nuffnang advert

Monday, August 8, 2011

Learn & Love - Drypers Special Edition

salam 8 Ramadhan...
korang yang masih ada anak kecik yg pakai diapers dah try ke Special Edition Drypers ni? ke anak korang tak pakai brand ni? anak2 aku dari dulu mmg inilah brand kalau diapers...dah pernah cuba mcm2 brand, anak2 aku serasi dgn brand ni sahaja...tukar brand lain rashes naik...huhu....

 suka bila drypers keluar special edition dia ni....comel giler....2 in 1 lagi...

 ish...rasa sayang je nak pakai...kehkeh...

comel tak? rasanya special edition ni hanya ada di pasaran selama 7 minggu jer...cepat gi beli! eh..ke korang dah lama beli? aku je yg lambat? huhu....


p/s: akan ajar adik free diapers bila dia genap umur 3 tahun nnt....aku sendiri kena kuat fizikal dan mental sebelum nak freekan diapers adik tu....hehe..

68 comments:

~izan~ said...

skrg ni susu pun ada limited edition hehe..

comel la drypers ni.siap abc bagai =)memang sayang nk buanglps pakai hehe

tp anak izan pakai huggies..pernah try gak ni,tp rashes..lain budak lain serasinya kan..

Anum said...

comelnya...
mesti cute kalau budak2 pakai

..::SangRatoo::.. said...

anak kite pakai jugerr..kiutt sangat..rasa mcm sayang je nak pakaikan..Aaron pun ske ngk..A for apple mummy :D

wida said...

dulu pernah pkai drypers..pastu tukar petpet.
tgk ada limited edition ni..nak trylah:)

Teratak Hami said...

Dulu anak2 akak memang jenama Drypers jer guna. Comel lah yang special edition ni. Pandai dorang buat promosi

cheqna said...

x pernah amik pot pun pasal pampers bagai ni hahahahaha

NM02 said...

cantek ar noksss

Kakzakie said...

Kreatif pihak marketing dia kan. Design berbagai nak attrack pengguna. Cantik....

::FAIZ FARISH:: said...

ada abc lg. hehe

:: Mrs.Eady :: said...

ko lambat la wahida..aku dh pakai seminggu dh!hahahhaaa..............a[pe pun mmg cantik ler pampers kali ni :)

Fieza79 said...

waa cntik arr...special edition ekk..lps ni sure ada pempes polkat dok ke ape kan...hehe

bujal X said...

ainul pakai petpet~memula pakai drypers tapi tak serasi~haih~

fazilzura said...

amboi hang , haku ingtkan hang yg nak pakai hihihihihi..

mmg lawo kan , tp dlm tv nye promo lg lawooo ..

mrsharis said...

klu aku, beli ni pakaikan kt anak pastu takyah pakaikn seluar dah sebab diorg boleh tunduk2 belajar tgk kt diapers ni..hehehe

lydzar said...

my HMs semua allergik dgn drypers. huhu dorang serasi dengan Petpet saje..tp mmg comel la print kt drypers ni kan..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

baru jer beli Drypers Qis baru2 ni..tp x dpt yg Special Edition..
comel giler Special Edition ni..

MaMa AiNi said...

rindu nak beli drypers lagi..!!wah dah cantik..siap ada design abc & luv juga...

ieda said...

uishhh baru ye .. akak dah lama x guna nie .. zahrien pakai mummy poko sbb dia ada size besar kan .. :)

salina said...

hi wahida..
saya pon dah beli ltd edition ni..mmg pakai drypers tu si damia..si abg dah tak pakai drypers..cantik kan..damia everytime nak pakai sure ckp nk yg ada gmbr love mummy..hahahaa..boleh pilih2 gitu

GreenJade said...

err err aaa err aku xde anak kecit..ni kalu pakai sndiri boleh dak? uhuhuhu

Ayuraza said...

baru beli..time nak baya tu sekali jeling abang sebelah beli dypers camtu..dah bayo nih..kang tebal pulak muka nak pegi tukar sebab teramekk yang jenis lama..geram je...hehhe

Dilla Ady said...

ai pakaikan acha diapers mase die tido..ade beli drypers ni..sebelum pakaikan, ajar dulu sambil tunjuk abc tu..huhu

eLLy said...

memang tomey!!! i like

shida said...

ha... cda mmg setia ngn drypers ni..anak tak de ruam. Tp skrg harga dah naik ke RM 36.50... mahal.. selalu dok beli dalam RM33 je. So kali ni amik Huggies plak.. RM33.. huhuhuh

bonda dadif aka akish said...

tomey mmg tomey sis...tp..nipis la gilos....

taks esuwei utk dadif yg mmg kuat membesei..


=)

iduraz said...

anak ku pon suka tengok drypers dia dh bertukar wajah..cute kan..sambil boleh belajo

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

kalau byk duit aku pakai drypers, kalau xde duit aku pakai cap tesco jek..hehehe..apepun mmg comel drypers tu..

amirah said...

ahmad takleh pakai ni la nok..naikla rashes luka bagai nnt..sebab dia rajin seluk garu bontot dia ko..haha..lawa la drypers ni kan..tp kitorg cuma pakai huggies je

redza said...

xde anak lg..xleh komen hehe

intan morsalin said...

anak sya pon pengguna setia drypers gak...chantekk a special edition ni...kbetulan ari ni mmg nak gi bli drypers..hope dpt yg special ni

Acik Erna said...

wahida akak dulu ajar masa umjur 2 gtahun..malam je pakai..mula2 memang susah..macam2 alasan dia..

ajumohit said...

