nuffnang advert

Monday, July 18, 2011

game punya pasal....

selamat petang semua....
 gara2 main game, mcm ni jadiknya...










p/s: dulu2 suka main game Mario kat umah sepupu....


sumber: email

60 comments:

ZSqueenbee said...

auchhh...teruknyee smpai camtu skali..alamak kne suh En Suami kurangkn ps3..game bola ni leh wat khayal..

myamyza said...

uish ngeri lah.. nasib baik aku bukan pencinta game..

NM02 said...

arrrr.... geli aku nok

cheqna said...

mujur cheqna bukan peminat bab2 game ni kak oiii

wida said...

erk..seramnya.
ngeriii

dwaty said...

errrrr... tak sanggup aku naka main game kalau macam ni kesan sampingannya....

::FAIZ FARISH:: said...

ngeri

amirah said...

mak oi..ngerinya..gila taksub dorang ni

Lia said...

adehh.. teruknya..

My Little Diary said...

eh! ye ke bole jdk sampai camtu skali... scary....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

uishhh..sampai mcm tu sekali ya..seram plak tgk..

mrsharis said...

Eeeeee..seramnyaaa. Seb baik aku tk jadi mcm tu (wlupun gila main game jugak..hehehe)

nurkass said...

ishh..
ngeri aku tgk..
sedangkan pegang mouse ni lelama pun dah lenguh tgn..

AI said...

- wahhh takuttt...

GreenJade said...

ommak aih..seram binti sojuk nengok aihh.

Kakzakie said...

Biar betul wahida... kakak dulu pun sampai khayal main game, nasib tak jadi macam tu... Ini mesti main tak berhenti berjam-jam....

Cik Ezy said...

ni kes maen 24jam npe henti la ni..
dasat giler..
haha

sarah-najwan said...

wah..ni mmg hardcore gamers nih..sampai camtu sekali jadi..berubah terus dr hak asal..

Pepel BoNda AmaNi said...

scary hoke....

:: Mrs.Eady :: said...

erks..ni tahap sadis main game nih!!

atty's said...

nanti nak tunjuk kat fir..ar..bior dia takut.

rasp said...

eeee ngeri...
sib baik famili akak tak brapa nak addicted sgt dgn games nie...

::NureeN:: said...

x kan smpi g2.. teruknyerr....

- abdul hadi abdul muti - said...

jadi macam tu sebab hardcore gila-gila sangat kot..ish3..scary!!

kayzie said...

mak ai..ngeri..tak leh nak men game lama2..sakit kepala..huhu

ajumohit said...

Ish smpi gitu jadinya, ngeri tul

diana said...

eiii..
macam cacat la eik...
mujur tak suka main game..
tapi yang pegang keyboard tu
mesti blogger tegar..
ekekekeke

puteri ain said...

alamakkk !! hahaha.. cm mana ni ..

Citarasa Rinduan said...

wahida......
aku pun peminat game mario..
tapi tak lah sampai gini akibatnya..
ngeri ko

eelobor said...

aku punya jari kelingking belah kanan pun dah tak berasa selesa sket dan tapak tangan belah kiri pun sama sebab kawasan tuh panas kat laptop

Cik Ecah said...

uishhh takot tgknyer..
giler game nihhh haha ;p

fiza said...

Sampai mcm tu skali penangan game, buruk jadi tangan tu.

Zaitun said...

Seram tengok jari jemarinya.

ILA HonEyBuNNy said...

selamat tak suka main game...

ngeh3...

syariza09 said...

dorang mcm pakai baju pesakit mental jerr...hehehehe

eMMe said...

takot n ngeri tgk tangan dowang membengkak, membengkok, sampai jadi begitu keadaan mereka......tak mo la jadi camtu...cepat2 tgk jari sendiri...ah! kedut2, kurang taruk losyen, same la, suke main game mario, hehehehe...

Dearie Pearls said...

erk. seram lak..

*satu ketika dulu juga merupakan pemain game mario.. lupa nak makan tu..

Acik Erna said...

wahida..macam tak percaya kan..macam tu terok sekali akibatnya.

gedek! said...

Macam tangan alien la pulak!

Qaseh said...

dasyattt nyaaaa,,,kena games ku merana...ha haaa

hani@debumelukut said...

tu baru jari dan tangan...tak tgok bahagian lain...cuba fikir2 bahagian mana yg jadi kaku,flat tak gerak geri...hehehehe..hati2 tau.

aLya maNip said...

isshh..ngeri plak tgok..alya x ske men game..hihi

IMANSHAH said...

mujo jaman kecik tak didedahkan dengan game

MaMa AiNi said...

sampai jadi camtu rosak tangan dia !!..bahaya main game ni...hu2x..

miss Fyqa said...

pasai apa teruk sangat jadik ceng gitu?. serammm

[sutera kasih] said...

nasib baik sy bkn peminat game tegar hehe

Mamamya said...

wahidaaaaaaaa...aku rindu dgn ko...!!!lama giler aku x b'tandang ke sini...

perghhh...nasib baik aku mmg x suka main2 game ni klu idak habis lah jari jemariku yg mulus ini...jadik bengkang bengkok.....

NzA said...

oooooooooooooooooo...dasyatnya..nasibbaik tngan tu xmereput n mata tu xtrkeluar...

belog|amiyo said...

dag pernah tengok gambar ni. bahay abetol. huhu

kasihredha said...

dahsyatttt2
kalau kita yang suka tulis blog tak kan jadi mcm tu kan...kan kan

Just Call Me Bitt said...

bagus info ni...hahahhaa senang hati bila tunjukan dekat double IS...hahahaha

a.samad jaafar said...

iskk.. sampai gitu sekali.. dh mcm org kene gout plk ye..hihihi..

Softtouch [Hanim] said...

betul ke jd mcm tu?teruknya jadi..nasiblah sy ni xlayan game...

mummysyafie said...

ni dah jadi penyakit ni..takde kerja lain selain main game

Anum said...

memang ramai yang gila game kan
bahaya la

ct shah said...

laki aku patut tgk ni sbb dia mmg hantu game!serius,aku tak penah tgk keadaan org yg main game terlalu extreme.seram aku tgk dow.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

erkk geli nengok jari jadi gtu..huhu =.='

aDieyZa said...

seram zana tgk gmbr2 tu.. takut!!!

ieda said...

sib baik x minat main game ! :)

azza said...

mcm xcaya jek...
rmh sepupu yg mana ko g main mario ni?