nuffnang advert

Tuesday, July 12, 2011

most memorable wedding 1981 & 2011...

selamat petang semua....
jom layan wedding bersejarah dorang ni....












sedih sebenarnya kalau baca kisah pasal Princess Diana ni..huhu....


sumber: email

52 comments:

NM02 said...

banyak persamaan antara mereka kan.

sha a.s said...

babe, aku suke sgt baju Kate ni..potongan kt dada ala² kebaya :)

aDieyZa said...

lebih kurang jer gmbr2 tu kan.. nmpk ada persamaan..baju pengantin Kate mmg cantik kan..

::FAIZ FARISH:: said...

aku minat puteri Diana... sbb dia Cantik sangat

kayzie said...

aduyai kak..cantik nye la diana tuh..

Acik Erna said...

kecantikan pengantin 1981..tak dapat ditandingi oleh pengantin 2011 kan..suka tengok muka princess diana.

Angah said...

AMBOII kau ni selalu je ada je topik yang nak diperkatakan,gud gud,....hehehe

Dee said...

dua2 cantik..

ZSqueenbee said...

so sweet..♥ it..teringt mse i kawen lu..cam pwincez gak..TEEETTTT TEETTTTT..haha...

yup cte princez diana ni mmg agk sedih..my mom'z feveret..slalu bli magazine bout her...

bonda dadif aka akish said...

shanteq sgh mereka nih kan...

=)

amirah said...

muka princess diana mmng sgt2 sweet la..memangla kate ni pun lawa tp mcm diana lawa lagi..memang pun kan..sedih je hidup dia...

Citarasa Rinduan said...

mereka seakan2 sama kan?

diana dlm ingatan..

mrsharis said...

Bg aku Lady D lagi cantik..hehehe .
(tu ikut mata aku laaa)

Kakzakie said...

Kakak lebih suka kepribadian Lady Diana. Tapi kesian pemergiannya meninggalkan dunia tragis sekali...:(

Adyla said...

PDiana nie memang sedih kisah hidup dia..tapi 2-2 cantik..

belog|amiyo said...

tak nak amik tahu pon pasal diorang ni.

HonEyBuNNy said...

cantik....;-)

suka la tengok gambar kawin2 neh...ehheh

Amie said...

cuba renung2 wajah Diana....pada senyumnya, pada matanya sekaligus airmukanya....banyak yg boleh ditafsirkan, ....dan kehidupannya yg berakhir dgn tragedi...

:: Mrs.Eady :: said...

sgtt cantikk....tapi sedih biler tgk gmbr lady d...

eB ezrin said...

mcm fairy tale kan? ;p

ieda said...

aah banyak persamaan .. tapi paling cantik sudah patinya lady D .. kan kan kannn :)

NzA said...

Lady D lebih cantik dimata akak....

seronokkan kalau lady D masih hidup bila menyaksikan anak terunanya dh kawin...

AI said...

- ingatkan wahida nye wedding tadi...hehe

mama iris said...

cantik sgt lady D......sangat3....

~aSHa~ said...

mereka senang je cari kaler baju...
kalo org melayu...eheheh mcm2 kaler...jadi pening time nak pilih tema kaler

ct shah said...

asal aku tgk diana lagi cantik dan sweet ha?kesian dia.muka kate ni cam nampak tua dan ada kedut sket.tapi cantik gaklah walau pun x secantik princess diana.

makdara TERdiva said...

aura Lady Diana ni meresap ke seluruh dunia..

sampaikan fesyen rambut dia pun kita folo mase kecik2 dulu.. :)

dan dia lagi cantik dari menantu dia tu

Sharifah Nadzarah said...

princess diana lagi cantik

Zura said...

suke tgk puteri diana lg..

mamyharraz said...

seiras diana sgt. kedua2. anak&menantu.

Ilhamny.com said...

diana lg cantik..muka lembut..kate muka matured sgt..:)

nurkass said...

ishhh..
teringat masa kes diana dulu..mmg kecoh..

~ yus ~ said...

dua2 sama cantik, tapi rasa lebih suka tengok Diana...sweet..:)


Pos Terkini ~yus~ .::Panik Sekejap::.

IMANSHAH said...

ingat ke tuan punya blog yang kawen tahun 1981

wahida said...

imanshah: haha!! tahun 1981 saya baru berumur setahun...hehe...

Zaitun said...

Sama2 cantik tapi Diana lebih sweet,fesyen rambutnya jadi ikutan.

ADAN + LINA said...

Dua dua cantik...
tapi kalau beri Markah
Lady D : 90%
kate : 80%
ha...ha...ha......!!!!

Tapi aku sedey sikit sebab kedua dua perkawinwan ni aku tak dapat datang sebab ada hal...
kih...kih...kih......

hani@debumelukut said...

Jadi puteri pun belum tentu bahagia..tapi dapat gak jadi puteri...hehehee..kalau jadi kuli pun belum tentu bahagia..laaaaagi lah haru!
setuju?

myamyza said...

dedua jelita..

Just Call Me Bitt said...

semua cantik semua best...yup memang sedihhhh kannnn

kasihredha said...

dua2 cantik dan ada aura tersendiri :)

[sutera kasih] said...

cepat masa berlalu kan..smpai dh kawen anak PD ni..mak sy ckp pun sedih kisah PD..

MaMa AiNi said...

kedua2nya sama cantik..PD akan dikenang sampai bila2, kerana kecantikan n kelembutannya...

Softtouch [Hanim] said...

dua2 cntik.tp mmg betul cerita lady D ni mmg sedih

NOOR FATIN said...

cantiknya princess diana tu kan.huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kedua2nye cantik sgt2..

aLya maNip said...

princess diana lg cntik dr kate..hihi

Mama Gee said...

diana masa kahwin nampak maniss je mukanyaa...muka keanakan lg..
tp muka kate nampak muka matang....malas kt mata dh ade kedut2 dah....iskk br je 20an...

rasp said...

dua2 lawa....
tapi mata i, diana lagik soft & ayu gitu....
mmg sedih kan citer diana nie...

GreenJade said...

dua2 cun. tp wahida lg cunnnn maa..(hehehe bodek jgn x bodek)

btw, dulu2 admire dgn dressing lady D..alws up to date ;)

eynda said...

Terpukau :-)

mummysyafie said...

sedih kan bila baca balik kisah diana..macam sian plak tengok nasib dier.