pakat2 jumpa retis... glakmer laaaaa leh gambor ngn artis... nape la cda ni jumpa artis mmg teringin sgt nak tangkap gambor.. tp malu!! huhuhu

wida said...

Wah..pakat kuar n3 cite pasai retis nampak..hehe.

cun lagi wan zaleha radzi tu yer..

Prince Halilintar said...

minta autograf sekali tak?

amirah said...

berani mati gila statement ko nok...hahaha

wahida said...

elle: kahkah!!

shida & wida: mmg kami pakat nak keluar citer pasal retis hari ni...hehe...

prince halilintar: autograf tak minat, minat nak bergambar je...

intan morsalin said...

confirm xde gamba i ngan retis....huhuhuhu...

Bitt (double IS) said...

wahh kenangan tu...huhuhuhuhu tapi statement tu memang berani matikkk..akakakakkakaa

Joy said...

gambar kenangan tu..dia femes dulu ni..skrg jrg dah nmpk gambar dia...

ct rahani said...

wah syok la leh selalu jpe artis.. glemer gitu.. hiks..

ajumohit said...

Bestnya bgmbr ngan personality tv, jeles I tau, malu nk bgmbr ngan diorg, tp dgn dorongan ko ni, klu Aku jumpe retis Aku tak teragak2 utk tgkap diorg hahahhah

Ena said...

cantik kan dier...

NOOR FATIN said...

dua2 tesenyum je. hehe

Qhaifa Nur said...

minat betul dengan wan zaleha ni..
bestnya siap snap lagi..

dah follow

N i e Z a said...

waaaaaahhhhhh...kerlas gitu...hehehhe

ieja amieja said...

wah! macam adk beradik lak sy tgk...peminat no 1 wan zaleha dulu..skrang dah nmpk veteran ckit..huhuhu

qemaishak said...

kelas ko kak hehe

Anamarza said...

simple tapi still cantik lagi wan zaleha ni

khairul said...

ni yg buat sy jeles ni..wahida...sy pon glamer gak..x mau bergambar ngan sy ka ?

mzhany said...

kelass ko wahida....;)

myamyza said...

WAH GLAM KO KAK AMIK GAMBAR NGAN RETISSS...

eB ezrin said...

cayalah. aku nih biler la nk glam hu3

Fieza79 said...

fuiyoo..huhuu mmg tkde pon..pemalu kalo jumpa artis segan silu nak ajak begamba...

anisalya said...

dgn wan zaleha tak ada. tp dgn aziz desa ada. hehehe...

eelobor said...

kak wan tetap maintain gitu....

Aleyn said...

Wan Zaleha maintain cun....

I try nak follow u..tapi x jumpa la ...byk kali carik..huhu

Anum said...

hehehehe.. hebatnya ko nok
tp ye la nape dia kusut masai nie

Myra Jay said...

Wahhh jeles, tapi cheq pun ada gak gambaq dengan retis :)

Maya Mayana said...

ko keje kat mana ye? leh jd melodi blogger nanti..haha :)

::FAIZ FARISH:: said...

ko tak nak bergambar ngan aku? wakakakaka

MaMa AiNi said...

wahida..bestnya dpt bergambar dgn selebriti & artis...mama jeles..he2x..

wahida said...

faiz farish: ko retis suam2 kuku...kahkah...matila statement..

Nizam said...

Boleh buat koleksi la ni....

Aku Ibu Muda said...

masa bertugas dalam konti dulu banyak juga intebiu retiss...

tp byk yg tak ambik gambar...

NzA said...

glemer you...jeles2..

Mamamya said...

perghhh...statement berani mati tuh....wakakakkkk..yg penting aku jeles nih...iskhh3...

Softtouch [Hanim] said...

kelas wahida...dua2 cntik n semenggah....
sy pun ada pic ngan rosyam nor masa tu zaman anak dara..hehehehee

IxoR@ said...

waaaa... memang nanges lah sebab cik pora pun tak de bergambar dengan Wan Zaleha tu....

tapi dia mmg natural beauty!

hehehe...

akuzle said...

mmg sy nan hado ini gambo psl awk dh ado. bagusler beliau serabai so awk x laaa nmpk teruk sgt kan? ehehehhe

..::SangRatoo::.. said...

haha..gitulahh kau..statement berdarah ni :D

MamaEma said...

cayalah..semengeh pun semengeh lah..janji glemer u...

aimie amalina said...

waaaaaaaaaa
akak keje kat ne nii
besnyeee
tgkap gambo dgn retissss

meaw said...

kak wannnnnn zaleh! ce tgk kak wahida kata kat akak :P

sW33tdARLiNG said...

ada keje kosong?

akubiomed said...

Awet muda Wan Zaleha ini :-)

Queen of Ur Heart said...

waaaa happy for u. WZ still maintain cantik. jeles..

ct shah said...

aku jeles!

faeez said...

kak, faeez pun ada...
http://faeezalfareez.blogspot.com/2011/10/i-pun-ada.html

[sutera kasih] said...

sapa tu? tak kenal huhu

Run Away said...

wan zaleha ni..kat luar...mesti lagi cun kan..

Lynn said...

wei..banyaknye gambar ko ngan artis..hehe..suka tengok..hehe..