nuffnang advert

Tuesday, July 19, 2011

inilah orangnya.....

selamat pagi semua..
semlm aku ada hapdet pasal sport's day abang kan...dan aku kata aku ada jumpa sorang blogger kan? inilah orgnya...duk sama ngan aku kat Bandar Tasik Puteri, Rawang dan anak dia pun satu sekolah ngan anak aku...cuma anak dia si adik tu 5 tahun,  anak aku si abang lak 6 tahun...hehe...

 sonok dpt jumpa kak azrina 0307 ni...sporting, byk ckp lak tu...bagus!! i like!! sonok dpt sembang pasal perkembangan anak masing2...kak, kenapa ko nampak muda hah? cer citer....

next time kita jumpa lagi ye kak bila amek report card anak hujung tahun nnt...hehe...eh, tak...raya nnt pun kita boleh jumpa...jgn serik jumpa aku..

sapa lagi blogger duk Rawang selain kak azrina dan kak elly? selain tu yang abang ngan kakak bloggers duk Bandar Tasik Puteri pun ada, so far yg aku tau nurkass ngan softtouch hanim....sapa lagi duk rawang? sila angkat tgn sekarang!! baik ngaku cepat!! hehe...


p/s: sapa nak follow aku mkn buffet durian ngan kak Dee ptg ni? ada berani turun Rawang?

65 comments:

intan morsalin said...

mak aiii..jauhnya nak ke rawang...kalau kat putrajaya cnfirm i join....

nak tnya...ni 1st time ke wahida jumpa kak azrina 0307 tu @ mmg dah kenal sblum ni...

best ek dpt jumpe kengkwn blogger...bila la sya leh jumpa wahida gamaknyer yer

MaMa AiNi said...

untung kan ada rakan2 blogger !!!..he2x..blh tukar2 cerita..makan durian ? ..mama memang suka durian tak sekarang ni tak blh makan byk2 nanti down..hu2x..

cheqna said...

besh kan jumpa blogger ni?
eleh kak...belakang umah cheqna ada 3 pokok duyan...tunggu gugur je...ada berani datang ganu???lalalalala

wardah @ fie shah said...

saya...duk gombak..taknak ke jumpa I? haha

wahida said...

intan morsalin: dear, ni baru pestaim jumpa ngan kak azrina tu...

Daddy Ziyyad said...

aku nampak kak azrina 0307 kau tu pegang beg canon lah...:P

..::SangRatoo::.. said...

saya pun duk gombak..sudi tak jumpa saya?heheheheheh~

amirah said...

wahhh..bermesra mesraan gitu..bagusla dpt jumpa memasing.

wida, gila kentang la ko tahan ek mkn durian byk2 ni? ni semalam baru mkn sebijik rasa mcm dh nak terbongkang dah ni hah kat opis

NM02 said...

aku nak join... tapi along nak ke tak ke... mmmm..

nnt kalu kau jumpa kak reen tu lagi, kim salam kat dia okes

aku nak pindah rawang, kau sanggup nak jadi jiran aku?

Maya Mayana said...

si daddy ziyyad ni nampak je orang pegang brg canon...hehe,aku duk bukit gambir,bila nk jumpa wahida eikk???

bujal X said...

he~~ini rupa akak kak azrina 0307~~

wahida said...

daddy ziyyad: kak reen tu mmg pakai camera canon, bro...tu sbb gambar dlm blog dia cantik2...

mek jah: aku sanggup je jadi jiran ko, ko tu sanggup ke ulang alik rawang? hehe...

sangratoo & wardah: tak yah jumpa korang, hari2 mmg dah jumpa pun...hehe...

mayamayana: kalau turun KL, koling2 aku yer...

ajumohit said...

hati ini tingin gak nk turun gi pekena droyan tp malas nk drive buleh?? sronok dpt bersua muka di alam nyata kan...

mrsharis said...

kak wahida, bila saya ni boleh jumpa akak? tak pernah pun jumpa akak lagi..mesti best kan. (ko ada rasa nak bagi penampor tak? hahaha)

~ yus ~ said...

huhu, jauh sangat kalau sampai ke rawang..hehe


memang seronok dapat jumpa teman blogger kan..

Pos Terkini ~yus~ .::Apahal Nabil muncul dalam mimpi aku ni???::.

kasihredha said...

betul sangkaan akak ..
anak reen... adiq.

akak tak leh angkat tangan sebab akak tak duk rawang :)

wahida said...

mrsharis: ye, sesungguhnya mmg aku rasa nak bg penampor je kat ko...haha!!

kasihredha: akak betul!! yeehaaa!!

pB said...

Puchong to Rawang


jauh nye dik oiiii

eB ezrin said...

BUKIT NAGA SHAH ALAM ADER SINI ;P

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alahai..doyan..

bak sikit kak..

ZSqueenbee said...

kak wahida ni mmg brutal la..xkisah la spe kengkawan die mmg die ckp nmpk brutal..mula kenal akak ni pon kta sme kusus..brutal tp hati sgt baekkkkk!!



