nuffnang advert

Monday, June 20, 2011

turn daddy lak dpt kad....

selamat pagi semua...
hari Jumaat lepas kan, punyalah hubby aku terharu sebab dpt kad father's day drp abang....nak tgk tak kadnya....

 taraaaaaaa....inilah kad yg abang buat...dibantu dgn teacher sekolah dia....kenapa aku rasa kad ni lagi cantik drp kad mother's day yg aku dpt ari tu.....huhuhu.....

 ini isi dalam...

inilah budaknya yg buat kad tu....terima kasih abang....sebab menceriakan hari daddy...sampai daddy nak bawak gi opis kad tu nak gantung kat partition dia....hehehe....kami sayang abang!!!


p/s: selamat hari bapa kepada suami tersayang yg sedang bertugas dan juga kepada bapa mertua yg berada di Senawang ( eh, mcm nak tuju lagu lak, ekekekek )....terima kasih kerana menjadi bapa yg penyayang pada anak2...dan juga kepada semua bapa di luar sana, pengorbanan anda sgt dihargai....

61 comments:

sha a.s said...

da, ko da mcm nk g ucapan raya larhh..ehhe...mmg sweet kad tu....

happy father's day....

AnAk dEneSor said...

ala cweit nyer..kreatif..ske2..hihi

redza said...

semoga bila dh besr nti anak2 xlupa jasa org tua mereka

Ilhamny.com said...

ceriakan bila dpt kad dr tadikanyerr... mak ayah sure kembang lebih..hehehe

NM02 said...

abg ok?

trademark keluarga kau kan jah...

Fieza79 said...

mmg sweet arr kad tu...nice sgt tang blink2 tuh...

bunga said...

wahh..cerdik..selamat hri bapa..

AI said...

- kreatif dia...

ZSqueenbee said...

sweetnyeeee... Hope nnti littleman pun bijak pndai cenggitu.. a'aa la kak rsenye kad ni lgi gojes dr mothers day..pilih kasih ke ni??hihi..

Happy fathers day kt daddy dia ye..hhi..juge utk en somi sye yg bakal jdi daddy..(blh kan??)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alahai,sgt cute kad itu!!

mrsharis said...

hihihi..aku teringat balik kt kad mothers day ari tu.. Biar tak cantik tapi bila anak sendiri yang buat rasa berbesar hati sgt2 kan..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mmg cun la kad tu..siap ade bulu2 buh kat bunga manggar lagi kkekekke

sahromnasrudin said...

sweetnya kad tue..selamat hari bapa utk rashidi ya

chichi said...

bagus bang..teruskan menjadi anak yg membanggakan.aminn

Citarasa Rinduan said...

abang kreatifnya

kalau en zalie dapat.. tentu dia turut bangga..

umai cepatlah membesar

HoNeY_oK said...

Thanks abg....
Thanks mama....

Love U all soo much...deep-deep!!

& Thanks to all commentators who wish too.....

en_me said...

very der sweet kanns.. ehehe

bonda dadif aka akish said...

alolo....kiutnye...sweetla ank ko neh...tak sabo nk tgu anak aku buat camtuh jugak..

=P

Zaitun said...

Salam

cantik kadnya,pandai abang buat.

::FAIZ FARISH:: said...

sweet

Rtp Farra Arisha said...

so sweet :DD
happy father's day!

eB ezrin said...

cantek, kretif... i lioke... :)
happy dd's day :)

eLLy said...

a'aa la cantek .. i like ;)

fazilzura said...

wah sweet je

eiela said...

comel kad nih kak.

Latest Entri :
Berjaya Menahan Nafsu & Selamat Hari Bapa

kasihredha said...

cantik la kad tu
so sweet

♥Mrs.Eady♥ said...

kekekeek...mmg cantik nok dari rupa ko mase abg buat kad tuh!ahahahaha..........tringt2 aku gmbr tuh!

amirah said...

kompem kad untuk daddy lagi lawo dr kad untuk ko..hehe..agaknya sebab abang dah bnyk prektis..takpela, ok per gambo ko dlm kad tu..hihih

Dee said...

sweetnya..moga sayang daddy smpi bila2 tau..

