nuffnang advert

Thursday, August 18, 2011

cantiknya Maldives...

selamat petang semua....
tetiba terasa nak melancong ke maldives lak pas dpt email ni...kehkeh..










takpe, settle kan Indon dulu, baru plan nak gi jauh lagi...:p


sumber: email

48 comments:

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

Perghhhh..memang cantik

qemaishak said...

Cantik...jernih giler air..

fazrulnoor said...

giler canteqqq..nak g la

amirah said...

cantiknyaaa..subhanallah...nak ikot sekali nok kalo ko gi...hehe

CT NoArIzAh ArIs said...

Cantik..cantik..klau pegi ajak akk kali yea !!

Akk duk tmn dpn pasaraya giant tu...kamu blk umah mertua kat tmn apa lak?

NM02 said...

kau tak nak ajak aku pegi sekali?

mrsharis said...

Seb baik ko upload gambar2 ni wahida..terubat rinduku pada kampung halaman ku itu..ahaks..

James Alexander said...

ni mcm heaven on earth ni... best2...

wahida said...

ct norarizah aris: kak, MIL saya kat tmn tasik jaya...dah dekat jugak la ngan akak..hehe..

:: Mrs.Eady :: said...

ya ampun cantik nyer!!!!!!

khaifaiz said...

cantik dan nampak nyaman tempatnya...

Pala Maldini said...

sekali kena tsunami, mahu nya tenggelam habis...

tapi, crytal clear water tu sangat mengiurkan...

kasihredha said...

cantikkkkkk nya
jom wahida kita pakat berangan nak ke sana :)
semoga angan2 jd kenyataan

MaMa AiNi said...

cantik pemandangan kat sana (maldives)!!..air laut dia pun bersih & biru..teringin jugak mama nak kesana...he2x..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiknye pemandangan..nmpk nyaman jer..

ieda said...

bila nak gi nie ..

dik ada org cakap guna photoshop nie .. tul ke ?? boleh ke ??

ArELeEz said...

nak ikuttttttttt...! buleh x? ;P

~izan~ said...

maldives selalu jd destinasi percutian honeymoon.sbb sgt cantik!

mimpi je la kot nk g sana huhu...nnt dah pegi bwk blk FM yer heehehe

wahida said...

ieda: tu saya tak pasti kak, tapi yg saya pasti maldives mmg cantik kak..

Umie Artoqiemie said...

YA ALLAH..
Awat cantik sangat ni.

Yan said...

Kalau plan nak p, ajak akak sekali ye..hee.

tuuuu..bali tu dulu..

rara pinkmafia said...

jernih giler air dye,suke giler tgk.

mamaNoriz said...

maldives ni kan tenggelam sekejap masa tsunami yg besar dulu...

cantik tapi takut woooo...huhu

Bidadari Syurga said...

aduh..... awakkkkkkkk... hurmmm... patutlah org suka gi sana..... adih..... sakitnya hati.... terasa nak pergi juga.....

Bidadari Syurga said...

aduh..... awakkkkkkkk... hurmmm... patutlah org suka gi sana..... adih..... sakitnya hati.... terasa nak pergi juga.....

GreenJade said...

wallawei santik tu..jom wahida setel maldives dulu pastu baru la indon uhuhuhu

exora said...

memang menakjubkan keindahan tmpt ni...dulu penah klua kt pancaindera...cantikkk,
teringin sgt2 nk ke sana..

cheqna said...

subhanallah....
sangat cantik...
beshnya..nak g honeymoon r =)

ILA HonEyBuNNy said...

wow.....

cantiknya......jom kita berangan pergi ramai2....hehe...

h4ni3 said...

pegi bali dulu..
ni untuk next project.. hehe

en_me said...

chantekknyerr, jgn kena tsunami sudahh.. uhuhu

.izzati liyana. said...

peh, lawa gila kot. nak honeymoon kat situlah. hihi.

Dee said...

tgk blog neena anuar..dia dh smpi maldives ni..

rasp said...

cantiks tapi seriau je tgk air laut dgn pantai lebih kurang sama tinggi :)

Daddy Ziyyad said...

Nok, ko gi Maldives ni sesuai utk honeymoon, berdua dua dgn pasangan..kalau bawak anak, spoil! haha

ps: aku dah jawab soalan ko...ekekekeke

kayzie said...

perghh kak...mmg indah bumi Allah..jom g sama2..;p

[sutera kasih] said...

cantiknya..Subhanallah...bestnya kalo dpt pegi sana..

Bitt (double IS) said...

pergghhhh gilakkkk cantekkk

hani@debumelukut said...

kalau nak pergi, nak ikotttt

hani@debumelukut said...

kalau nak pergi, nak ikotttt

tomatokering :) said...

waaaaaaaaaaaaaa ajak tomato sekali plishh T_T

sha a.s said...

suh hubby ko belikan 1 utk ko yer...bwt rumah kt situ :)

KhaiRin said...

nnt nk plan g hanimun skali lg la kt sini

ctmarqonah said...

Siyess cantik tempat nih.... Maveles Maveles!!!!!

wani said...

cantik sunggoh,aku tgk gambor jela waheeda,tkmampu kot...hehe

along said...

perggg.....cantik nyer wahidah(bukan ko tau... but tempat tu yer....ahakksss...ki..ki..ki...)...along jatuh cinta la... dengan ini tempat...nak ikut join boleh tak...ngeh2x....

Zura said...

wow..cantiknye...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

uiiyooo..canteknyerrr...