nuffnang advert

Thursday, July 7, 2011

sesi melapah.....

selamat petang semua.....
layan gambar jom!!




jom melapah!!


p/s: terbayang2 telur ikan mayong lepas ayu buat n3...huhu...dpt telur ikan mayong masak lemak bestnyeeeeeeeeeeeeee!!!!


sumber: email

51 comments:

Sue-Rya AQ said...

bapak giler besau nye ikan..

amirah said...

ni kalo satu family je yg mkn ni..setahun pun x abes..huhu..aritu penah tgk kt astro pasal dorng ni tgkp ikan paus..

sisdee said...

beso ikan..n rasa cam susah tul nk tangkap hahahaha...

suka tgk laut camtu punya biru :)

mamyharraz said...

hushhh besarnya ikan nih..

kalau dah ready masak tak tau rupa ikan..mesti selera je mkn..tp dah tau rupa ikan ni ngeri nak telan =P

kasihredha said...

mak oii besarnya ikan
sekampung boleh makan ni

AI said...

- sian ikan paus tu...

noor said...

bsrbnya ikan...bthun2 mkn xabis tuh eheeh

bonda dadif aka akish said...

wowowo...gabak beso cam tuh...

nk makan geli dah...

GreenJade said...

bapak besar bai!

gagah gile uncle2 tu melapah..goreng berlado pong sodap ni.ngeeeeee

NM02 said...

geli plak aku tgk dorang sipa pijak isi ikan tu...






jah, kau marah aku ke? kau kena paham, aku kan mamai tadi...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

NI KALAU MAKAN KENYANG BERTAHUN NI...

SALAM KENAL DARI KAKD...

nurkass said...

mang ai..
sampai terbang2 nak cucuk ikan tu..
adehh..geli pulak aku tgk..

sha a.s said...

errrr....paus besar, jd seram pulak....haishh...









rindu nyer kt ko noks...aku EL hr ni...ehehe

munna said...

satu kampung makan pun tak habes...punyalah beso ikan tu...

lydzar said...

boleh dimakan ke ikan tu??

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hadoi..tak gomar tol den ngan gambar2 camni..ngeriii

ZSqueenbee said...

iyewwwww...gelinyee nengok...gilew besau..

ikan mayong tu ape lak akak??hihi

wahida said...

zsqueenbee: cer google...den nak terangkan pun den tak ghoti...hehe...

:: Mrs.Eady :: said...

erkkss....menakutkan!!!

ieda said...

aloorrrrrrrrrr zalimnyaaaaaaaaaaaaaaa
nie kalau WFO dpt tahu nieeee hermm harus masuk paper ..
maner leh bunuh binatang sesukee ati .. paus nie binatang terlindung kan huhuhuhuhu x sampai ati akak tgk !

fazilzura said...

mak aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ngeri nyeeee

mama iris said...

ewwwwwwwwwww.............biar benar mereka2 tu.....

redza said...

isk..isk...isk..dpt tngkp sekor sebulan xturun kelaut

Salwa said...

paus ni bukan ke protected species ke.haish.manusia2..

MaMa AiNi said...

besarnya ikan tu...mama dr kecil tak makan ikan !!!..hu..hu..n sedap ke telor ikan tu?..agaknya mama bolih try makan telor ikan tu tak?..he2x..

wahida said...

mama aini: sedap mama, telur ikan mayong tu, cer cuba...hehe...
err, mama tak makan ikan? ish ish...

Anum said...

besarnya,,,,,,,,,,
eeeeeer geli la nak makan mcm tue
nak masak apa tue..
eeeeeeeeeeeeeee

ct shah said...

aku teringat citer penanggal bile cakap pasal melapah2 ni.creepy dow.bezanya yg melapah2 ni sume org2 yg lagi kecil dari ikan tu.

..::SangRatoo::.. said...

wehhh....sian kite ngk ikan tu.. uhuhuh~

Citarasa Rinduan said...

ku pengsan..
kalau ginilah rupa ikan..
macamana rupa telur??

ade3h@@@@@@@@

Amie said...

biasa makan kan mayong, telurnya memang sedap! tapi tak pernah terbayang ada yang begini besar saiznya....

NzA said...

mcm mengidam je bunyinya...ooooo...telur mayong!!!!

Acik Erna said...

WAHIDA..YA ALLAH BESARNYA IKAN..BOLEH MAKAN KE TU..

eelobor said...

perghhhh.....dasyat gilerrrr

jeBateja said...

alahai.....kesiannya ikan tu.....

wani said...

errkkk dasatnyooo...waheda..ho la nookkk kupkek tu ku buat sndiri le.tp bukan utk dimakan,..hanya utk tatapan...heheeeee

Just Call Me Bitt said...

huiiiiiiyoooooooooooooo besarnyaaaa masing2 dok terlopong tengok ikan u nih...akekkekeke (baca sini dengan anak2 i) hehehe

belog amiyo said...

gila expert tangkap ikan beso cenggitu =__=

rasp said...

goreng pun sodap...
tapi scary aaa tengok :)

HonEyBuNNy said...

tu dia....

besaqnya ikan...takoot cek tengok...hehe

Bigdaddyz said...

lapar betul ni....:)

Softtouch [Hanim] said...

kesian ikan paus tu....

aLya maNip said...

hebat gila diorg..satu bot kecik je..,tapi ikan besar gila..hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

makk ai..
sedap ke kalo dah besar camtu .

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Besarnye..rasa geli plak nk mkn.. ;)

iduraz said...

geli plk nengonyer..huissh

Teratak Hami said...

Pupuslah paus kat dunia ni ...

eB ezrin said...

hebatkan? :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ikan apa tye?? besarnyeeeeeee

Zura said...

cian ikan tue..

mummysyafie said...

ikan paus ke ni? sian plak tengok ikan tu..