nuffnang advert

Friday, June 3, 2011

model oreo yg tak ingat step...

selamat pagi semua...
jom kita layan budak model oreo ni.....balik je surau terus carik oreo dulu....

 abang makan oreo ngan fresh milk....ala, mcm dlm iklan tu....mula2 celup.....

 pas tu rasa....pas tu apa step lagi ek? errr....

 minum je la terus fresh milk tu...

yer...oreo keluaran terbaru perisa blueberry ice cream ni mmg sgt sedap....bak kata abang, mama, mcm eskem mama.....sedaaaaaaaaaap!!


p/s: episod Nora Elena semalam adalah yg paling best dan romantik sekali.....best!!

42 comments:

kasihredha said...

ala la comeyyy nya

sarah-najwan said...

xigt step xpa..jnji makannn..hehe

ramai betul suka nora elena deh..ehhe

♥Mrs.Eady♥ said...

alamak!!model kopiah! :)

NM02 said...

sumpah aku meletakkan diri aku pada nora smlm... hahahaha

senyum sorang2 weh.. ahirnya seth dapat jugak! demmm

ZSqueenbee said...

kak iena tlglaaaa...i pon ble seth pggil 'sayang' mcm ai lak terbang melayang..hihi..

feveret En Somi sye ni kak..nk jugak ade oreo tuk bekalan g kje n tgk tv..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Qis pun suke mkn oreo ni..tp lebih suka mkn krim dia jer.. ;)

Episod Romantik smlm..BEST!.. :)

chichi said...

wahhhh..cantek selua abg warna oren...

nurkass said...

sampai skang aku sik teringat citer nora elena tu..mmg romantik..hehe..

ooo..ada keluaran baru ke..apsal aku tak perasan..hensemlah anak ko wida..awat mata dia merah

wahida said...

nurkass: mata dia merah sbb dia ada masalah mata...dia masih dlm treatment...aku pernah buat n3 pasal mata dia...aku pun sedih tgk mata dia tu...huhu....

sha a.s said...

comel je cawan anak ko tu da....

mrsharis said...

tanak komen pasal oreo..tanak komen pasal kupiah.. Aku nak komen pasal sofa ko nok. Lawa..(hahaha dasar materialistik..kebendaan sungguh)

atty's said...

unty nak sikit orea , leh ?

Ena said...

hehe...

iklan oreo oleh si abang.. :D

MULAN said...

sememang nya model ini sgt cute... bak sikit, aunty nak jugak...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,mmg sedap!!

p/s: ala kak..dak yg ngaku xder dara tu..

Ayuraza said...

Aeron aziz jadi duta oreo kan..
pasni hari2 pegi beli oreo..hhuhuhu :P

bujal X said...

saya tak suka yang ori dan saya makan tak ikut step.terus ngapp je~haha~~

lydzar said...

faveret hannah gak ni. tp mama selalu malas nk buatkan dia air susu utk celup, sbb lepas celup dia takmo minum susu tu..membazir je

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

puas hatiku bila dh wat entry ni..

utk akak!!jgn gelak lak ea..hahah..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/06/syarifah-aleeya-ke-wahida-p.html

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

nak biskut oreo...hehehe

mummysyafie said...

cecah n celup..hihih..kena ikut step erkk wai. kalau lupa takpe..hihihi..janji last step masuk mulut tu betul.

Amni said...

amboi3! comel je die.. hihihi....

p/s : tak tengok episod semalam sebab ada miting. huhu

rATu kEBaYA said...

terlupa nak jilat kan

miss Fyqa said...

iklan oreo oleh abang..:)

fazilzura said...

ye betui , sgt sodap oreo yg baru tu ...

Cik Muda Sae said...

ahhh nora elena.! tetiba.~,~

Joy said...

mkn oreo, kopiah x tanggal ;)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hakhak..

copyla lau nak..

soei,amik pic akk xgtau awal2..huhuh..

eLLy said...

ade perisa baru ye.. harus di cari ..

redza said...

sedaaapppp..alhamdulillah, kenyang

sW33tdARLiNG said...

lom pernah rasa yang blueberry...

Citarasa Rinduan said...

kata umai orea terbaru nie tak macam aiskrim.. iklan tipu eik ibu..
hahahha..
anak2 skrang


~ps.. tang cawan tu.. comel~

IMANSHAH said...

oreo ni kegemaran budak star juga

Acik Erna said...

wahida..comelnya model..
nasib senang nak minum susu kan..

sya hassan said...

oreo yg nie mmg sedap.. layannn~~

GreenJade said...

ni model telebisyen mana nih nok..?mak x penah jupo pong aihh ekekeke

lawo kupiah..kait sndiri ke sis?

ainhany said...

peace abg...:)

Nnti minum susu tau...besaq bagai johan tapi bolehlaaa oren pun vitamin c!! badan sihat otak cergas!! ado lagi ke ooo oreo?? minak ucu se...nak cicah ngn kopi pulak..hihiii

wahida said...

greenjade: takde maknanya saya nak kait sendiri...beli jer...hehehe...

Dilla Ady said...

dilla pun suke flavour nih...mulut rase sejuk jek bile makan...

tak tgk nora elena...timingnye tak kenanyeeeee laaa...time tu la baru sampai umah,time tu la nk membasuh, time tu la nk semayang....haishhhhh...tv3 tayang la citer besh2 camni ari senin cam juvana tuuuuu...

Softtouch [Hanim] said...

aduiii boleh plak model ensem oreo ni lupe step yer..xpe xpe..prektis make perfek abg...lepas ni cube lagi..hehehehe

wida said...

wah..model islamik ni.pakai kopiah lagik tuuu

Rebecca Reed said...

hakhak.. copyla lau nak.. soei,amik pic akk xgtau awal2..huhuh..