nuffnang advert

Saturday, July 23, 2011

wedding2 yg unik ( 1 )

selamat petang semua....
jom layan gambar org kawen cara luar biasa ni....

ni cara chinese wedding....seriau weh......korang mesti gayat kan? hehe...







ni pulak nak buat stail knights wedding....






ni pulak snow ice wedding....





sebenarnya, ada byk lg stail dorang kawen luar biasa ni, aku masuk sikit2 la yer....
chow!!!
sumber: email

66 comments:

| SUE | said...

memasing nak kan kelainan. supaya orang bleh ingat. tapi tak tahan yg part dokong tu... kalau pengantinnya macam kite ni, mampuuuuuuu ke nak ngangkot...heheheh

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa... snow ice wedding...

dwaty said...

yang dalam ais beku tu unik... tapi... sikitnya tetamu yang datang... sejuk sangat kot...

::FAIZ FARISH:: said...

blh tahan

:: Mrs.Eady :: said...

paling suka kwn kat ais tu!!!kalo boleh nk sekali lagi kawin mcm tu!

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

entah ap2 entah diaorang ni...kalo dekat snow 2 ok la juga

Acik Erna said...

wahida..kalau lah dipaksa guna cara gambar atas tu..kompem tak kawen..he he

NM02 said...

yang first tu tak bleh blah

cam2 hal

mama maman said...

pelik sungguh kehendak mrk...

amirah said...

seriaunya yang first tu..kang jatuh kang sekian terima kasih jela..nak unik sgt

lala shaheila said...

yg snow tu nampak gak weddingnya.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

erkkk..

uniknya...suka la...nak buat keunikkan jugak lah kawin nanti...ehhehe

IMANSHAH said...

saya nak kawen atas pokok boleh??

redza said...

macam2 diorang ni semua..xkisahlah hak masing2..yg penting semua happy

liyana said...

yg 1st tu x blh blah, jth kang padan muke, huhu

miss Fyqa said...

ikut kehendak masing2...

=)

Ena said...

pelik bebenor plak rasanya tu.. ermm..

qemaishak said...

yg first tu nak cium pun agak2 sebab gayat haha..
segar biji mata tgk gambar2 kt blog ko ni kak:)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mmg kelainan..

lau leh sy nak terjun dari helikopter..

baru la leh kata sehidup semati kan..

hakhak..

NzA said...

mcm2....yg 1st tu tgk pn gayat...xsanggup wooo...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Seriau plak tgk chinese wedding tu..ishh..pelik..

sha a.s said...

yg kt ais tu, aku suke la tgk....

Adyla said...

masing2 nak nampak keunikkan tersendiri.. hehehe

rasp said...

a day to remember...
harus remember le kalo dah unik gini kan...

AI said...

- yg kawen tergantung tu kan, kalo jatuh pastu mati...haaa kempunan!

syariza09 said...

yg snow ice tu x gigil2 ker nk sebut "YES"..nk comolot pon mesti ketaq2 sejukkk

fiza said...

Macam² lah dorang nih. YG 1st tu memang unik, tapi membahayakan...haihhhh...

Syamimi Nazifa said...

semua unik2 :D

ieda said...

yang no 1 tuu kan .. x menahan sempat layie pegang tetek pengantin perempuan ... cait !!! ekekek

mMoOnN aAlLeEaA said...

pelik2x betul....

[sutera kasih] said...

wahhh unik...bnda unik ni org mudah nk ingt kan kak hehe

a.samad jaafar said...

paling best yg kat ais tu.. yg 2 lagi tu.. tak berkenan langsung !

myamyza said...

macam2.. kalau jatuh sajee je..

whitecappuccino said...

tak rela la kawen cam dlm 1st pic tu..gayat!!

James Alexander said...

pelik dan mengarut tapi best... hehehe...

jeBateja said...

