nuffnang advert

Friday, July 15, 2011

cinema di Bangkok....

selamat petang semua....
bestnya kalau kat Malaysia ada cinema mcm ni....layan!!



















mmg sempoi habes!!


sumber: email

47 comments:

MaMa AiNi said...

memang exclusive sgt...sesuai buat pasangan yg sedang bercinta..ehem!!..

bonda dadif aka akish said...

terbaek!

mummysyafie said...

takut gak bila selesa gini, takut tertido je nanti. hihih..tapi mmg syok lar kalau dapat cinema macam ni kat mesia.

Daddy Ziyyad said...

Nak tido duduk rumah lah.

~hahahaha

Anum said...

syoknya
kalau kasi aku mesti aku tertido nie

Adyla said...

biar betol??cantik nye..gile ar!

mamyharraz said...

ni kos nak tonton mesti beratus =P

lydzar said...

berapa lah tiket nk tengok movie bila cinema mcm ni

NM02 said...

jah, kat kl pun ada. siap kerusi urut ngan selimut lagi disediakan. tak silap aku panggung kat the curve kot.

kat genting pun ada, tapi kerusi urut aje.. takde selimut

amirah said...

berapa riban pulak kena ngulor ni..??memang eksklusif gile camni..maunya ada yg tanak kuor

Zura said...

dah mcm hotel je..

diana said...

nanti saya buat satu..
khas untuk blogger2 heheh...

atty's said...

macam nonton kt umah je ..selesa sungguh

ZSqueenbee said...

alamak santekknyeee...Gold class kt cni pon xcamtu..dhla sye ni kaki wyg..TERUJE lak..jom ke bangkok..haha..xnk xnk nk korea luuu..jom akak..masih ka ko hengat..p tgk tiket sna...

AI said...

- harus tertido cam ni...

fiza said...

Cantikkkk...brapa lah harga nak kena bayar nih.

rasp said...

nie kalo layan citer boring mau 'belayar' nie....

nurkass said...

mang aiiii..
dah mcm hotel antarabangsa pulak aku tgk..hehe

ieda said...

wow ! leh tidur kat dlm panggung nie ! adehhhhhhhhhhh kalau kat mesia buat mcm nie ada yg kawin .. beranak dlm nie ekekekek upsssssssssssssss!

myamyza said...

fuhhh.. gile kentang.. kat malaysia nak macam ni?? dalam mimpi agaknye..

ORLANDO AHMAD AL BUAYAK said...

tak duduk rumah la gua kalo ade camni haha

|| NaFiRaa || said...

mmg first class punya cinema.. selesaaaa jek.. jgn masuk panggung tido sudah..kekekeke

Cik Ezy said...

ni kalo tgok movie 5jam pon snggup..
kehkehkeh

Acik Erna said...

wahida..kalau acik..lena terus..he he

NzA said...

wow....best!!!

kasihredha said...

fulamak...bestnya
sure akak tertidur ni
sebab kursi dia best sgt :))

Lia said...

wahhhh... mmg sempoi kan.. :)

Zareda Norman said...

bes giler tengok wayang.. hehhe

Softtouch [Hanim] said...

mcm kat hotel dah cinema dia...nmpak sgt selesa...

Yan said...

jgn pulak tertidur masa tgk wayang..buat rugi je..

Just Call Me Bitt said...

kalo ade siapa yg ramai dlm tu??? scandalicious...akekeke

kayzie said...

brapa hrga tket dorg nih?huhu

jeBateja said...

mesti mahal ni....tapi kalau gi dgn awek tu....ok lah

gedek! said...

ini harga tiket mesti tinggi, ni...

maya amir said...

agaknye bape laa harga sekeping tiket wayang tuh..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah...mmg terbaik..kos nye ni pun tentunya mahal jugakkan.. ;)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

perghhh....terbaik oooo....

MULAN said...

fuuhhh.... macam tak nak balik je kalo pi situ..

eB ezrin said...

uishhhhhhh exclusivenyer... x thn

shida said...

kalau malaysia ada cinema mcm ni... harga tiket mungkin cecah Rm 30

:: Mrs.Eady :: said...

best nyer!!!!

Diana @ bilakukatacinta said...

sonoknyer...tak jadi tengok muvie..terus tidoo..zzzz

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehh kat malaysia pon ada kan.. tp xlaa semewah ni... tak sure laa kat mana.. rasa mcm kat midvalley ke apa.. ada yg exclusive tp xsemewah ni..huhu

intan morsalin said...

mak aiii...cam hotel la plak....ni bukan tgk wayang..leh tdo ni

aDieyZa said...

pppeeerrrggghhhh, bestnyer!!!!! mmg terbaik dr ladang la..

GreenJade said...

kat Mesia pon ade sis..utk Platinum suite..tp x ler semewah gini..yg penting boleh order2 dr dlm cinema gitu..auwwwuuuu

ILA HonEyBuNNy said...

terbaik lah...

kalau ada cinema cmne kat cne ..hari2 nak tgk wayang....heheh