nuffnang advert

Thursday, July 21, 2011

laporan polis paling best!!

 selamat petang semua.....
jom layan laporan polis ni....

 ekekekek.....



sumber: email

60 comments:

Anum said...

hahahahahahha
kelakarnya
bila aku baca memang kelakar report dia, mesti masa buat repot pegawai polis gelak je

MaMa AiNi said...

he2x..rasa kelakar bila baca report ni..report polis ni kat kws mama tinggal !!.

qemaishak said...

kahkahkah gila nak cubit perut pun buat repot ka ayaaaa

liyana said...

hahahahha cubit perut je kot, tu pun nk kecoh, hahha

cheqna said...

well...
dia sayang perut dia tu...

MamaEma said...

hahahaha..macam2

en_me said...

ganas mat hisam tewww.. ekeke

ubi said...

lawak gile..hahaha..adeke repot camni..

ni real ke edited?

sha a.s said...

ahahaahahhahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahahhaha












sengal!

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

huhuhuhuhu..memang sengal

mrsharis said...

kalau aku jadi polis tu tak yah tunggu mohd hisam mat zain tu..aku awal2 luku kepala dia... ;D

iduraz said...

hahaha...mesti tukang amik report tu sakit hati, nak dihalau kang kata jurang ajar plk..lalalala

amirah said...

memang nak kena sekeh ..!! hehehe

Aleyn said...

Bior betul....hehehe

myamyza said...

hahahahha, macam ini punya orang pun ade ke?

Kakzakie said...

Masya-Allah macam ini pun ada juga. Polis layan pulak tu....:)

Cik Ezy said...

muahaha..
lawak..

AI said...

- kesian polis...byk keje lain lagi tau dia nk buat...

:: Mrs.Eady :: said...

kakakakakakakakakaakaaaa....!!!!:)

~ yus ~ said...

hihihi..polis tu pun boleh layan ya...:)

wida said...

haha..sengal tul lah.tu baru cubit perut..nak report bagai.

segar mata sikit bc lawak ni..

fazilzura said...

wakakakkaak .. aduyaiii

sW33tdARLiNG said...

hilang akal kaaa...? hahahahaha~~~

kasihredha said...

har har har har
ala cubit peyut pun nak lapor polis

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..nk kena cubit pun nk buat polis report.mesti polis pun gelak baca laporan dia..hehe..

Ayuraza said...

dier jenis tak tahan kena cubit kot...hehehe :P

NzA said...

yg dasyat tu...tukang taip pn 1 hal..alahai agak2nya masa SPM BMelayu dpt brapa ek??????

fiza said...

LOL...polis terima gak erk laporan mcm nih...ekekekeke...

misya said...

hahaha

::NureeN:: said...

ni kisah betul ke nih heeehehe

diana said...

kalau saya jadi pegawai polis saya yang cubit2 perut dia..
manja sangat la ni..
hahahah

Hanis MY said...

adoiii pengsan lah hahaha...

nieda said...

hahaha kelakor gilerrr

|| NaFiRaa || said...

muahahaha.. sabooorrr jek laaa...
hahahahahaha

NM02 said...

ngade!

ajumohit said...

Ni betul2 ke cobaan ni? Hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

betul2 ke photoshop ni???

maya amir said...

meh sini aku betu2 ubit perut die...kekekekek

Yan said...

ni real story?

ieda said...

adehhhh agak2 kan pegawai yg yg amik report tuu lempang tak muke yg buat report tuu ekekkeke :)

AnAk dEneSor said...

la..itu pong mau report?gelak dek polis jela nanti..hahah

[sutera kasih] said...

adooiiiiiyaiii..pa2 ntah repot cmni hehe

suri solehah said...

dia saja nak buat lawak sampai buat repot atau dia memang ada risau sesuatu tu..huhu

gadisBunga said...

dah jenuh polis nak kena jaga perut dia pulak. hihi~

::FAIZ FARISH:: said...

gile

IMANSHAH said...

bahasa polis macam tu ke??

yang pasal cubit tu memang kelakar

ILA HonEyBuNNy said...

hehe....

kelakar la report neh...huawwwawa

miss Fyqa said...

hehhehe. kelakaq la. adoi.

ADAN + LINA said...

Aduyaiiiii.............
Statement report ni memang tak boleg Bla..

Cubit aje pun...!!!

rasp said...

hahahahahahahahaha....

Mama Gee said...

wakakaak biooorr betul ni...ni report betul ke pelesuuu nih....heheeee

Dilla Ady said...

btui ke tak ek report ni??

polis tu layan ke report setakat takut kena cubit perut??hihihihi...

mummysyafie said...

ni betul ke idak ni? mak ai..kalau gitu dah banyak la laporan polis kat atas aku kan. ish..ish..

| SUE | said...

ekekekekkeke kelakornye! tapikan, tak salah taw org tu nak report. dia nak pastikan keselamatan dia terjamin...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

erkk boleh erkk wat report gtu..hahaha

Ilhamny.com said...

nak nyanyi sikit

sayangilah perut anda setiap hari...

iklan vitagen...hehehehee

Bitt (double IS) said...

akakakakkakakakaka cunn laaa banyak nehhh...boleh i pon buat laporann..akakakkakaka

Zura said...

polis pun boleh je tulis..haha

iPai said...

kepercayaan kepada polis yg sgt tinggi tuh

Anonymous said...

hia..saja2 google pasal report ugut cubit perut nih..x sangka masuk bnyk blog..act,mmg report nih original tanpa edit apa pun..hehehe...