nuffnang advert

Friday, June 17, 2011

perhatian pada top 10 commentators aku...

selamat pagi semua....
seperti yg aku janjikan semlm, aku nak bg hadiah pada top 10 commentators aku...yg sgt tegar mengomen...
ini orang2nya...

 terima kasih bebyk pada korang yg setia mengomel dlm blog aku...sayang korang!! eh, yang lain pun aku sayang tau!!

korang akan dpt hadiah2 ni....

1) 1x FM Langkawi
2) 1x keychain Langkawi
3) 1x coklat brand Ritter Sport ( aku ada beli mcm2 perisa, tgk la aku nak bg korang perisa apa..hehe, kalau mcm gambar kat atas ni, mmg sedap tau, limited edition lagi....)tapi kalau tak dpt limited edition, jgn sentap okeh, perisa lain pun sedap yer...)

pesanan utk org2 ni:

1) NM02, bagus jugak ko jadik top commentator aku, tak yah aku pos bagai...hahaha!! aku jerit je, ko dah sampai kat tmpt aku ni kan....
2) mrs.eady, disebabkan ko satu opis ngan hubby aku, aku pas kat hubby aku je lah ye...ngeeee
3) sha-as, ni lagi sorang opismet aku...aku pas kat chichi je la yer...ekekekek...

yg lain, aku akan pos sekali ngan pemenang2 GA dan followers ke 444 aku tu...harap sabar ye...apapun, korang emailkan kat aku nama, alamat dan no fon korang kat email aku ni...

arel_121205@yahoo.com

p/s: aku sgt hepi dgn komen korang...sgt2 aku hargai....terima kasih sekali lagi....

55 comments:

My Little Diary said...

huhu... aku tak dpt FM lah....
aku ni top keberapa wida..?
top 15 pun tak masuk senarai...huwaaaa... sedih2..

mama iris said...

tahniah semuaaa.....bulan2 lepas ko taknak wat GA...aku rasa aku penah termasuk dlm top commentator tu....haahhahahha......acah je.....

kayzie said...

me?ok..kena usaha lagi..huhu..

qemaishak said...

cantik FM helang tu:)

nurkass said...

emmm..
hurmmmmm..
erkkkk..
kalau pilih boleh tak..sbb nama aku ada tu..hehehe...

sayang ko ketat2..muahhhhhh

::FAIZ FARISH:: said...

alamak aku tak tersenarai. hehehe

kasihredha said...

aikkk
terferanjat akakk
nama akak ada ye
cam tak caya pulak
TQ TQ

mrsharis said...

Baru berpeluang BW..dah lama aku tak berbelog dari pc..asek guna enpon jer. Guna pc ni luas mata memandang gambar2 dlm blog ki nih..hehe

Fieza79 said...

wahh 1 opis je..dekat jimat duit pos..hehee

Myra Jay said...

tAHNIAH PADA SEMUA TOP 10 :)

MaMa AiNi said...

tahniah buat semua top 10..

NM02 said...

yey yey!!!!! aku first!!!!

aku mmg pengomel yang tegar. tgk mulut la... hahahaha

jah,

kau dah packing baju nak ke bali???

hahahaha... hati riang ria dpt ceklat

James Alexander said...

buat top 100 la baru adil... hahaha...

rasp said...

goyang inul i gumbira dpt hadiah hehehehe....
nanti akak email lah ya....
take ur time...
mana tau kot2 kita ada terserempak dlm masa terdekat...
leh by hand je....jimat $ u....
thx sis!

Daddy Ziyyad said...

lepas ni, satu hari aku nak komen 20 kali..~miahaha

ajumohit said...

tahniah kpd top2 commentor...syioknya dpt gift

..::SangRatoo::.. said...

aku NAK!!NAK!!!NAK!!!NAKKK!!! jugak! heheheheheeh

Cik Ezy said...

nk jgk kak!!
ngape xmaek sampai no 14?
keh3

sha a.s said...

YAYYYY!!! SAYA MENANG MOTORRR......ekekeke..tq Wahida, x sngka aku ade dlm list tu......wah, kemain byk la ko bg sourviner utk aku...maceh ya babe!

sayang ko tebal tebal~~~

Sue-Rya AQ said...

huhuhu..nak...nak...nak...nak jugak!!!! org dh follow akak..tp xtau nape akak kata xde..fuzila pn ckp dia dh follow akak, tp xde gak..ape cer ni..huhu

puteri ain said...

alaaaaa :(

Acik Erna said...