Tq Ida, my Adam pki brand ni, Akan aku terjah utk mndptkannya, setiaku padanya Dari Anak pertama lg huhu

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

samalah dengan kina...kina guna brand nie. mmg cantik kan? anak kina pun sng n hepi je bila nak pakai. kan best design mcm nie bukan stock limited addition.

::NureeN:: said...

comel.. limited jerr.. sempat ke nk beli??

nureen mmg tgh train anak la ni utk free diapers tp kadang2 tue ellesya terbabas jugak.. pastu kena la cubit heheh ;p

Daddy Ziyyad said...

Dah guna dah. Memang cantik design baru ni. Anak aku suka. Tapi sekarang anak aku dah belajar tak pakai drypers. Pakai pun masa nak tido aja.

misya said...

dulu si kecik pakai drypers tapi skrg dah tukar pkai huggies

miloais said...

masa anak2 iols masih baby - memang guna brand ni...
now tak lah kan - dah besaq2 belaka...

cantik n cute diaper sekarang ye...

fiza said...

Memang comel & cute sgt ☺☺. Drypers jer serasi, pampers lain naik ruam. Nak pakai Cloth Diaper masih malas tahap gaban nak membasuh...haihhhh...

MamaEma said...

tak sabar nak beli juga..anak memang pakai jenama ini

AnAk dEneSor said...

oh comei gle la=p
xya pkai la kak..hahha

Pepel BoNda AmaNi said...

semalam baru aku try beli drypers...sebelum nie amani pakai huggies...beli drypers sebab tengok kaler2 nie la..cam cantik lak..kekeke lum pakai lagi...sebab stok huggies ada lagi...

Cik Ecah said...

hamboiii meriahh coraknyer...
haha...

ADAN + LINA said...

My daughter Eryna pakai Huggies...

dwaty said...

nantila aku cuba.... tapi aku nak bagi sape pakai???? heheheehhe

qemaishak said...

Kak, ammar pun serasi ngan drypers ni je, yang limited edition ni dah pernah pakai dah ritu, sayang rasa nak simpan ekeke..xyah pakai seluar tunjuk pampers i luv u gitu haha

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comel...lama tak beli pampers...

Mamamya said...

sama gak lah ngan aku....mmg setia dgn ni dulu...kini n selamanya...heheheeee...

aku dapat 1 pek je yg limited edition ni ko...dah habis..sbb dia cntk aku simpan dulu sbb nak pki raya nnti..blh gitu????

eelobor said...

ada gak beli satu pek semalam, siap boleh gelak2 lagi ngan wife. huhuhuh, "special edition" bagai nah....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

eh eh...comelnyerrr.... nasib baik laa aku blom kawen lagi.. kalo x..mau aku beli gak nie.. :p hehehe

Zura said...

cantik plak drypers tue...hehe...

♥ manje ♥ said...

siap ada kata2 lagi tuh... ~

James Alexander said...

mmg si adik itu pakai terbalik la jawabnye sbb nak tgk gambar berwarna punye pasal...

myamyza said...

oh ye, ada nampak kakak ipar beli, memang comel, tapi bamlom pakai hey baby aje,

ILA HonEyBuNNy said...

comeiinya pampers tu...hehe..

nak beli tapi xtau nak bagi sapa pakai...ehhehe

Dee said...

sib baik kulit anak dee takpe..dah mcm2 brand pakai..dari pampers, drypers, petpet..last2 fitti. Nak freekan drypers si fifi bila malam je..siang dia ok..pandai gi kencing sendiri..malam je..dia boleh bantai tidur..abis tilam basah..tu mlm2 masih pakaikan dia drypers..

sha a.s said...

errr..errr...





*xtau nk komen ape

kasihredha said...

cantik...sayang nak guna kan :)

wardah @ fie shah said...

Kakal pakai Huggies, tapi rasa nak beli jeee sebabkan tulisan comel2 tuh.

Acik said...

acik lom ada anak ... :)

kayzie said...

wahh..cumel banget..nk try r beli..sng sket kot nk pjuk dia pkai bila tnjuk gmbr2 tuh..huhu

cikgu isza said...

boleh cuba ni.. berapa harganya?
saya dah follow. Trima kasih kerana sudi membalas kunjungan. Semoga hubungan berpanjangan... :)

wahida said...

cikgu isza: tengs kak sudi follow...rega drypers ni dlm 36 hengget kot..saya pun tak ingat..huhu..

[sutera kasih] said...

kat rmh xda siapa lg pakai pampers kak hehe

Angah said...

pampeers ni memang kiut tp syg limited edition..anakku pun kejap2 nak tukar ..tp pampers ni anakku pakai siang je hoho sebb umur dh 3thun lebih jadi org tuakn kencing manyak tktahan seyy kenala pakai mamipoko utk mlm haha

ieja amieja said...

kadang2 mmg gian tgk pampers nikan..bukan apa ciut2 gmbr dia..tp malangnyer ank2 sy umo 2 thn mmg dah x pakai pampers lg..pandang jer lah..

munna said...

anak yg sulung pakai drypers...yang adik pakai huggies....comellah

iPai said...

pampers macam ni kene frame woo .. ehehe

rasp said...

mmg comei aaa...cam nak paksa sapphire pakai balik diapers je hahahaha