:♥: ade kne mengena x komen ni dgn n3 akak ni..hihihi

wahida said...

zsqueenbee: kehkeh..lawak la ko ni pia...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestlah dpt jumpa kwn blogger..
slama lily berblog..blum pernah lg jumpa kwn blogger.. ;)

Citarasa Rinduan said...

wah......
bestnya dapat jumpa geng2 blogger......

perasan wajah wahida dan azrina ada iras2..
hidung sama mancung.............dan sama cantik

wahida, ko tolong makankan durian ya...
kalau makan ABC aku sanggup turun.. hehehe

mummysyafie said...

nak join!!! tapi rawang jauh la..ada sapa2 nak teman ke?

Anum said...

kecik je duania ini kan..
hehhehe
beb nak follow makan durian..
sedap tue

:: Mrs.Eady :: said...

geng baru!!

Dee said...

alah..tak jauhlah rawang tu..cewah..org dok bangsar pun boleh turun..jomlah..jomlah..mari ramaikan sessi makan durian..kita tgk sapa yg tumbang dulu..sah2 k dee kau..hahaha..

fazilzura said...

ramai jgk geng2 bloger dok kt rawang ye

POHPALEH BURGER said...

haha ko mmg.. kategori mesra alam..

wahida said...

mummyshafie & anum: jomlah...kiteorg tunggu kat sana!!

kayzie said...

abg ipar sy duk rawang..hehe

Yan said...

blogger shah alam tak nak kenal ke? hee

::FAIZ FARISH:: said...

pakai baju airasia
dah keje air asia ke? hehehehe

en_me said...

me x dok rawang oke.. ehehe

sahromnasrudin said...

jauhnya..kami org nogori heheheee

nurkass said...

eh..kak reen duk BTP ke..aku ingat dia duk sg buloh..adehh..

bolehlah kita berjimba pasni..hehe
tak sabar nak jumpa kau nok..so does kak reen..:)

wida said...

mak aih..jauhnya nak turun ke rawang, hehe

sis lah turun trgnu mkn kepok lekorr..

~aSHa~ said...

blogger pantai timur takmo jumpa ke.....eheheheh

seronok jumpa kawan baru

Cik Ecah said...

WOOOHAA JUMPER GENG BLOGGER EH...:)

maya amir said...

best gilerr dpt jumpe2 blogger..bile nak turun jb jumpe aku? ihiksss...

diana said...

saya tak prnah jumpa mana2 blogger..
malu la..dah la saya tak banyak cakap..nanti orang bosan pulak..heheheh

eLLy said...

aku insyallah ... nonok Reena join tak? jom larrrr

wahida said...

elly: dia join!!

mamyharraz said...

dok sungai buloh boleh angkat tangan tak?

Diana @ bilakukatacinta said...

bestnya main jumpa2...dah mcm blind date lah pulak sis

miloais said...

iols duduk cheras
jauhnya rawang tu!
hiks

gadisBunga said...

wah, kReen ada di sini!

AnAk dEneSor said...

jgn disebut report card..hihihi

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. sonok jugak dapat jugak kawan blogger.. mesti meriahkan~

Hanis MY said...

bestnya jumpa geng blogger, nanti kta jumpa eh...

eh, yg ikut tuto tu ssh kut skrg dh sng, ltk gambar kat setting tu je pastu trus kuwa..cuba tau

munna said...

best dan seronok klu dpt jumpa member blogger ni....

miss Fyqa said...

wahh. seronok akak dpt jumpe member baru :))

aDieyZa said...

bestnyer dpt jumpa kawan blogger.. mesti seronok berganda kan..

Teratak Hami said...

Dulu akak dok kat Saujana Utama, Sg Buloh. Kalau tidak boleh jugak join buffet durian.

sarah-najwan said...

mmg best jumpa rakan blogger..akak dah dua kali rasa..hehe

ni nk jumpa kali ketiga hjg bulan ni..heehhe

GreenJade said...

x jd hangkat tgn..

ai dok setia alam..(smbil hangkat kening belah kanan)

egegegeeeeeee ;)

cikceriacorner said...

bestnye jumpe kwn2 blogger yg lain..kak..ko pon nampak muda..heheh

ILA HonEyBuNNy said...

nanti ila g rawang...ila calling2 akak yer...

selalu gak g rawang...hehe..kat serendah..

Softtouch [Hanim] said...

rawang dgn sg buloh ni dkt je wahida kan..

ooo jmpe pun kwn blogger..kecik je kan dunia..bkn mak2 je bkwn, anak2 pun bkawan jgk

rasp said...

syioknya, perjumpaan 2 in 1 nie...
sambil2 anak buat sports...
maknya leh berkenalan gitu....
best best...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

keciknya dunia..kan ?


seronok aku semalam. anak2 bising!
tapi bila nampak doyan terus senyap.

ieda said...

jumpe dahhh kawan blogger satu sek .. syok2 :)

[sutera kasih] said...

bestnya dpt jmpa rakan blogger :)

[sutera kasih] said...

bestnya dpt jmpa rakan blogger :)