Daddy Ziyyad said...

anak aku baru 2 tahun 10 bulan..so dia tak geti buat kad lagi....~hahaha

nurkass said...

wahhhh..
cantik kad tu..pandai abang buat..
yelah..aku pun rasa camtu..lg cantik dr kad hari ibu tu..haha..saje bagi ko jeles..hehe

MaMa AiNi said...

`happt father`s day `..buat semua bapa2 n juga buat `daddy & bapa mentua` wahida ya..semuga panjang umur dan dimurahkan rezeki olih Allah..amin..mesti terharu dpt kad dr anak kan?..he2x..

fiza said...

Cantiknya kad..pandai abg buat ☺☺

rasp said...

terharu + bangga ooo dpt kad made by our kids kan

eelobor said...

kreatif dan cantik la kad tuh....,

~ yus ~ said...

wahida, akak pun rasa kak ni lagi cantiklah..hehe (jangan marah no)

ajumohit said...

alahai terharunya papa kalau tgk kad ni..coeml sgt2..kreatif anak2 u ekk hehehe

myamyza said...

alololo.. suwitnye abang, buat kad 4 his daddy..happy fathers day to your husband, sist!..

James Alexander said...

kreativiti ade - 10 markah...

niat murni ade - 10 markah...

buat daddy beliau terharu - 10 markah...

bagus2...


ps: dulu time kecik2 tak reti buat kad, tahu mengucapkan saja walaupun mulut menyembur2. hehehe...

munna said...

CANTIK DAN KREATIF KAD TU...MESTI HAPPY KAN DAPAT KAD DARI ANAK2

maya amir said...

eh cantiknye kad die.. serious kreatif:)

MULAN said...

one cool card for daddy..

Hanis Azla said...

comelnya kad abang tu.. anak2 akak pun buat kad utk ayahnya juga.. tersenggih2 ayahnya baca kata2 dari anak2nya..

lydzar said...

mg cantik kad tu..

hannah tak pegi sekolah last week, so takdek la papa dia dapat kad ciptaan dia mcm masa mothers day aritu

hani@debumelukut said...

Daddy mesti senyum ear to ear lah tu dpt card camni rupa..

wida said...

cantik..kreatif anak sis ni.
jeles ker sis kad daddy lagi cantik..he

NzA said...

cikgu PSV abg lelaki kot..sbb tu dia suruh buat kad utk daddy cantik2...he...
Abg mmg anak yg hebat n brtuah punya daddy yg hebat!!!!

Joy said...

comels..creative la.. I tlg print aja utk kids..;)

sarah-najwan said...

lawanya kad dia..kreatif..

kalu anak2 bg kad pom..sudah ckup terharukan..

[sutera kasih] said...

cantek kad tu..happy fathers day hehe

Just Call Me Bitt said...

wahhh santekkkkk laaaa

Mamamya said...

suami aku dapat gak kad dr anak2...tp aku rasa yg aku dapat masa mother's day dylu lagik syantekkk.....ekekekekeee.....

tp yg abg buat ni mmg cantik arr.....auntie bagi markah 9/10...^_______^

ieda said...

alooor sweetnyaaaaaaaaaaa terharu akak tgk :)

mummysyafie said...

senyum sampai ke telinga si daddy bila dapat kad dari abang.

akubiomed said...

Kad Hari Bapa yang ringkas tapi cantik dan penuh makna :-)

Softtouch [Hanim] said...

cntik kad tu wahida...kreatp cikgu2 dia..haah lah sy pun rasa kad utk daddy ni lebih cntik dr utk mama ari tu..hheheehehe

aDieyZa said...

cute kad tu!! patutlah daddy dia nak gantung kat office.. hihihi..

GreenJade said...

kretip nye abg. kemas jek. mmg kalu jd bapak pon sgt2 tharu

azza said...

so sweet....

Dilla Ady said...

eh, eh...cantik nye kad tuk ari bapa ni kan? ngelat nih...hihihi

Devarapallihijw said...

kekekeek...mmg cantik nok dari rupa ko mase abg buat kad tuh!ahahahaha..........tringt2 aku gmbr tuh!