nuffnang advert

Tuesday, September 6, 2011

budak2 punk yang stylo....

selamat petang semua...
lama tak hapdet sumber email kan? moh layan gambar budak2 punk comel ni....hehe...







yang ni mak geli....


sumber: email

45 comments:

cheqna said...

aha..
yang last anak pun geli..hehehehehe

NM02 said...

haah...

yg last tu cucu pun geli

fazilzura said...

eyuhhhhh gelisssss tang ulor tu

tieha ismail said...

amboih encik2 binatang pon nak jadi punk jugak eh...heeee

Lya Colours said...

euwww yg ular tuh mak pon geliiii

Ezy Chiaki said...

bkn maen lg binatang2 ni..
haha..
comel

NzA said...

pakai la lawo camne pn, ular ttp menakutkan....

:: Mrs.Eady :: said...

ok sgt punk!haahahaha..

KhaiRin said...

tukang photoshop ni yg stylo!

Hanis Azla said...

stylo seh..

mamyharraz said...

stylo habiss termasuk ikan tu =P hehe

yg last mmg tak stylo! tp styli (geli) haha

mrsharis said...

kakakaka..yg ikan emas tu dh macam citer anak itik hodoh dipulaukan...:D

Acik Erna said...

memang geli..tapi yang anak ayam ni comel betul pakai kasut merah

Arizakiah said...

Salam...

Comel budak2 tu..tapi kalau boleh taknak tengok gambar yang bawah sekali.....

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

kalau terjumpa secara real, ngan suma2 aku geli..

Amie said...

lawalah kasut anak ayam tu...

AzMask said...

cumil jek mereka semua tu.

intan_blur said...

ahaksss..stylo la beb

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel2..tp bila tgk gmbr ular tu..geli sgt..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel2..tp bila tgk gmbr ular tu..geli sgt..

Musang said...

anak ayam tu lawa...siap pakai kasut lg hahaha

ajumohit said...

Alahai comeynya semua makhluk2 Allah ni ida, aku suke nengok Anak ayam ngn burung tu

qemaishak said...

Hok burung gambar kedua tu lawa...hok ular tu gerun haha

Fatin Mraz said...

katak tu yg plg cute!
gitula rupenye kalo katak da kuar dari tempurung nya..hik3

whitecappuccino said...

anak ayam tu cute tapiii ular tuu geliii ler!

MaMa AiNi said...

ha2x..memang punk gila !!

NOOR FATIN said...

hahaha tersangatlah comel dan menakutkan :P

mamaNoriz said...

alah comel nye...

binatang klu di hias, kalah kan manusia hihihi


p/s: awning tu aku buat depan umah je kena rm1950, lebih kurang saiz 20 x 10 kaki..

tapi tu hrga di JB khas utk jiran dia dan lepas berhempas pulas tawar menawar..ekekek

[sutera kasih] said...

eeeeeee geli tgk yg last tu..yawwww haha

IMANSHAH said...

bela burung pulok ko??

Umie Artoqiemie said...

sesungguhnya aku geli melihat ular punk tu.. berrr

Dinas Aldi said...

Konpem sangat stylo, haha!

cikgu isza said...

g last tu..
memang ganasss...

Tengkolok Moden | Semekar Kasih

eelobor said...

kreatif...

ORLANDO AHMAD said...

jenis belum tumbuh bulu kaki ni

eiela said...

yang last tuh menakutkan, meremang bulu roma. besar sangat gambarnya macam dia nak keluar dari desktop pun ada.

eiela said...

yang last tuh menakutkan, meremang bulu roma. besar sangat gambarnya macam dia nak keluar dari desktop pun ada.

~izan~ said...

yg bird biru tu ada button hello kitty ek? punya la beria aku telek hahaha

Citarasa Rinduan said...

pelik, kreatif... TERBAIK!!!!!

a.samad jaafar said...

uihhh.. ganas gila ulor tu yong hahaha...

selalu ada n3 yg menarik kat sini.. tahniah !

jeBateja said...

betul2 ke tu erk...ke pakai photoshop....ahakz....

Run Away♥ said...

wah...yg last tu punk abis kan...;d

ieda said...

ahah x hinggat sampai meremang bulu roma yg last tuu dik !! huwaaaaaaaa

syariza09 said...

punk yg gangster

.izzati liyana. said...

fuhlamak.punk habis.