nuffnang advert

Thursday, June 16, 2011

camel accident....

selamat petang semua....
kesian ko aku tgk unta2 ni...



habis tergolek semua...huhu....


sumber: email

47 comments:

aDieyZa said...

kesiannya.. banyak betul tu..

chekna @ mama ziyad said...

banyaknya.. sempat ke nak sembelih tu??

fazilzura said...

masyallah ... banyak nye, lori ni sure laju

Cik Ezy said...

ciannye kat unta2 ni

Anum said...

kesiannya....

myamyza said...

kesiannnnyee..

mummysyafie said...

alahai..sian nya

en_me said...

mati katak tewwww.. ehehe

wida said...

siannya..mati ker?

♥Mrs.Eady♥ said...

nape tuh?

..::SangRatoo::.. said...

adehhh..adehh..siannnye..kalau tak..boleh buat utk raya korban..

Amie said...

ish..ishk...kalau mati terus tak pe, ini tersiksa sakit tu yg menyayat hati tu....

fiza said...

Kesiannyaaaa...byk plak tu.

ajumohit said...

alahai, kesiannya itu unta...tak dptla nk mkn dah mati kan...

bujal X said...

pembunuhan beramai2 kah?he~~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alahai..kesiannye..

hani@debumelukut said...

Pelik ni...puas duk tenung dan cari solution..tak kan tak perasan benda sebesar unta..heran herannn

NM02 said...

la... tekulai layu semuanya...

Raden said...

ok. sumpah sy tutup scrin lappy dgn tgn dan scroll laju2 nk komen je. sy terlalu sygkn binantang. xsnggup nk tgok. kuajo sape yg lnggar tuh. sunggoh kuajo!!!

nurkass said...

uihhhh..
mmg kejam..mati unta namenye..

sha a.s said...

sumpah sgt kesiann..aku bab² binatang ni yg bwt aku jd nk bergenang air mata neh...lain kali x mo la bwt n3 cmni..sedih pulokk

ezzu said...

kesian sgt kat unta2 tu...kalu sekor dua tu boleh than nie byk sgt...:(

sarah-najwan said...

ni kira sekali langgar ke guaner ni..berjujuk camel maut..huhu

kasihan tgknya..

NzA said...

kesian..kesian..kalu la disembelih sebyk tu..mmg boleh wat kenduri 3 buah kg....

diana said...

la..kesian nya..
cemana dia boleh langgar..
jalan lurus je tu..
saja langgar kot..

AI said...

- innalillah...

eelobor said...

apa kes tu?

Acik Erna said...

mati dah ke..semua unta2 tu..

Jo Qusary said...

Berdasarkan situasi ini, trak tersebut terberhenti di tgh jln akibat pemandu terkejut melihat unta2 tetiba jatuh drpd langit lalu terbaring nyenyak di atas jalanraya...

Cik Ecah said...

alaa syiannyer unta tuh..huhuhu

kasihredha said...

sungguh tak sanggup melihatnya...kesian

MaMa AiNi said...

kesiannya !!..hu..hu..

rasp said...

bior betul semua tu accident...
isk isk isk....

jeBateja said...

adehhhh...habis daging korban den.....ahakz

akubiomed said...

Banyak unta yang dilanggar. Kesian mati cara begini :-(

JARI YANG TERBARAI said...

mak oii... habis la itu saudagar untaa

munna said...

banyaknya... rugi tauke unta tu...

suri solehah said...

Macamanalah ye boleh jadi gitu

gedek! said...

"Unta fadang fasir!"

Hadoo!

sisdee said...

adoiii ciannya...sedih tul..:(

qemaishak said...

sian tgk tergolek gitu:(

aTy _faRed~ said...

eksiden ker tidor kat tengah jalan...?? pelik gak ni..banyak sangat..!!! huhu

Dilla Ady said...

la..siannye...agaknya ni mesti sekumpulan unta nak melintas jalan ni..lori ni pulak mestu laju tak sempat nk brek...

Zura said...

ish...adoiyay...siannye...

[sutera kasih] said...

kesiannya tgk camel2 tu huhu

GreenJade said...

haaa ganaznye drebar treler tuh..!!

Lewis said...

Pretty helpful material, much thanks for this article.
mortgage calculator canada | thin wallet | mortgage calculator canada