nuffnang advert

Monday, July 4, 2011

PC di mana2....

selamat petang semua....
lama gilak aku tak buat sumber email ni kan....layan....

 mcm tu ko buat kat anak ko demi blog...ekekekek...

 huk aloh....




hehe....amek ko....


sumber: email

61 comments:

noor said...

yg selubung xtahn tgk hahahahha....

Anum said...

saya suka gambar pertama
hahahah

mamyharraz said...

pic last tu tak boleh blah kan hehe sampai kekubur pc di mana2 =P

fazilzura said...

gambo 1st tu paling suke

qemaishak said...

Gambar first nampak cute+blogger tegar+ bapa mithali haha

Gambar last tu tak boleh blah punya, bawa sampai mati PC tu, kot org datang ziarah kubur sambil hantar email kat penghuni dalam tu kot haha

mrsharis said...

aku rasa bill gates kalau mati besok dia pun nak buat cam gambar last tu...

sha a.s said...

last pic tu lawak! gile haihhh smpi cmtu

~ yus ~ said...

hihi, gambar last tu buat akak ketawa wahida

:: Mrs.Eady :: said...

kekeekekeke....yg tak tahan tu xmo lepas kn pc tuh!!!!

James Alexander said...

nak pulak junjung PC kemana saja... igt jual tikar hape...??? hehehe...

NM02 said...

aku takut aku jadi mcm gambar ke 4. kahkahkah!!!

redza said...

smpai selubung..tengah melayar web porno kot

nurkass said...

hahaha..
amik ko..nak sgt pc..

Dee said...

hahaha..kelakar giler..

Pala Maldini said...

haha.. yang last tu memang hampeh!

My Little Diary said...

heheheheee...
lawak seh!!!

MamaEma said...

salam kenalan

haha so funny...

NzA said...

gambo last tu xtahan.......

miloais said...

melampau2 taksubnya dengan internet!~

[sutera kasih] said...

taksub bebeno ngn PC hehe

mummysyafie said...

last pic tu,mesti arwah zaman hidup nya mmg tak boleh berenggang ngan pc, or meninggal disebabkan pc...

MaMa AiNi said...

macam2 perangai bila gila ber pc.. mama suka tgk pic2 tu..he2x..

Acik Erna said...

ha ha ha..hok aloh hai..

So Shy Lady said...

hahaha amek ko. jgn la antara kta smpai thp kronik mcm mrk tu, ya!
bsederhana sj ;)

MULAN said...

kus semangat... sian anak nya terlentok kat kaki apaknya..

ajumohit said...

yg paling comel yg pic 1 tu...comey baby tu, cian dia hehehe

ZSqueenbee said...

kah kah..lawak siot.. gian berblog skalipon sumpah xkn smpai jdi cenggitu...hahaha

|| NaFiRaa || said...

betol2 blogger tegar nih..kekekeke

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kihkih..gmbr yg last tu x tahan.. :D

IMANSHAH said...

ayo, macam2..tapi cool

AEDAN said...

gambar yg last tu...
Biarpun dah mati tetapi tetap CELIK..
CELIK IT lah konon...!!!!

EZAN IDMA said...

hahahah kelakar gileee

Just Call Me Bitt said...

wakakakakakakkaakkakaka

HonEyBuNNy said...

hahhahahhaha...

kelakar la tengok...macam2 ada...heheh

GreenJade said...

hak hak hak x blah nye poto last..ala2 P & C gitew..auwww

sowi beb lama x lepak2 sini..bz ngalahkan PM lately ni ihikss

hani@debumelukut said...

hahahaha...pagi2 ni akak dah gelak dah..lawak sungguh foto2 ni.terasa macam ada orang nak perli kaum kita ..hehehe

bunga said...

hahahaha...aduhh..gambar ke 5 tu lawak..haaa

sahromnasrudin said...

naopa dia harus berselubung huhuhhhh

aLya maNip said...

mak aii..lau cmni gayanya memg parah la..hihi

aDieyZa said...

sampai sanggup bawak pc ke hulu ke hilir tu mmg agak melampau la.. mmg rasa nak bg pelempang jer.. hahahaha..

yg selubung tu kes bahaya utk kaum bapa atau anak2 k.. kena tau apa sebenarnya yg diaorang tgk sampai kena selubung bagai.. huhuhu

JARI YANG TERBARAI said...

hehhehe orang jenis mcm ni jenis yg takde life

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

haha..suka pic no1.. comel budak kecik tu tdo gtu..haha

Softtouch [Hanim] said...

hehehehhehehe....comel je bb kat pic 1st tu..syg betul dia kat abah dia...smpai kat peha pun jadi...

eLLy said...

sampai ke kubir bawak PC? har har har

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

heheh ko pon cmatu gak ke nnti nok? ke nak tanam sekali pc dalam kubur? agagagaga

Maya Mayana said...

ni dh thp kronik dah ni..harap2 tk macam tu la kan..hehe

AnAk dEneSor said...

hahaha..cute kowt baby 2 tdow..jgn jatuh sudah..hahaa

myamyza said...

kahkahkah, bawak masuk kubur je pc tu, nanti buleh chat bgan roh2.. keh keh keh

ieda said...

adoiii x tahan yg pic org giler tuu ahahhahaha mcm2 lah dikk ! :)

kayzie said...

gambar 1st tu tip top..hahah

Noriz said...

muahahha...melampau sungguh!
akak jgn jadi camtu tau :)

kasihredha said...

gambar no 3 paling best

amirah said...

mak oi..giler dasat smp ke kubur pun nak bawak PC..ada line ke kat sana? hehe

Sizzling Suzai said...

HAHAHHAHHAHA...dramatic glerrr ENDING die tu y plg best!! hahaha..terbeik!

Myra Jay said...

Fuhhh memang addict ngan komp betul diorang nieh.. :)
Harap MJ tak cenggitu :)

jeBateja said...

ini mcm kalu...kaya asal tak pe aaaa....( kaya dari haarta pesaka )

puteri ain said...

haha . sakit tgn budak tu . hehe

Mamamya said...

fuhhhhh...sat2 aku nak lap peluh ni...b'lari2 aku membaca n3 yg x sempat aku nak komen.....sedih arr nama dah x der kat side pengomen tegar tue.....

akak aku pahatkan kembali namaku di situ....ngeeeeeeeee....

p.s:tahniah utk abg n semoga abg terus berjaya....

mama iris said...

aku pon rindu ngan entry email2 pelik ko nih.....hahahhaha....dah masuk kubur pon pc tetap pc okeh.....

rasp said...

hahahahaha very the funny....

Zura said...

smpai kat kubur pun ada...