PELIK....kita kalau buat mcm ni....tujuh keturunan le org kampung kutuk...ahakz

maya amir said...

lerrrr derang ni nak wedding unik pun, kdg2 menyusahkan diri jek..kekeke

aLya maNip said...

waaauuu...bahaya gile kawen yg 1st tu tapi yg kawen kat ice skating tu comeeiii..hihihi

mamyharraz said...

idea pelik mcmni nak tuan kadi tu melayan depa kan~hmm sgt pelik!

eelobor said...

mereka bangga degan cara mereka. tetapi orang2 kita sudah ramai yang terikut2 dengan berpegang kerana mahu suatu saat yang boleh di kenang seumur hidup

kasihredha said...

mungkin suatu hari nanti org pakat kahwin kat bulan pulak...ohhh akak berkhayal jek ni...hihi

nida husna said...

memang pelik2 betol dorang ni. takut2.

NOOR FATIN said...

pehhhhhhhhhhhhhh. haha xberani rasanya :P

ORLANDO AHMAD said...

hmm gua ni sekadar tengok gambar oghang kawen je, diri sendiri naik pelamin ntah bila hahaha

Yan said...

pelik2 kan manusia ni..

Bitt (double IS) said...

perghhhh mcm2 theme ada...akekekekkee

Eyra Rizal: Your MUA said...

ADE LAGI BEBERAPA DATE AND TEMPAT KOSONG UTK RAMADAN PROMO MAKEUP CLASS DI SHAH ALAM!! SESUAI UTK SESIAPA YANG NAK MELARAM TIME RAYA NANTI! BELAJAR TEKNIK2 MAKEUP YANG SIMPLE , TAPI GLAM TIME RAYA NANTI!
HARGA BIASA: RM150-RM200
SKRG HANYA RM95 SHJ!!!
time: 10:30-3:30pm
WEEKDAYS: 2/8, 4/8,9/8,11/8,16/8,18/8,23/8,25​/8
WEEKENDS: 30/7,31/7,13/8,14/8,20/8,21/8
SMS TO 016-2128740

belog|amiyo said...

ni macam entry lama je. hehe

Kakzakie said...

Kakak kelakar yg mendukung tu. Kalau partnernya gemuk boleh pitam pengantin lelaki sebelum sampai penghujungnya...

|| NaFiRaa || said...

yang dalam ais tuh cam best jek kan~

wida said...

mcm2 cr nak buat perkahwinan tu di ingati kan

Kamariah Awang said...

Pelik2 kehendak dan impian mereka. Semuanya untuk kekal diingati... Tapi cara biasa pun apa salahnya, tak menyusahkan...!

MiZ Rayy said...

haaa... yg last tu cm best.. haha..

hani@debumelukut said...

nasib baik akak dah kahwin dikkk, kalau tak, akak pilih salah satu cara kahwin ni..

Softtouch [Hanim] said...

mcm2 kan cr org nk abadikan wedding dorang...xtakut ke dorang ngan tinggi2 nie...

exora said...

mcm2 cara yer..demi lain dr yg lain..

Myra Jay said...

Pic yg 1st & 2nd memang rasa gerun..
Tak sanggup den :)

MaMa AiNi said...

macam gaya dan ragam orang !!..utk dapatkan kelainan pada hari perkahwinan...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

gayat sehhh...
hisshhh, dh le pakai gown,
yg duk bawah tu, kenyang pree la jawabnyer..
hahahahah..

mamaNoriz sini.. said...

semua oversea ek...
ada tak org msian sanggup ikut...huhuu

wani said...

yg wedding nAIK boyan KT Tnggkap tu keja diaorg cuci tingkap kot sbb tu rilek s je kat atas tu hihi....waheeda : yg kat salak selatan tu umah kawan aku,yg kat seremban tu umah sewa aku...saje tolong iklan...

Norhafiza said...

aish...macam2 pesen yg ada huhu...apa yg penting kelainan tu kan hihi...

Anum said...

macam2 zaman sekarang nie kan
hahhahhahha
kalau org melayu buat.. mcm mane plak?

Dilla Ady said...

pengantin tapi cam tak pengantin jek nih..huhuhu

mummysyafie said...

agak2 laki aku mampu tak dukung aku macam tu noks? hihihi...

iPai said...

ice wedding tuh cam best gile .. lawa ..


n yg knight tuh, rasanya macam star wars punya stail