nuffnang advert

Tuesday, July 12, 2011

543 yang bertuah.....

selamat pagi semua....
dari semalam aku tgk kat dashboard, follower aku dah naik ke 543, tapi aku tak leh tgk siapa yg follow aku tu, sbb semlm kan blogspot memanjang bengong...dia sibuk nak sorokkan followers kita tu kan...nyampah!!

so, seperti yg dijanjikan, follower bertuah aku yg seterusnya adalah nombor 543...nak tau siapa dia, dialah anie...thanks dear, following mine!! harap kita boleh berkawan selamanya....amin...
so, utk menghargai follower bertuah aku ni, sis anie silalah email nama, alamat dan no fon ke:

arel_121205@yahoo.com

ada sedikit cenderamata utk u sis....


300 = dwaty
444 = greenjade
543 anie
777 = ?

kalau korang nak tanya aku kenapa aku tak ambik follower drp pangkal 6 pas ni, meh aku jawab siang2...aku kurang gemar ngan nombor 6 sebenarnya....feveret nombor aku adalah no 4 dan 7...so, pas ni aku terus skip je la ke nombor 7 okeh....huhu....


p/s: terima kasih korang sudi baca blog aku yg tak seberapa ni....sayang korang!!

50 comments:

Salwa said...

bertuah nye orang tu.dapat adiah.

AniE said...

hehehe....
Akak bagi saya HEPI n senyum la arini...hehehe..
Mekasih kak=)

miss Fyqa said...

Bertuah si follower tersebut.. ape suprise nya kak wahida?. ehehe

ejaMaria said...

nak adiah jugak... hihihi
(dgn buat muka tak malu... ;p)

My Little Diary said...

bila giliran aku nak dpt hadiah dari ko wei....huuuuu

Daddy Ziyyad said...

boleh tak suka nombor yer ko..ekekekkee....ramai gila follower, kalau kau jadik retis, musti top...~miahahaha

NM02 said...

nasib baik bukan follower kanan dari yang bertuah tu.. kalu tidak, jenuh la nak pos hadiah tu... JAUH beb!!! hahahaha

mamyharraz said...

wah bertuah sapa yg dpt hadiah misteri itu :D

sha a.s said...

@NM02 : muahahahahahhaa...i stuju u....................kemain jauh nk mengantor kalau follower yg sebelah kanan yg bertuah tu menang!!! akakaka

eB ezrin said...

wahhhhhhhhh, best tuh... eB pn ader lucky follower... kiter tungguuuuuuuuuuu ;p

Maya Mayana said...

wah best dpt hadiah...nak jugak..hehe,hadiah apakah itu?

Cik Ecah said...

besttnyer dpt hadiah! weeeeee

sarah-najwan said...

bertuahnya org yg dpt itu..
hati pun berbunga2..

amirah said...

kalo unfolo pastu folo balik aci tak? hehe..ramai dah follower ko nok, jeles ai

MaMa AiNi said...

tahniah buat anie..bestnya ade adiah !!..

ZSqueenbee said...

sis, my feveret num is num 6 tau.. cz byk bnda HAPPY hppend kt num 6..hope 6 is my lucky num now till the end..insyaAllah..hihi...

tahniah follower..hihi

lydzar said...

ramainya follower dia :)

|| NaFiRaa || said...

isk3... tak boleh jadik nih!!! muehehehe

rasp said...

mmg bertuah tul follower u sis :)

Kakzakie said...

Bila dah dekat 777 tu kakak nak menyamar nama lain utk jadi follower. Boleh tak? Hehehe....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah buat anie..sgt bertuah.. ^_^

Anum said...

tahniah2

Hanis Azla said...

wah.. bertuahnya nak dapat hadiah.. mmg best kawan dgn wahida.. sebab itulah ramai yg nak jd kawan..

nurkass said...

wakaka..apsal aku gelak dalam jeles nih..tahniah anie..

Fieza79 said...

hahaa..mmg jeles dgr org dpt hadiah..!

intan morsalin said...

jeles.....bila turn i plak nak dpt hadiah dari wahida ni.........huhuhu

Angah said...

ooo bertuah nye punnya blogger yg baik hati...jeles giteww hhahaahahaha

fazilzura said...

TAHNIAHHHHHHHHHHHHHH

kayzie said...

bila la nk capai ratus2 tu..ngeh2..sy suka bc blog akak, sume cte yg tak pernah jemu nk baca lg pun sng coz klik terus keluar entry..tak berat..keep on writing kak..:)

kipas sket ni..agak2 leh dpt hdiah tak?hahahha

miloais said...

aisehhhhhhhh!~ terlepas le plak
bleh le.. iols unfollow then follow balik untuk no 777 kan???
wakakakakaka

giler ke hapa ntah lahhh!

wahida said...

kayzie: terharu mak nok ko ckp cenggitu..hehe...
kalau nak hadiah, tunggu GA aku bulan 10 nnt, okey...

NzA said...

tahniah pd yg brtuah....

akak ingatkan blog akak je yg ngok ngek tu....

Citarasa Rinduan said...

tahniah utk anis..

wahida.......
aku puji semangat ko berblog...
ko mmg hebat tau

dan...
ttg foollower tu..
5 hari kan, dia buat hal..
alhamdullilah.. hari nie muncul

Noriz said...

alaaa...napa lah sya tak termasuk list no bertuah tu...huhuuu

aLya maNip said...

nnt da dekat 777, alya unfollow, then follow balik..boleh k camtu akak?hahaha

mekchu said...

ala.. nak unfollow, pas tu tggu 776 baru follow balik.. boleh tak gitu?

~ yus ~ said...

semakin ramai follower wahida..tahniah!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa bestnyer dapat hadiah..hehe tahniah buat follower yg bertuah tu ye

kasihredha said...

bestnya....tahniah anie :)

Dee said...

bertuah sungguh org tu ye..bilalah dee nak bertuah ni..hehehe..

ajumohit said...

tahniah kpd 543 ye...daku nk jugak hehehe

aDieyZa said...

tahniah utk follower tu..

siapa kata blog akk x seberapa?? blog akk famous & best ok!!

wida said...

bestnya...
nak jugak sisssss

~aSHa~ said...

WAH RAMAINYE....

HonEyBuNNy said...

tahniah kepada blogger 543 tu...;_)

ieda said...

sib baik akak dah pernah singgah umah blogger tuu :)

mama iris said...

aku follower yg ke berapa wehh???

Zura said...

777 nbor feveret sy tue..hehe..

ADAN + LINA said...

Sebelah tu aje aku punya email...
kalau aku kena sure tak payah minta email aku,
jumpa terus....
tapi tak apa, bukan rezeki aku kot.. :(

[sutera kasih] said...

wahhh follower bertuah..congratz2 :)