nuffnang advert

Tuesday, August 9, 2011

mari rapat!! aku nak bg duit raya ni!!

nah, amek, jgn malu jgn segan....semua ni utk korang....ngeeee....


sumber: email

66 comments:

[sutera kasih] said...

aduhh semangat dh td hehe
thank you :P

bujal X said...

berapa juta tu??

♥cikmOt♥ said...

bleh amik satu ikat tak???

::NureeN:: said...

hehehe.... nak semua bleh hhheheh tamak!!!

amirah said...

nak guling2 atas tu..

lydzar said...

okeh mekasih..nak amek 5ketul hak limapuluh tu ye..sbb family kitorang ada 5 orang kan..

iduraz said...

klo dpt semua tuh ari2 ku raya

Kancilbiru said...

ish ish kalau betul kan best..ekekeke

Citarasa Rinduan said...

ingatkan betul..
chis!!!!
main tipu eik

Myra Jay said...

Wowwww!! banyknya.. Kalah bonus setengah bulan penjawat awam :)

Kalau lah boleh.... :)

::EIDA:: said...

Tanjat boboi.. Baru semangat nak beli baju raya lagi ni !! HEHE~

ArELeEz said...

humangaih! nie hasil rompakan ke hape nih? t'beliak bijik mata, noks! woo hoo..!

Lya Colours said...

ni kalau dapat, tour 1 europe ni. haha

imyours7879 said...
This comment has been removed by the author.
GreenJade said...

mekasih la noks..thn ni dpt lah aku beraye kat swizelen sakan. hrp2 cukop lah belanje ko bg ni ..

kui3

imyours7879 said...
This comment has been removed by the author.
NM02 said...

aku tak minta banyak





bagi yang barisan ke tiga dari kiri tu cukup ar..

~ yus ~ said...

wah! tq wahida....

tapi kenapa dapat tengok je, tak dapat pegang, tak dapat menikmati pun...hehe

~izan~ said...

ramai ni yg nak kena bagi2 ni hehe..shopping raya ni mmg sakan ni hehe

miss Fyqa said...

byk tu..leh shopping sakan

hehhee

wida said...

Syoknya kalau dpt betul sis...hehe

ejaMaria said...

gile berat duit raya nko... nak loading pun sket punya lama... ;p

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

dapat 1 ikat det RM 50.00 pun kire ok dah ni...

::FAIZ FARISH:: said...

kalau la btl dpat duit raya byk tu... hm...

:: Mrs.Eady :: said...

nak mintak 10 ikat nak beli banglo..ngeeeeeeeeee.........:)

Dee said...

berapa total tu?

Hanis Azla said...

time kasih wahida.. nnt pos ekk.. kejap lagi akak bagi alamat.. he..he..

mama maman said...

banyak giler duit dia... hhhhaaa..

Dinas Aldi said...

Mak datuk, banyaknyaaa duitssss!

Salam kenal, Wahida. Suka tengok header blog ni, cantik! :D

Ina Hashim said...

mimpi le kalo nak dapat huhu

fazilzura said...

NAKKK .. bile nak kasi ni

ajumohit said...

Hahahahaha lawak la ko ni ida

fiza said...

Mekasih nok, nak yg kaler hijau seikat ☺☺☺

Ena said...

uhuhuhuhuh.....

azzey said...

nak..nak..nak..nak jugaaaaaaaaaaaaaaa!!!...:)

Kakzakie said...

Bertuahnya kalau dapat satu bundle pun dah lebih dari cukup utk beraya...:)

mrsharis said...

gulp!!

ILA HonEyBuNNy said...

waduhhhh...

cmna nak ambik neh akak....kaya raya lau dapat semua neh..ehhehe

kasihredha said...

akak dah rapat ni...
nak satu ikat jer...tak nak banyak2...hihi

..::SangRatoo::.. said...

dasar ko Da! hehehehehe

AI said...

- hamboiii....bank mane ko gi rompak tuh? hehe

~aSHa~ said...

segan plok nak amik...takut pun ada kalo amik semua..takut dirompak plak...nanti bank in kan je la ye....sy bagi no akaun...

Jiji-Fify said...

perghhhhhh!!! kalau lah boleh masuk dlm laptop ni!!!! ;D

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

Mamamya said...

wehhhhh....aku dapat gak gmbo cenggini..katanya duit zikir...ntah2 apa2 jer...

iPai said...

pergh .. kalau dapat macam ni nak bolot sorang boleh tak ?
tak nak bg orang lain

eelobor said...

pakcik kayooooo

MaMa AiNi said...

he2x...kaulah betul2 dpt duit camtu, raya sakan mama tahun ni!!

cheqna said...

mak aihhhhhh
kalaaulah ada yang betul2 bagi ni maunya meroyan cheqna tak kuar umah...hahahahaha

James Alexander said...

boleh bg skit...??? hehehe...

NzA said...

wow...berapa juta la tu????kayo mokcik!!!!

fadhdeela said...

mak dato byknyer duit akak!! huhuhu nak sikit :D

khaifaiz said...

fuyyooo... byknye duit

ieja amieja said...

terkenang masa keje kat bank dulu..time nak raya cam ni,ramai ler yg bg list nak tukar duit..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

babe,
ai nk sedozennnn..
plsss, mau bli tudung ni..heheheh

kayzie said...

boleh raya sakan kalo dapat sume ni

ORLANDO AHMAD said...

sedap bau menatang ni huhuhu

rasp said...

puas nak masukkan tangan dlm monitor nie tapi tak leh aaaa ....
jamu tengok je leee sambil terliur hehehehehe

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

dapat kat aku kan best...trus rasa nak tidur atas duit2 tu..

Zura said...

duit betul ke palsu tue..

ZaNa aDieyZa said...

banyaknyaaaaaaaaa... rambang mata jap.. hahahaha

sW33tdARLiNG said...

wohhh....! terus ilang ngantuk aku

ieda said...

adoiiii manyak tuu dik ! :)

Dilla Ady said...

pehhhh..duit ni kalu ai yg punyeeeee....

Anonymous said...

PENGUMUMAN....we get that.
SEAN PENN.
Next...NEVADA GOV'T.
And then UNIVERSITY MIAMI.
After that?
MASSACHUSETTS for all that THUMMU!
And then it's either SUMMER or AMI who are legs for AK'S.
HOLLYWOOD?
FICTION?
Not anymore.
What if they pick the father & husband to direct ...
" KANSAS KINGS"?
Would he turn it down?
Not if he was a reporter & director like his bio says.

Karla said...

ish ish kalau betul kan best..ekekeke

Lesley said...

boleh bg skit...??? hehehe...