nuffnang advert

Friday, July 8, 2011

spiderman tanpa cobweb....

selamat petang semua....
korang berani nak buat mcm Alain Robert ni? tak yah pun pakai cobweb mcm spiderman tu...hehe....








uish...penatnya......


p/s: tak sabar nak tgk abang bersukan ari Ahad ni...


sumber: email

56 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

giler!!!!

Cik Ezy said...

hebat betol..
kire nasib baek xjtoh la..
keh3

ajumohit said...

chai yok2, dia dh ade insurance lum tu?? hehehhe

Daddy Ziyyad said...

aku rasa, last last dia mati jatuh bangunan..

..::SangRatoo::.. said...

hebat die kan.. agak² ofis kite die nak tak Da? :)

Anum said...

gila hebat, kalau org lain mesti dah jatuh da... gila tanpa satu pun alat pun.....eeeeeer

hani@debumelukut said...

kasi upah pun akak tak nak dik oiii...

NM02 said...

aku rasa dia ni ada bela jin kot. kau tgk la dia betenggek antara bangunan tu...

amirah said...

ngeri gila tp hebat la dia ni..setuju la ngan NM02, mcm ada bela je..terer gila manjat2..dgrnya dia brape kali koma sebb jatuh masa panjat..rasanya nnt dia jatuh jugak ni..eee...

myamyza said...

gayatnya aku tengok..

nurkass said...

uihhh..
bagi 10 juta pun aku tak nak..
peliklah diorang nih..

miss Fyqa said...

gayat ler,xde keje ke dia tuhh

ieda said...

GILO !

Kakzakie said...

Tak ada kerja, cari kerja. Nak publisiti sebenarnya...

p/s: Jangan lupa tepek gambar abang bersukan:)

MamaEma said...

tgnnya cam bermagnet kan..

Ena said...

bez kot dier wat gini..

NzA said...

panjat tangga naik tingkat 4 pn dh gayat gilerrr.....oooo xsnggup.

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

Mak ai gayatnya..tgk gambar ni..mcm awk plak yang duk atas bagunan 2..huhuhuhu

HonEyBuNNy said...

tu dia ehh...

takoot cek tengok la...

nak terjun tangga pun cek dah takooot..hehe

lalink7 said...

dia nie abnormal..hehehe

redza said...

gayat wehh...

gedek! said...

takpelah....

terima kasih aje....

dwaty said...

macam pernah jer mamt ni masuk tv... panjat bangunan gak...

wahida said...

dwaty: mmg la nok..dia kan top..

ZSqueenbee said...

mak aiii serammmnyee nengok..braninyee dia..hebat hebat!!

MaMa AiNi said...

kagum ngan kehebatannya !!...

diana said...

kagum..
tapi ni kerja sia2...
nak mencipta kepujian je kot..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

tempah maut .....gila ...

Softtouch [Hanim] said...

beraninya...jatuh kang, satu pun xdpt...

kasihredha said...

fuhhh...seramnya

Dee said...

kalo m'sia dah kena tahan dah mamat ni..kat luar negeri je org relax..hehehe..

IMANSHAH said...

dia giler dengan caranya, tapi hebat

wani said...

memang spiderman betui la.....gayat aku kal cemni baru je tang tingkat 1 dah tertiarapla jawabnya hahahah kes badan berat!

Adyla said...

wau..gile la kak...

qemaishak said...

tengok pun dah gerun+gayat huhu

Papa Mifz said...

mmg hebat dia nih....tapi actually kerja gila....

puteri ain said...

ramai btul orang yg tgok kat bawah dia . serious kak . kalau saya nk panjat tinggi2 ni . memang x berani . gayat . hehe

sha a.s said...

pengsan tgk!

AnAk dEneSor said...

uihhh seb bek sampai ats klo x sia2 mati katak

jeBateja said...

Uikkk...skill dia mmg terbaek erk....erk....

[sutera kasih] said...

penah masuk berita ni kan hehe

ashra said...

uihh..seriau la tgk gambo je pun.hehe

maya amir said...

die ni mmg giler ah... tak ngeri ke siot?hehehe...

kayzie said...

dia ni mmg sume tmpt tinggi dia nak pnjat kan?tp kdng2 respek gak kat mat saleh ni..diorg suka cr nama n duit dgn cr yg kita tak penah terpikir nak buat..huhu

eyndayusoff said...

Gayat!!! :-p

mummysyafie said...

nasib dier baik tak jatuh..tapi ni kerja giler arr.

mesti kecik2 dulu suka manjat grill ni

wida said...

agak2 kalau jatuh ke bawah tu..ada orang nak smbut tak?

~ yus ~ said...

seram tengok..huhu

Pos Terkini ~yus~ 4km je aku mampu lari

Citarasa Rinduan said...

wahida...
ayu nie gayat tau..

tak berani

bunga said...

wahhh...lau bunga lama dah jatuh..gayat..jee

Cik Ecah said...

puyyyooooo geli kakiiii
gayat!

Cik Ecah said...

puyyyooooo geli kakiiii
gayat!

rasp said...

kecut perut tengok aksi dia nie...

Zura said...

aish kak...tgk gambar tue je dh gerun inikan nk menapak bangunan tue..

Just Call Me Bitt said...

wowwwww kagummm

Mama Gee said...

omak ai...berani tul
kalo jatuh tu..dh mati katak...huhu