nuffnang advert

Friday, August 26, 2011

salam lebaran....

salam 26 Ramadhan...
memandangkan hari ni last aku bekerja, dan next week terus bercuti raya, di kesempatan ini aku nak mohon ampun maaf sepanjang kita berkawan di alam maya ni...kalau ada aku terkomen kat blog korang terkasar bahasa ke terover ke.....ampun maaf dipinta...tak lebih daripada nak bergurau sebenarnya.....huhu....

dan kepada korang yang nak balik kampung nnt, drive carefully dan ingatlah org tersayang...nnt kalau mkn ketupat palas ingat aku okeh...ahaks....

take care uolls...sayang korang!!

93 comments:

~izan~ said...

selamat hari raya..maaf zahir batin..

balik kampung hati2 tau..semoga bergembira di lebaran ini...

Citarasa Rinduan said...

terima kasih wahida....
salam ramadhan dan salam lebaran jua..

i love u

h4ni3 said...

kelassss kad raya kau jah.. hehe

selamat hari raya
maaf zahir batin juga ya :D

Anum said...

selamat hari raya nok
maaf ya jika ada tersalah apa2

MasZuber said...

salam eid mubarak!!!!!!

Liza @ Adzriel AB said...

samalah wahida..kak liza pun memohon ampun dan maaf andai ada kata2 dlm komen mahupun entry yg buat ida terasa hati. salam aidilfitri buat wahida sekeluarga.

:: Mrs.Eady :: said...

selamat hari raya & maaf zahir batin..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

selamat hari raya..wahida...

sahromnasrudin said...

Salam Aidilfitri 1432H..Maaf zahir batin..Maaf dipinta andai komen dan pandangan saya sebelum ini telah mengguris perasaan sdri.. Semoga ikatan ukhwah sesame blogger kan semakin erat lagi di Syawal 1432H ini..

bonda dadif aka akish said...

salam aidilfitri ukt ko sis!!!

maaap zahir batin..

=)

::EIDA:: said...

Selamat HAri Raya !!!

Lya Colours said...

selamat hari raya kak =)

atty's said...

selamat hari raya ida..kty pun menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf sepjg perkenalan kita ye..

ajumohit said...

Selamat hari raya Ida!!!! Semoga selamat tiba ke destinasi di tuju, tgn dihulur maaf dipinta

ZaNa aDieyZa said...
This comment has been removed by the author.
bujal X said...

saya maafkan akak..zahir sahaja.sebab saya rasa saya tak pernah menyiksa batin akak kan? keh keh~~

NM02 said...

aku tak sabar nak nangis ngan kau ptg kang

minta maaf ngan aku cium tangan aku tahu.. kau banyak salah ngan kakak kau ni.. hehehe

Daddy Ziyyad said...

Selamat Hari Raya Wahida oiii...ekekekeke....Maaf Zahir Batin

::FAIZ FARISH:: said...

akak, duit raye saye ade tak? akak lupe eh? hehehe

Ena said...

selamat hari raya, maaf zahir batin juga.. dan selamat pulang ke kg dengan penuh waspada.. :)

Myra Jay said...

Selamat hari raya kak..
Maaf jugak andai ada salah silap, happy2 selalu ye :-)

misya said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin

amirah said...

slmt hari raya wida dn family..maaf jugak kalo ada terkasar bahasa ke..komen tak best ke..

Pepel BoNda AmaNi said...

selamat menyambut aidilfitri....sama la jugak beb..aku pun mohon ampun dan maaf ngan ko jugak...

AI said...

- selamat hari raya...berhati2 dijalanraya...

Cik Ecah said...

love u tooo kak...

salam aidilfitri juga..:)
ampun maaf di pinta...

Dee said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin wahida..hati2 balik kampung tu..

eB ezrin said...

salam aidilfitri juga..:)
aku x kesah nok.. aku pn samer tau... 0-0 yer... :)

Sue-Rya AQ said...

selamat hari raya kak..mohon maaf zahir n batin kalau ada terkasar bahasa tersilap kata..take care!

Kakzakie said...

Selamat Hari Raya, maaf juga dari kakak ye Wahida. Ketupat dan lepat dah membayang di mata...:)

Mamamya said...

selamat hari raya...aku pun nak ambik kesempetan ni utk mohon ampun n maaf andai ada terlanjur kata sepanjang kita kenal...t'lbh gurau n t'lbh mengata...hikhik....

ko pun b'hati2 bila balik kg nnti yer......semoga kita semua bergembira di hari raya nnti....

AzMask said...

Salam aidil fitri.. ampun maaf di pinta.

Hanis Azla said...

Selamat Hari raya utk wahida sekeluarga.. Maaf zahir dan batin juga dari akak..

ZaNa aDieyZa said...

Selamat Hari Raya.. Zana mohon ampun & maaf sekiranya ada tersalah kata & terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita dalam dunia blog ni.. semoga lebaran kali ni lebih bermakna untuk kita semua.. take care.. Salam lebaran penuh ikhlas dari Zana Adieyza Sekeluarga..

pena rozie said...

Selamat Hari Raya...

KhaiRin said...

kesempatan ni, sy sekeluarga nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri.
semoga amalan kita sepanjang bulan ramadan dapat diteruskan sehingga ke hujung nyawa insya allah.
plus, berhati2 di jalan raya..

miloais said...

selamat menyambut hari raya wahida...

redza said...

slmt hari raya...maaf zahir batin :)

mamyharraz said...

sayang wahida jugak! :D

Selamat hari raya maaf zahir&batin :)

mrsharis said...

Selamat Hari Raya jugak Wahida. Maaf zahir batin..
nanti jemput la datang umah aku..

intan morsalin said...

slamat hari raya maaf zahir batin...
kalau wat open house jgn lupe jemput tauuuuu....

mama maman said...

