nuffnang advert

Thursday, August 4, 2011

train terbaru di Jepun...

selamat petang semua...
ini adalah train terbaru di Jepun ye kawan2....
layan.....











Jepun mmg terkenal dengan kepantasan teknologinya....


sumber: email

54 comments:

cheqna said...

ya allah..canggihnya....

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

Bestnye..mcm nak naik je...

misya said...

super canggih

Cik Ecah said...

jepunnn memang teknologi dia dulu...

munna said...

wah....canggihnya...klu dpt naik mmg best...

GreenJade said...

tgh verangan aku dok tepi tingkap tu...verangan aje lahhh kut2 mlm ni mimpi boleh naik btol2 kahs3

Arizakiah said...

Nampak macam muncung ikan yu......

Kalu ada kat cni bawa anak-anak naik mesti teruja....

ILA HonEyBuNNy said...

canggih la kak..

berangan nak naik la...komfom mewah n selesa...hehe

intan morsalin said...

mewah tul ketapi nyer....kalau ade kat mesia..syok ni

sahromnasrudin said...

tak mampu kesana la.....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

syok ni jenjalan naik train ni..rsnya diaorg buat train ni inspirasi dari ikan kut ek..

:: Mrs.Eady :: said...

peerrgghh......giloss laju nih!!

wida said...

wah..kelasss
tgk pon dah tau mesti berdesup laju ni:p

amirah said...

uiii..dasatnya dalam dia nok..kalah business class dlm kapal terobang ni..uiii dasat dasat..ni berapa sen pulak la tambang dia ni..

sha a.s said...

meleleh air mata aku bile dgr lagu "ekspress rakyat"

Sharifah Nadzarah said...

PJGNYA MUNCUNG TREN TU...

syariza09 said...

agak2 brp hengget tambang ni...mcm gerun nk bayar jer

ezzu said...

canggih n mewah..hehehee

Teratak Hami said...

Ni mungkin shinkansen(keretapi laju). Tambang sure boleh pengsan.

Myra Jay said...

Panjangnya muncung, tapi dalamnya mewah & kelas gitu :)

chinta... said...

canggih kan...sekali tgok takut lak muncung dia g2...hukhukhuk

Dilla Ady said...

jepun mmg terkenal ngan bullet train camni kan..

ArELeEz said...

canggih betul!

miss Fyqa said...

canggih ohhh.


bila lah..boleh naik..haha.


Berbuka dengan Kurma

mamyharraz said...

mcm kapal selam pun ada..mmglah idea org jepung lain dr yg lain kann

kayzie said...

wowww..ada kelassss...

::NureeN:: said...

panjangnyerr muncung dpn tue.. hehehhe...

mmg selesalah..

AnAk dEneSor said...

gle best..smart siot

[sutera kasih] said...

org jepun sentiasa pantas..sbb tu dorg maju cket..

MaMa AiNi said...

wah class gitu !!...jepun ni memang terkenal dgn product teknologi yg moden & canggih !!...bila malaysia nak ada ketapi ni?..

maszmadi said...

wallah!! train dah macam flight lor.....

~izan~ said...

mmg canggih..semua serba moden.ni naik lama2 pun takpe ni,rela ni..hehe

jeBateja said...

dasat giler.....paling laju ke ni...??

Yumida said...

wow...steady jer train ni..klo ade kt mesia kn bez...

NzA said...

canggihnya...trpegun + trkejuzzzz!!!!

Mamamya said...

perghhh...mantop!!!

kasihredha said...

public transport kita jauh ketinggalan :(

gedek! said...

tahap dewa ni....!

myamyza said...

fuh! cayalah..

fadhdeela said...

mak datuk train dia!! dah mcm kapal terbang jer..best seh!

Meh sini: Safee Sali & Amirulhadi Dihina Sebagai Monyet Oleh Isteri Ketua Pasukan Singapura.

eiela said...

canggihnya macam kapalselam pun ada rupanya tuh.

rasp said...

pergghhh canggih tu....
tingin nak naik lah plaks hehehehe...

eelobor said...

rakyat kita semua nak subsidi, tiket nak murah, itu nak murah, ini nak murah. so selayaknya lah apa yang kita ada sekarang....

ORLANDO AHMAD said...

china pown hebat gak...

Acik Erna said...

wahida..canggihnya..

wardah @ fie shah said...

berapa hagaknya naik mendalah ni?

Anum said...

wow bestnya
sangat selesa

WuMing said...

Negeri China pun baru-baru ini melancarkan keretapi laju mereka.

Noriz sini.. said...

wouuu, canggih nyeee

dah mcm muncung donald duck lak..hihi

Pepel BoNda AmaNi said...

amoih aih muncong..sakan...

Dee said...

rupa luar buruk..dlm cun abes!

mrsharis said...

klu kt mesia ada cam ni mest penuh dek pendatangs jer..huhuhu

NM02 said...

kan best klu train ni ada buat pegi sabah & sarawak

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

fullamak!!