Wahida..nasib baik ada tulis yang tak tpo pun sayang jugak..he he..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ktia sukaaa bangat ngan ritter sport tu yg white coklat n hazelnutt tuuu besssssss

munna said...

BESTNYA TOP KOMENTAR DPT OLE2....

NOOR FATIN said...

xde dalam senarai lagi..waaa akan diusahakan!! hehe

myamyza said...

kenape nameku nggak ada disini????
waduh.. sentap!!! hahahahahahha

AI said...

- huuuaaaaa...nama ku sik ada...

eelobor said...

wah...tercicir la pulak nama. lain kali bagi hadiah lagi yer, nak masuk komen banyak2 pas nih. mana tau hadiah myvi baru lak pasnih

Hanis Azla said...

alamak.. tak masuk senarailah pulak.. he..he.. anyway tahniah utk yg akan dapat hadiah best2 tu..

NzA said...

ni kakakmu yg byk songeh dtg lagi mengomel2....Yahoooooo!!!!!!!xku sangka, bebelanku diupah dgn gift yg merarik gitu..syg wahida...muah..muah...muah!!!!!

ZSqueenbee said...

arghh nme ai xde tp tetap dpt adiah..kah kah...

neninananana....(menyanyi dgn senang hati)

miloais said...

owhh... blom termasuk dalam top10

hik hik hik

tahniah ye... pada yg berjaya!

Dilla Ady said...

yeay..alhamdulilahhhhh...baru jek sebut2 nk cari keychain ngan fm wat tambah koleksi..skali dapat free la pulak...

moga rezki wahida berganda2 lepas ni..

thanks tuk hadiah ni sume..cayam wahida laju-laju!

Mak Su said...

wah! tahniah kat dorang! :)

sya hassan said...

huaaa.. xde dlm list.. kena usaha lagi neh.. sob3


apepon.. tahniah kpd top 10 commentors :))

azieazah said...

I rasa I no 11. Tak dapat jugak kerrrr... wuaaaaaaa!

hehehehe

Tahniah kepada semua yang menang.


GILA...!: Aku Hantar Email Virus ke Email Sendiri?

Ucu Faridah said...

Ucu ni blogger yang baru sangat...jadi GA tu pun tak berapa faham sangat...ikut je lah suruh letak url dan sokong GA kat sini sepenuh jiwa raga....TQ

http://ucubakery.blogspot.com/

jeBateja said...

waka...waka...den tak tersenarai....ahakz....uhukz...uhukz...x dpt hadiah...

wida said...

ruginya x tercalon..kalau x leh dpt coklat, hehe

Kakzakie said...

Alahai kakak tak dapatlah sebab selalu tertinggal...

Tahniah buat top 10...

Papa Mifz said...

wah syok nye top comentors dapat hadiah eh....tahniah pada yg dapat...

JARI YANG TERBARAI said...

alamak, nama gua takde top 10 hahhaa

Dee said...

tahniah utk kesemuanya..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya semua pengomen tu...tahniah

bunga said...

wahhh..taniah..

Raden said...

alaaa...xdpt cekelat itu...

mummysyafie said...

taniah semua pengomen tegar..tapi aku nak gak coklat tu wai..hahaha...

Zura said...

wow..br th nk dpt hadiah..sukenyee...

Mamamya said...

alamak...nama aku x der ke???? ngeeeee......

apa pun tahniah kepada semua top commentor!!

[sutera kasih] said...

ehh kak zura la hehe

Just Call Me Bitt said...

wah congratulation...sha-as opis mate u rupanya...ehhee hi u ;)

ieda said...

loor dik adik sha as punn satu opis adehhh .. haaa utk adik nmo2 tuu pas kat akak jer FM tuu sbb dia pun ke langkawi ngan wa kannn ahakssss .. :)

azza said...

aku br komen skali pun dpt jgk... thanks kak ida..

Aron said...

I found a lot of helpful info here!
Christmas tree themes | Ontario airport parking | ground rent

Farah said...

Bestnya top 10 pengomen hebat dapat hadiah.