Minta maaf andai pernah gurau mama terkasar dan tersentuh dihati.. Selamat hari raya wahida..

fiza said...

Sayang kat aku...mekasih...ekekekeke...

Salam aidilfitri utk wahida & family. Smoga bergembira di hari raya ☺☺

::NureeN:: said...

slamat hari raya
maaf zahir & batin
nureen ambik yerr

MaMa AiNi said...

Thanks wahida..mama juga ingin memohon ampun & maaf jika mama ada terkasar bahasa semasa mama singgah kat entry wahida..salam aidil fitri dr mama & slmt pulang kekg..

fazrulnoor said...

salam lebaran

Eye_nee said...

Selamat Bercuti Dan Selamat Menyambut Hari Raya Sis...

Mohon Ampun silap dan Salah...

Zura said...

sy pun kak..selamat hari raya maaf zahir batin...

Emy Tak Kecik said...

sama ye wahid...take care gak

selamat hari raya :D

syariza09 said...

Slmt Hari Raya...kosong2 yer...Slmt pergi & slmt kembali

abah khalisha said...

Salam Lebaran daripada abah khalisha
Kawasan speed trap polis

myamyza said...

SELAMAT ARI RAYA KEPADA SIS WAHIDA SEKELUARGA,

qemaishak said...

Selamat hari raya buat akak sekeluarga...mek qema buat ketupat dakap je hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat Hari Raya Juga..
Mohon maaf jika ada terkasar bhs..tersilap kata..

MamaEma said...

Selamat Hari Raya...kejap lagi dah nak balik ni....hehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat hari raya jugak..
ampun maaf kalo ada silap salah, terkasar bahasa, ter-over komen..

semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju.. =)

Amie said...

selamat hari raya Wahida... lawa kad tu, kak Amie ambil ye... terpikat pulak!

sarah-najwan said...

selamat hari raya ida~~

miss Fyqa said...
This comment has been removed by the author.
miss Fyqa said...

selamat hari raya kak,
salah silap harap dimaafi :)

James Alexander said...

selamat hari raya buat kamu juga...

moga kamu baik2 aja di samping keluarga..

eelobor said...

saya ingin mengambil kesempatan di sini untuk mengucapkan selamat menyambut lebaran, ampun dan maaf jika sekiranya ada komen saya sebelum ini yang boleh mengguriskan hati awak.

[sutera kasih] said...

selaamt hari raya aidilfitri jgk kak wahida, maaf jgk kalau sepnjg kita kenal, pernah terkasar bahasa ke menyakiti hati ke..maaf tau kak :)

rasp said...

As salam sis....
Selamat Menyambut Aidilfitri...
maaf zahir batin...
jaga diri baik2 k....
jgn makan byk2 sangat...
kang sakit perut ;)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat hari raya...

moon minta maaf andai ada wat salah dan silap...

sya hassan said...

selamat hari raya akak wahidaa oiiii.. maaf zahir $ batin noo.. :)

cheqna said...

selamat hari raya kak
maaf zahir batin yer...
take care =)

- abdul hadi abdul muti - said...

selamat hari raya kak!!

IMANSHAH said...

selamat hari raya

wani said...

aku pun ucp slmat gak,...sama2bermaafan....slmt harti raya,blik kg hati2...ku pun syg kooo....hihi

Umie Artoqiemie said...

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN :))

kasihredha said...

selamat hari raya
maaf zahir batin
sayyyyaaangg wahida

Bidadari Syurga said...

salam lebaran maaf zahir dan tak batin... heeeee kalau ada komen yg terkasar bahasa maaf ya...

Dinas Aldi said...

Selamat hari raya & maaf zahir batin :)

eLLy said...

Selamat hati raya.. maaf zahir batin

hysman said...

mmg senantiasa akan igt org TERsayang.. ahaks.. salam lebaran kak.. :)

azieazah said...

WAHIDA

Ramadhan berlalu, Syawal menjelma,
Sedih terasa di celahan gumbira,
Hari Raya dirai bersama,
Tersilap kata ampunkan saja.

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin

fazrulnoor said...

selamat hari raya sis

MULAN said...

SALAM RAYA AIDIL FITRI..
MOGA SEMUA DIBERKATI..
MINTAK MAAF SE-IKHLAS HATI..
ENJOY LA SEMUA BERAYA NANTI..

dhiera said...

selamat hari raya jugak kak.. ampun maaf dipinta ye~
hati2 beraya tu

puteri ain said...

selamat haru raya. :) maaf zahir dan batin

Kamariah Awang said...

Selamat Hari Raya.. Ampun maaf jua dari ma kalau terkasar bahasa atau terover ketika komen entry Wahida...

hanez said...

salam, selmt hari raya..

aLya maNip said...

selamat hari raya kak wahida :-)

bunga said...

selamat hari raya..:)

GadgTechWorld said...

Really nice posts............! Visit my blog and follow me back friend.........! :) :) :)

Fatin Mraz said...

salam idulfitri ye WAHIDA..

Softtouch [Hanim] said...

Selamat hari saya wahida...maaf zahir batin...xsabar nk tgk pic raya awk..

mamaNoriz said...

raya sakan ni, sampai lupa blog ek...
hihi

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN

sW33tdARLiNG said...

perghhh byk giler komen kat sini.. dan aku keterlewatan utk ucapkan
SELAMAT HARI RAYA

NzA said...

masih cuti lagi ke wahida???

.izzati liyana. said...

belum terlambat kan nak ucap? selamat hari raya. maaf zahir batin. :)

Algernon said...

It can't work in reality, that is exactly what I suppose.
horny wives | swinger wife | Haiti earthquake facts