nuffnang advert

Monday, August 1, 2011

ala2 sengal...( 1 )

selamat petang semua...
jom layan gambar...










sok, bersambung part 2 okeh....


p/s: nak kol taska abang jap, dia okeh tak puasa hari ni....


sumber: email

45 comments:

Anum said...

yeyyeyyeyyeyye
nak tunggu part 2 plak

bujal X said...

keh keh~~segar balik mata saya~~

mamyharraz said...

sgt terhibur ;)

part 2 pliss :D

NM02 said...

ini bukan ape pun tak boleh

ini semuanya boleh





ok tak komen aku cenggitu? lemau la jah, tak sabar nak balik je dah ni. so abg camner? ok ke dia?

wida said...

hahaha..kelakar.
gmbr atas tu yg paling sengall!

| SUE | said...

hilang ngantoks! hehehe

sha a.s said...

hip n kewl~~~~ hihi

ieda said...

uishhhhh cam x caye .. giloo ape ! ekekkeke

::FAIZ FARISH:: said...

klakar gak... hehehe

cheqna said...

muahaahaha
ngok ngek=)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

huhuhu, mmg sengal pom.. ;-P

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

boleh tahanla sengalnye

Lia said...

hahaaa.. mmg sengal le pic2 tu..

Kakzakie said...

Kakak pernah ternampak satu kereta bawa bakul sampah atas kereta dia. Dia terlupa agaknya. Kami anak-beranak ketawakan....

qemaishak said...

hihi bagus gambar2 sengal ni kak..hilang sikit lembik posa ni gara2 makan banyak time sahur huhu..

WuMing said...

Memang sempoi laa gambar ini semua...


Dah follow sini

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kih..kih..betul2 sengal.. :D

mrsharis said...

hahaha..ngok ngek betol..

eMMe said...

peninggg....tgk gambar2 ni, huhuhu

Selamat berbuka puasa Sis...

Ena said...

ahahhha..

Pencacai Alim said...

pelik sungguh gambar..hakhakhak

slmat berpuasa

ajumohit said...

Ko menceriakan ptg aku da, hehehe....

::NureeN:: said...

mak aiii... mmg sengal abess.... hehehe ;p

maszmadi said...

salam kenal,

iskiskisk, ada gak cenggini yerk.....

sya hassan said...

gambo yg umah kat tgh tue mcm musykil je.. biar betik?? haha

iPai said...

pergh ... gambar last itu memang takleh blah .. kereta mahal kot ..

selamat berpuasa ye akak !! masak apa petang ni ? hehe

Teratak Hami said...

Gambar semua sengal2 .. hehehe ..

MaMa AiNi said...

wahida..memang nampak sengal photo2 tu..he2x..

aLya maNip said...

adoyai..macam2 la manusia ni..hahaha

NzA said...

ayoyo...hujan2 pn cuci kereta ke??????

Salwa said...

hahaha.sampai camtu skali.manusia n kereta.

Dee said...

hahaha..mcm2 jenis orang ada eh..arini mimi berjaya puasa satu hari..syukur..hrp2 abg pun berjaya hendaknya..

ILA HonEyBuNNy said...

hehehhe...

nak tergelak tengok semua gambar2 neh..

mmg sengal la..ngeh3..

Zura said...

memacam...

IMANSHAH said...

terbaik ar gambar2 ni

Acik Erna said...

wahida..itu lahnyang uniknya blog wahida ni..selalu adangambar2 menarik yang boleh jugak mencuit hati..

~izan~ said...

cool giler sangkut henbeg kt side mirror..betul2 nk sedekah tu hehe...

semua gmbr menarik n bley wat otak fresh smula sebab dok pk bley ke wat cmtu? =)

kasihredha said...

akak pernah tengok..
ada sebuah kereta yg berjalan tp handbag masih kat atas kereta :)

hani@debumelukut said...

saH sengal

[sutera kasih] said...

hehe kat mana la kakak dpt gambar2 tu..lucu hehe

sahromnasrudin said...

pic last tue mmg unik la.....

amirah said...

hahaha..lawak la..memang sengal..

Dilla Ady said...

bez2..nk tgk part 2 pulak..

rasp said...

hahahahaha...cepat2 nak part 2...

ct shah said...

jah,yg kete kebal tu dia excident terbalik ker?