nuffnang advert

Monday, August 8, 2011

kasut tumit tinggi yg unik habis....

selamat petang semua...
jom layan jenis2 high heels yg kreatif ni...


 kasut tumit tinggi versi gelongsor....


 versi itik....



 versi anjing tgh sniff....


 tumit versi chewing gum...


 versi angry bird....


 versi anjing jugak kot...


 versi banana...


 versi swan...


versi lastik...
yang mana satu pilihan anda? hehe...


sumber: email

48 comments:

Anum said...

semua unik2 kan, kalau aku pakai comfirm jatuh
hahhahaha, kalau nak tgk lebih singgah n3 aku.. hahha

hani@debumelukut said...

nak semua..

NM02 said...

aku suker yang banana...

aku kan suker pisang

cheqna said...

semua tak suka sebab tak suka pakai heel..hehehe
pepun kreatif r..=)

sha a.s said...

unique!

sayangsayangibu said...

sangat unik..comel je

miss Fyqa said...

pelik unik bagai, xmo ler pakai..pelik sgt. ehehe

amirah said...

comel2 semua..kalo camtu nak vote untuk pisang la..cute nyaaa

miloais said...

none of the above le wahida...
iols dah lama banget tak pakai heels / stiletto ni...
now lebih selasa ngan kasut tumit seinci... tinggi2 kang konpem sakit kaki!
ekekekekek

ILA HonEyBuNNy said...

haha...

lawak la...macam2 versi ada.maloo lak nak pakai kan..ehheheh

fazilzura said...

wakakak sgt ler merepek kan ..

x lalu le nak pakai heel gitu

Noriz sini... said...

tak sanggup nak pakai, hahaha

sapa pakai tu mahu nye kena gelak guling2...hehe

MaMa AiNi said...

tingginya tumit dia !!...apapun sgt kreatif pencipta ni..mama tak lalu nak pakai..hu2x..

sahromnasrudin said...

masalahnya..ada ke org nak pakai huhuhhhh

Kakzakie said...

Kalau kakak bagi free pun tak nak pakai. Masuk dalam almari perhiasan...unik kan...

wida said...

semua tak suka..x reti pkai tumit tinggi ni, hiks

lydzar said...

kretip2 belaka designer kasut2 ni

ieda said...

dikk akak suke yg versi itik dan swan tuu .. cute .. leh je pakai .. sanggup ekekkeke

Arizakiah said...

Kalau yang versi itik tu rasanya akak sanggup pakai......tentu semua orang pandang....

Hanis Azla said...

unik dan kreatif.. paling suka tumit chewing gum tu.. nmpk gempak ajer..

:: Mrs.Eady :: said...

yang pisang pun pisang la nokkk..!!:)

GreenJade said...

choppp!! nk lestik. vogue je aku nengok noks.

Mamamya said...

aku pilih yg banana n lestik nih....unik arr...tp kan aku x pandai pakai kasut ada heel....

redza said...

ko belilah pakai tym raya sure gempak hehe

Amie said...

semua nampak unik, versi banana tu cantik, yang lain tu memang versi kreatif & inovatif

[sutera kasih] said...

versi angry bird pun ada??hehe unik2...yg lastik tu cmne nk pakai??haha kretip..

Sharifah Nadzarah said...

ekkekkekekkeke...lawok2

Jo Qusary said...

kasut versi cawan kopi takde ke?

-[miracle]- said...

comelnyaa . hahaha :D

sya hassan said...

kasut versi beruang xde?? haha

Salwa said...

aloh.kasut pown.macam2.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mak aiii..unik & kreatip..
Tp X laratlah nk pakai kasut mcm ni.. ;)

kasihredha said...

akak dah lama tak pakai high heel...sakit belakang :(

MasZuber said...

versi lastik tue macam best!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

unik tp xmo ah pakai hehe..

mysara said...

ish, mcm2 btul!:D

Citarasa Rinduan said...

SALAM ramadhan ke 9 my friend

ko tengok aku wahida,singgah rumah ko pagi2..
ginilah perniaga kan.. sibuk memanjang
beb, ko orderkan versi lastik tu.. comel dan unik ko..
hahahahha

Acik Erna said...

wahida..satu pun tak suka..tak pernah pakai..he he

syariza09 said...

pilih banana la..coz sy suka mkn pisang

Angah said...

ada2 ja la hang ni waheeda.....buleh kot pakai raya nanti ahahhahaa

misya said...

yang versi itik tu comel

ZaNa aDieyZa said...

betul2 unik ni.. zana nak yg versi itik tu kot.. nmpk comel la pulak.. hihihi..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

berkenan sungguh kasut versi chewing gum tu....tomei laaa

Zura said...

hehe...kelakar plak tp teruja tgk yg tumit kaler pink tue...macam terpijak chewing gum je..

♥Putri ilyanie♥ said...

cantik dan unik kasut2 tu

Dilla Ady said...

suke kasut yg chewing gum tu..kreatip!

~izan~ said...

kasut raya ni. kalau g beraya,pakai ni mmg kejap je la hayatnya sbb ada je yg nk main gelongsor la,sudu dek itik kat kampung ke sbb dah mcm rupa dia kan heehe

rasp said...

mmg unik...tapi rasanya kalo i sarung mau patah tumit tu hehehehe