nuffnang advert

Friday, September 9, 2011

dah sama besar mcm manusia ( part 1 )

salam....
jom layan binatang2 yang dah sama besar macam manusia dah aku tgk...










besar kan? ada lagi gambar2 nnt aku sambung ari Isnin depan la ye nok....


sumber: email

55 comments:

rara pinkmafia said...

Ya Allah,bapak terkejut.

mamyharraz said...

tanjat boboyyy! hehe

besarrnya mereka =P

Qaseh said...

hu huu bukan sama besar dgn manusia tp terlebih besar dr manusia

whitecappuccino said...

bagak2 betol!

myamyza said...

lipan tu aku geli.. kalau aku ade kucing beso macam dia, gerenti aku hepi bangat..

|| NaFiRaa || said...

geli katak!! yekkkk!!

Aku Ibu Muda said...

tetiba rasa meremang

qemaishak said...

kalu jumpa sure cabut dulu nih...

Kakzakie said...

Kalau Allah nak jadikan ye.. macam-macam...

eima said...

takut yg semut tuh

wani said...

todiaa besaqq giler...

::FAIZ FARISH:: said...

pitam

:: Mrs.Eady :: said...

humakaiii..kalo kene sengat ngn lipan tu mati terus.................

MamaEma said...

geli tengok katak tu..

kayzie said...

geli kat lipan n katak tu..yuckkks

Amie said...

geli....ihhhkk

Musang said...

apa yg minatang tu mkn smpai gedabak camtu..isk

ieda said...

ya allah ngerinya dikk
nak2 sotong tuu .. adehhhh dah sama besar kapal .. leh mati semua org tuu ! ...

ajumohit said...

Tak Dan Kita nk lari dh kene ngap!!!

Fatin Mraz said...

sotong tu wat sambal sodap yo kan..? heheh

NM02 said...

aku rasa dorang suntik la binatang ni semua

GreenJade said...

yg last tu aku pelik nape perut dia lg besor dr perut tuan dia...ahakz :p

h4ni3 said...

katak tu comeyy
hahaha

kasihredha said...

binatang apa ye yg paling atas tu?

Lya Colours said...

yg pic atas katak tuh pig ke. besaunya

wahida said...

kasihredha: entah, saya pun tak tau...haha!!

Daddy Ziyyad said...

nok, ada antara photo tu photoshop..ekekekeke

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

eeeii, takutnya..yg 1st tu apa..??obor2..?? babi tu dah mcm dinosour lak..

abah khalisha said...

Tu dia..besar-besar semua
Abah Khalisha Teringin Jadi Famous

ORLANDO AHMAD said...

gua fobia serangga

fazilzura said...

UMAKAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII beso nye

NzA said...

yg gambo katak tu yg mengerikan...hu...

cikgu isza said...

sotong tu.. kalau buat sambal.. bila mau abis daa..
:D

mamaNoriz said...

eeee... hilang selera tgok besar bagak cam tu...iskhhhh

fiza said...

Makkkk aiihhhhh...besonya.

Acik Erna said...

wahida..terkejut tengok..

Yan said...

takut gak tengok...

Dinas Aldi said...

Huih, besar tahap dahsyat tuh!

Mamamya said...

serius aku x berani tgk gmbo2 ni...baru sikit jer aku dah scroll laju2 ke bawah...huuuuuu...scary mary!!

[sutera kasih] said...

besar betul2 ke tu...eeeee scary gilerrr

NOOR FATIN said...

punya besar! menakutkan je!!

~izan~ said...

mmg besar..siap simpan link ni nak tnjuk kat anak2..ada modal nak takotkan kalau noty2 hihi..

MaMa AiNi said...

wahida besarnya !!..he2x..geli mama tgk katak gergasi tu..sori mama baru sampai rumah ni..terus terjah sini..hikk2x..

Bidadari Syurga said...

mak aiii kucing bapaknya besar.... obor2 tu eeeeeeeeeee takut tgk....

IMANSHAH said...

terkejut kau nyah

eelobor said...

perghhhh.....besar betullll

wida said...

besarrrnyaaaa...
ni klau jumpa langkah seribu lari..hehe

Run Away♥ said...

waaaa...beso nyer...kah...sama beso ngan sy...;d

Ermayum said...

zaman zaman dulu kat besar besar cam dinasour tu maybe zaman dulu dah kembali :)

bunga said...

wooo..subahanallah..:)

gedek! said...

kalau kucing besar tu, berapa banyak la pasir najis dia nak kena beli...?

khairul said...

gerun la tengok

Kereta ku dlm Harian Metro harini.http://gilamodified.blogspot.com/2011/09/kereta-aku-dlm-harian-metro.html

..::SangRatoo::.. said...

umm..seram kiterr..dah lebih besar dari manusia.. apa² pun semuanya Ciptaan Allah :)

sW33tdARLiNG said...

saiz yang luar biasa

aimie amalina said...

aiyaaaaaaaakkkkkk
betoi ke ni kak?