nuffnang advert

Friday, July 29, 2011

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN...

selamat petang semua....

petang ni tak sempat nak buat n3 baru, ada pesta buah kat opis aku ni...ada buah durian, rambutan, manggis....harus aku terjah durian dulu...pulun sebyk yg mampu..hahaha!! pastu baru pekena manggis...rambutan, sorry, i tak mkn...pandang sebelah mata pun tak heran...kehkeh...

seperti semua sedia maklum, blog aku ni bila weekend mmg aku tak hapdet, so di kesempatan ni, aku nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN..

nak mintak maaf jugak kalau ada terkasar bahasa sepanjang penulisan aku dlm berblogging ni..kalau ada terkomen dlm blog korang yg buat korang terasa hati, aku mintak ampun maaf yer...



p/s: tak sabar nak sambut puasa bersama abang tahun ni...ni tahun pertama aku nak latih dia berpuasa..harap dia mampu berpuasa penuh...

45 comments:

NM02 said...

selamat berpuasa jah. aku jugak minta maaf jika ada buat kau kecik hati. jgn simpan dalam hati ye.. kau kawan aku yg best sampai bila2

utk abg, selamat berpuasa. pelan2 kayuh ye bang. nnt maklong kasi duit raya.. tapi sole2 satu.. eh, itu adik.. hehehe

abg "ok" kan.. ^_^

..::SangRatoo::.. said...

Selamat berpuasa Da..mohon maaf jika ada terkasar bahasa terburuk laku sepanjang perkenalan kita (ewahh)..hehehe...

Acik Erna said...

wahida..selamat menjalani ibadah puasa.

myamyza said...

ah, abang mesti bulih, selamat berpuasa kak wahida!

::FAIZ FARISH:: said...

slamat berpuasa gak...

mamaNoriz sini.. said...

selamat berpuasa,selamat menghadapi ramadan yang mulia...

mintak maaf semua yea...

Dilla Ady said...

selamat berpuasa jugak tuk wahida n famili..

same nak mintak ampun salah silap ye..

jeBateja said...

samo lah kito...maap bermaapan sesama kita....Isya Allah...

azwa amani said...

selamat berpuasa...amani follow sini sis

MaMa AiNi said...

salam ramadhan buat wahida juga...mama pun igin memohon maaf jika mama ada melakukan kesalahan sepanjang persahabatan kita..

Cik Ezy said...

selamat berpose kak!

belog|amiyo said...

selamat menyambut Ramadhan yang sebenar...

kasihredha said...

selamat bpose
maaf zahir & batin
love you

a.samad jaafar said...

selamat menyambut ramadhan al-mubarak.. semoga tahun ini lebih baik drpd tahun2 yg lalu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

selamat menyambut ramadhan al-mubarak..Moga kita mendapat keberkatan dariNYA..

miss Fyqa said...

selamat berpuasa utk akak sekeluarga..

Fadhilat Ramadhan Part 2

NzA said...

xsuka buah kegemaran akak, bak sini!!!!

Selamat berpuasa wahida!!!

Baguslah tu, moga abg mampu brpuasa penuh.

wida said...

selamat berpuasa jugak utk sis dan keluarga..

qemaishak said...

Selamat berpuasa juga untuk akak sekeluarga..

Mesti seronok abang nak puasa kali pertama tu..nanti kongsi2 la kat sini ye kak:)

Iznie said...

selamat berpuasa utk kak wahida sekeluarga...
semoga 'abang' dpt pose penuh...hehe

wani said...

selamat berpoasa jugak buat hang waheeda,walaupun ku baru kenai hang tp aku dpt rasa kemesreen tu hehe...aku suka mai jenguk blog hang sebb adddaa ada ja cerita dari hang....k la noook jaga diri n slmt berposa kiteee yeeee.jumpa lagi

Ena said...

selamat berpuasa jugak buat wida & family.. :)

bunga said...

selamat berpuasa..sama la ngn bunga..maaf dipinta..

gedek! said...

macam mana niat puada, dah...?

Uncle lupa sudah....

ieja amieja said...

salam kenal n selamat berpuasa...

MasZuber said...

salam ramadhan al kareem!

Mamamya said...

selamat b'puasa wahida.... sama lah kita tahun ni...aku pun baru nak latih damya b'puasa....ntah mcmana lah ragamnya nnti...

Kamariah Awang said...

Selamat berpuasa,wahida... Ma pun minta maaf kalau ada terkasar bicara dalam bicara... Salam Ramadhan.

Yan said...

selamat berpuasa wahida.

ZaNa aDieyZa said...

selamat berpuasa kak wahida.. semoga Ramadhan kali ni akan lebih sempurna..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam ramadhan jugak dari kami..moga ramadhan ini lebih dari sebelumnya..amin....

sha a.s said...

slmt bpuasa awak :)

Cik Ecah said...

selamat berpuasa :)
ecah nk mohon ampun maaf kot ader salah dan silap :)

Cik Ecah said...

selamat berpuasa :)
ecah nk mohon ampun maaf kot ader salah dan silap :)

MULAN said...

selamat berpuasa...!!!

rasp said...

selamat menjalani ibadah puasa sis...
jgn ngelat2 tau hahahahaha...

MamaEma said...

selamat berpuasa

GreenJade said...

slmt bposa juga noks. same lah nk mintak ampon jika ade tekasar or terover acting kt blog mu yg somel ni. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat berpuasa

Zura said...

selamat berpuasa kak... :)

aLya maNip said...

selamat menyambut bulan ramadhan & selamat berpuasa kak wahida :-)

NzA said...

selamat berpuasa wahida...

[sutera kasih] said...

saya pun nak minta ampun kak..sepanjang epnulisan saya kalau2 ada terkasar bahasa huhu

selamat berpuasa kak :)

Dilla Ady said...

salam ramadhan buat wahida sekuarga!

amirah said...

selamat berpuasa untuk wida dan family..