nuffnang advert

Monday, July 25, 2011

wedding2 yg unik ( 2 )

selamat petang semua...
hari Jumaat lepas aku ada buat n3 pasal wedding2 yg unik kan...nampaknya n3 pada hari tu aku dpt hits tertinggi ( thru nuffnang ) sepanjang aku berblogging...i like!! moh kita sambung lagi... 


ni dinamakan tightrope wedding.....sempoi habis....





ni pulak dinamakan wedding di angkasa.....
napa Dato' Sheikh Muszafar tu tak nak buat wedding camni ek? hehe...








ni pulak animal wedding....




ni pulak wedding yg amat scary...huhu....
mcm2 la dorang ni kan.....adeh la....


p/s: ada org tu nak gi FullHouse ptg ni...mak jeles okeh....


sumber: email

48 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

gayat mak nok!!!!!hahaahaha...

blueeekkk....mkn lipan???aarrgghh...tidak geli mak!!

sha a.s said...

muahahaha...pelik pelik

lala shaheila said...

lipan...eww..geli2

ratusiput said...

uishh gambar yg last tu...geli seh...

miss Fyqa said...

pelik2 jer dorang nie. gayat ler..

amirah said...

geli gilos yg last tu..euuwww

kayzie said...

makan lipan???yuckkksss

makdara TERdiva said...

best jugak pas akad nikah terjun bungee..hehe

cheqna said...

gambar last???
eiiiii

ieda said...

adoiii dik ! ... tetiba sakit jantung akak nie huhuhu

NM02 said...

hahahahahahahaha...

kau kan... kalu tak jadi kau gelakkan aku kan.. mesti punyer.. hahahaha

jah, terima kasih byk2 sebab sudi belanja aku hari ni. nnt aku balas jasa belanja kau makan plak eh.

cayang kau..

kau nak kirim ape2 tak kat FH tu? muahahahaha

ejaMaria said...

owh... sib la... aku normal person je...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ish..ish..peliknye..

wani said...

ada2 je ko ni waheeda,rajin menguplod alkisah smua ni...bestlak ku tgk,nak pengsanpun ada tgk lipan kt m ulot tu uweekksss

Mama Gee said...

huioooooooo 'mabuk' kalo kahwin mcm ni...hehee

Ilhamny.com said...

eiii, sanggup demo2 nih..menyusah payahkan diri...x kosa teman...huhuhu

Citarasa Rinduan said...

kalau mcm tu...
tak payah kaein pun tak apalah wahida...
ngerinya..

pic haiwan tu mmg comel.lagi2 si pasangan monyet..hehhehe

diana said...

ada yang unik dan ada yang giler.
hahahhah

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

nak shiumm laki pon payah nok ..sampai terkangkang2 kaki takut terapung2 lagi ahahahah

misya said...

macam-macam weding ada

MaMa AiNi said...

macam2 cara nak nampak kelainan pada hari perkahwinan mereka !!..he2x...perkahwinan binatang pun ada?..

mamaNoriz sini.. said...

gilos arhhh...

kan da kes yg uat bungee jumping tu mati sebab talinye terputus...huhu haruuuu

mamyharraz said...

memang pelik kann ;)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

pergh..

ai like yg scary itu..wakakaka..

pasni wat cam pucong lak..ok gak kan??

p/s: thnx sis kerana tidak mgkritik,hekhek..

ct shah said...

jah,katak tu aku compius.mana jantan dan yg mana betina??

wahida said...

ct shah: ntah, aku pun konpius..haha!!

ILA HonEyBuNNy said...

haha...yang monyet kawin tu nak tergelak..hehe...

sempoiii la...

adehhh..jeles gak la org tu nak makan dekat fullhouse...erghhhh

::NureeN:: said...

mcm2 kan.. last pic tu tgk je rasa geli..

sape yg akan g fullhouse tue.. tompang jeles jgk!!!

syariza09 said...

yg wedding kt angkasa tu, dpt ker nk comolot...konpem susah bangat tu =)

Acik Erna said...

wahida..gambar last tu tak sanggup tengok..

myamyza said...

eii lipan, geli mak nokss..

[sutera kasih] said...

eeeeeeee nk wedding di angkasa la hehe

IMANSHAH said...

omputeh gitulah deme

mamawana said...

Tak pelik. Depa non muslim boleh buat apa shj tanpa ikut peraturan Kitab langit.

James Alexander said...

scary sgt la kawin cenggitu... bagi adiah kawin iaitu tampar laju2 baru tau...

Amie said...

macam2 ada di dunia ni... yang tak ada pun diada2kan ye...

suri solehah said...

macam2kan cara org nak cita memori..kalau akak utube gamba kawen akak agak2 antara yg terbaik gak ke tak ah..huhu

NzA said...

dibuatnya tali putus,xpasal jadi ulang thn kematian....xsnggup mak!!!

kasihredha said...

gayat akak tengokk wedding yg first tu
yg terakhit tu geli pulak

bunga said...

cam cam lah diorang ni..konon2 nak lain dari lain la tu..

mzhany said...

tu lipan betul ker? ishhh

mummysyafie said...

apa ke benda nya wat majlis tinggi bebenor. kalau nor mmg gayat terus.

scary tul pengantin dua org tu kan..hihhi...

jeBateja said...

tak berani den do...buek kat tempat tinggi nun.....ahakz....gayat.....

rasp said...

kalo i jadi tetamu utk wedding 1st...
gayat gak sis...
tempat dok dia tu eee lain macam je...

Zura said...

cipta rekod tue..

Bitt (double IS) said...

sebab kite typical Malaysia...huhuhu ;)

iPai said...

wah dasat ye last tuh .. haha .. adeh .. geli pon ada

Dilla Ady said...

dorang ni pelik2 jek la..yg last tu lagi la, org kawen nk nmpk cantik, die kawen nk jadi huduh pulak..