nuffnang advert

Friday, June 3, 2011

tak nak lah....

selamat petang semua...
jom layan kerusi2 yg diperbuat drp kulit binatang ni....geli la....huhu...








ah tidaaaaaak!!! mak tak sanggup!!!


p/s: ada ke patut mlm tadi aku mimpi aku korekkan telinga suami jiran aku? ceh!! mcm takde mimpi lain!!



sumber: email

47 comments:

dwaty said...

hahahaha... korek telinga jiran??? adoi... betul2 kulit binatang ker???

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

memang takde mimpi lain ke?????
kasi free pun tak nak..geliiiiiiiii

NM02 said...

hahahahaha.... kau kan... nasib baik korek telinga suami jiran kau.. kalu kau mimpi korek telinga azhari??? ape nak jawab??

Kakzakie said...

Apa-apalah wahida nie tau. Mimpi yg tidak-tidak pulak :)

sarah-najwan said...

la..ni betul2 ka kulit ni..
nak duduk pun takut dan geli eh..huhu

mimpi mainan tidurrr....

Lia said...

eeiiuwwwww... tak sanggupnya nak duduk.. hehee

My Little Diary said...

kehkehkehhhh nasib baik mimpi korek telinga dia,
kalau mimpi korek idung dia, lagi haruuuu

fazilzura said...

adeh ngeri tgk kusi2 tu .. sapo duduk sure buasir ..

* wahahahahha , lepas ni aci mimpi korek tinge Aeron aziz ke

♥Mrs.Eady♥ said...

tgk bentuk je pun dh geli belum pegang lagiiiiii................

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

semangat kejiranan sampai termipi mimpi

ZSqueenbee said...

eee geli..xkose den nk mbeli kalo camni..pia nk tempah sofa kulit rimau bintang..hihi

psl mimpi tu mmg akak ni klakar la...xde mimpi lain kew??

akak psl majlis sye tu block date 12hb ye..yg mlmni xpe i xcusekn u tau..

sha a.s said...

kalau bg 1 juta br aku duduk..hehehe..

wahida said...

ya ampun pia!!! akak mintak maaf sesgt sbb 12hb tu akak kat Langkawi la nok...huwaaaaaaa!!

ღ p!nk veLvet ღ said...

scary gile nak duduk, haha!

redza said...

huduhnya kerusi tu semua huhuhu

GreenJade said...

aiyooos keji nyes mimpis mu sis sgt2 smgt kejiranans gitew euwwww ekekeke

vile beta jeling2 fandang2 itu kusi2 begetar2 jiwa beta kengerian kegelian egeggege

bujal X said...

saya suka~stailo hapa?he~~

Ena said...

gitu pun ado kan.. tak sanggup nak duduk & makan kat situ if ternampak.. adeihh


jiran sebelah? aiyoooooo..

chichi said...

mengikut kata ahli nujum..itu tanda nak berjalan jauh..hehehe

mummysyafie said...

takut aku nak duduk yang..seramm

nurkass said...

eiiii..
seriau nak beli apatah lagi nak duduk..idokle teman...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mimpi cmtu pon leh ea..

p/s: x kdkut xpe kak!! =p

Dilla Ady said...

amboiiii..tinge suami jiran? tersedak2 die skang nih agaknye..huhuuh


cam idup pulak kulit2 nih...

Cik Ecah said...

seramm kerusi ko kak..haha ;p

sya hassan said...

akak oi.. kerusi mcm yg zmn tarzan ja.. hahaha

keh3.. plik mimpi akak tue.. korek telinga suami jiran.. hek3..

Cik Muda Sae said...

done follow....heee...geli arrr korek telinga jiran....

Joy said...

scary! tp x leh menahan la dgn mimpi tu...hehhee

Acik Erna said...

wahida..ha ha ha..gelak dulu..camano boleh mimpi macam tu..
akak pun sama la..kalau dibagi free pun kerusi tu..x mau rasanya..

MaMa AiNi said...

salam wahida..mama baru sampai kat rumah ni..sori lambat singgah sini..ha 2x..tidakkk...tak sanggup mama nak gunakanya..geli !!!..ayat bawah tu p/s...ha 2x..mama like..

Iznie said...

Eiiii, tak suka! geli geli geli! takut tengok...

ni kalau kena denda berdiri tengah panas, lepas tu rasa macam nak duduk, memang tak ah kalau dapat kerusi ni...pengsan terus kut...=.="

munna said...

tak sanggup nak landing kat atas kerusi tu..ngeri tgknya

Softtouch [Hanim] said...

sy pun xnak kalu duduk kat kerusi2 mcm tu..takut!!

Mamamya said...

hadoiii...dalam mimpi ko tu laki ko korek telinga isteri jiran sebelah x??? bagi fair n lovely sikit...kikikiki......jangan mara daaaaaa................

hani@debumelukut said...

Ish, ish, ishhh......

aLya maNip said...

klakar la akak..korek telinga suami jiran plak..hahaha..tahu kat suami akak jeles dia..hihi

HonEyBuNNy said...

hahha...xnak jugak lah....xsgop nak duduk..heheh

msredcheesecake said...

Cik wahida,
Sumpah msred takkan beli.buruk...huduh....hheeee....

Jgn cuba2 praktikan mimpi tu in real life k....hheeee

maya amir said...

mimpi tak boleh blah..hahahahaha...apesal suami jiran yg masuk ini cite? kekekke

Papa Mifz said...

ni kalo hak asasi haiwan tgk nih sure marah kaw2 nih...

ajumohit said...

Hehe korek pakai cotton bud ke wahida????

James Alexander said...

the third one looks awesome...

azieazah said...

Silap-silap kerusi tu semua berharga ratusan ribu ringgit. Maklum unik dia lain macam...

Cik Bidadari said...

eeeeeeeeee geli..... mimpi jiran yeakk... hik hik hik... cenggana bleh termasuk plak tu?

bunga said...

unik..tapi menyeramkan lah sis..ehhe..bunga seram jer tengok..

gedek! said...

Kerusi zalim!

ieda said...

aloor sgt2 cantik dan unik ! :))

Ronald said...

I read really much effective material here!
furniture stores | disco clothes | size of business card