nuffnang advert

Monday, August 1, 2011

pesta buah ....

salam ramadhan semua....
nak citer, ari Jumaat lepas ada pesta buah kat opis aku...best dan happening giler...

ada rambutan, manggis dan durian, tapi masa ni duyan tak sampai lagi, amek gambar mana yg ada je...ni pun sebahagian buah je tau....ada baaaaaaanyak lagi.....boleh mkn sampai lebam...best best! tapi rambutan tu sikit aku tak heran, manggis dan durian je lah yg aku duk balun....ngeh ngeh....

dah, tu je nak citer, korang jgn nak ckp terliur lak ye....ni pun amek gambar tak close up...tak de makna nak terliur bagai kan....


p/s: alhamdulillah, abang bersemangat bangun sahur hari ni, cuma masa nak gi school dia mintak nak minum vitagen lak....kehkeh....lupa lah tu dia puasa....

56 comments:

NM02 said...

abg pose penuh, maklong dan paklong kasi duit raya lebih

kalu ada yg tinggal, duit raya cam biasa aje..

hehehe

MaMa AiNi said...

bestnya nampak buah2 tu dipagi 1 ramadhan ni...he2x...mama terpaksa makan rambutan..walaupun bolih buat kita batuk kerana durian kegemaran mama..terpaksa dikurangkan !!...

Arizakiah said...

Pandai tuan punya gerai mempersembahkan jualannya. cantik dihiasnya...terliur dibuatnya..

SALAM RAMADHAN BUAT WAHIDA SEKELUARGA...

sW33tdARLiNG said...

opis aku dulu pun selalu buat pesta buah ni.. keje dgn ofis korporat dgn keparat mmg berbeza... hahahaha

Daddy Ziyyad said...

lawanya dia susun buah macam tu...

nasib baik ko tak tepek gambar cheese nan pagi2 ni...~haha

Selamat Berpuasa untuk kamu sekeluarga..

bujal X said...

hoih! banyaknya " ubat batuk"

he~~

salam ramadhan kak~

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

perghhh, terliur beb!!..
apepun..
Salam Ramadhan jugak.... =)
Semoga mendapat keberkatan & rahmat daripadaNya, insyaAllah.. amin!!!

Mamamya said...

aku pun x brp suka makan rambutan..sikit2 jer buat hilang kempunan kata org tua2....bkn apa..takut nak makan byk sbb takut kene batuk.....


ea..abg sekolah ke arini???

cik dah said...

musim buah selalu bertembung ngan musim pose kan..siang hari tu mmg la terliur jer..tp bila pas berbuka x pandang dah buah2 tu..kenyang dooh lalu......

ieda said...

selamat berpuasa dik ! ..

waaaaaaa paling x tahan manggis tuu dik .. akak tahun nie x merasa layie manggis .. banyak tuu .. perghh muay makan nie ! :)

IMANSHAH said...

argh, puasa2 tunjuk buah ke..hehe buah ni ok lah..saya suka manggis

wahida said...

mamamya: abang sekolah nok...best la johor cuti...huhu...

Cik Ecah said...

omakk aihhhh...
siap bersuusn buahnyer....

teringinn sudahhhh haha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sodapnyeee tapi den skang pantang skit mkn2 buah..dah kate pon ade kencing masam kan since pregnant kali ni..huhuhuhu

rasp said...

aiseyman...apsal tak buat jemputan khas kat i...

Anum said...

selamat berpuasa

wida said...

Gmbr tak close up pon tetap terliur sis..hehe

selamat berpose..
hope anak sis leh pose penuh hr ni:)

..::SangRatoo::.. said...

Da, masa ni aku duk tmpt je..siap ngan minyak cap kapak..hehehe

fazilzura said...

WAHHHHH banyak nye buah .. ni makan smp pengsan

Citarasa Rinduan said...

wahida..
aduh!!!!!!!!!!!

dugaan, banyakknya buahan free.................
belum ko tayang durian, kalau idak.. ku pengsan
beb, salam ramadhan ya..aku minta maaf andai spjg persahabatan y terjalin aku terkasar bahasa ya

MamaEma said...

makan free...bestnya

kasihredha said...

wauuu banyaknya
sure lebam2 makan kan :)

ajumohit said...

Bulan2 pose ni semuanya nmpk sedap hehe

Dee said...

wah..bestkan kalo company murah hati gini..staf pun bergembira..

mimi pun first time puasa sis..harap dia dapat bertahan..

Acik Erna said...

wahida..akak suka rambutan..sedap manismanggis pun sama...durian je kurang.

ieja amieja said...

salam ramadhan dr sy..
teringat buah manggis n rambutan kat kg..

miloais said...

banyak buah2an... meriah banget!

GreenJade said...

haaa da abes pesta nya?? x jemput aku pong..kemfunan mak :p

::FAIZ FARISH:: said...

menarik... jgn makan masa puasa dah la

Rinna said...

Selamat berpose Wahida.. :)

Bestnyaa dpt makan buah2an sebelum puasa..kan :)

sha a.s said...

hoho~~~

termongek² mkn ngko...

hanez said...

salam..selamat berpuasa

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Byknye..cantik jer dia susun buah tu. ;)

Ilhamny.com said...

adushhhh, sodapnyerr, cantik lak tu dia susun..

Hanis Azla said...

mmg best betul tu.. cara hiasan tu menambah selera.. Selamat berpuasa yer..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa..banyaknyer buah.... kalo aku pun duk balun durian n manggis je.. rmbutan xheran sgt

AI said...

- boleh bawak balik ke?

ILA HonEyBuNNy said...

selamat berpuasa kak...

tu dia...memang betul2 pesta buah la..ehheh

sarah-najwan said...

akak terliur buah manggis ida wey..tulun..tulun......

wahida said...

al: boleh....sbb byk sgt...

wardah @ fie shah said...

best gilaaaa kan Da!

♥ manje ♥ said...

assalamualaikum...

salam ramadhan wahida =) ~

::NureeN:: said...

slamat berpuasa utk wahida & family...

wah meriahnyerr buah2an tempatan.. ;)

kayzie said...

wahh sedapnya dpt mkn manggis tuh..selamat berpuasa ye kak..chaiyuk tuk abg..

mamaNoriz sini.. said...

pesta buah semepna ramadan ke? hahaha

p/s: Kurma Upin Ipin tu beli kat Watson, rm3.99 je...tpi kurma dia jenis biasa je...lagi sedap yusof taiyob..hihi..

miss Fyqa said...

selamat berpuasa buat akak n family..

nnti bukak pose leh minum vitagen... kihkih

Zura said...

berderet2 buah manggis ngan rambutan...durian xde ke kak...

wahida said...

zura: ada, tapi masa aku amek gambar tu duyan tak sampai lagi...

cheqna said...

comel plak dia susun buah cam gitu
selamat berpose kak =)

James Alexander said...

manggis itu best... hehehe...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

x pernah opis kina wat mkn↓3 cam ginih. huhuhuhuh..

p/s: tq dtg dan follow blog kina. yew kina dok rawang area serendah. sis dok area mn lak?

wahida said...

kinakoyu: aku duk bandar tasik puteri...

NzA said...

nk rAMbutan..nk rambutan...hu.hu.hu...

[sutera kasih] said...

lama xpegang rambutan..hehe

Dilla Ady said...

alamk sedapnye manggissss...arghhh,nk terliur jugak..camne ni??

amirah said...

rajinnya depa susun macam tu..comel plak rasanya..hihi