nuffnang advert

Monday, June 6, 2011

punya teringin nak mkn kek....

selamat pagi semua....
pagi ni mcm malas sikit nak bercerita....apa kata korang layan gambar sambil telan air liur dlm blog aku ni ha....ekekekek....

 strawberry marshmallow yang sedap nak mampus....aku punya...

 butterscotch apa tah nama dia....pun sedap...aku punya gak....hehehe....aku kalau dah teringin, sekali hadap je ni....

 indulgence wajib ada....ni abang punya....

ni lak daddy punya, new york cheese....pun sedap....

ah, semua kek kat secret recepi sedap la...adeh la....eh, secret recepi mmg HALAL okeh...sila jgn ragu2 lagi...
okeh, takde apa lagi nak cerita, sekarang tgh berutus email ngan brader yg buat sweetie cheese...first time order online...nnt kalau sedap, aku buat review...hehe....


p/s: dah tak sabar nak cuti Khamis ni....yahuuuuu!!!

52 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

aku suka cheese cake

Daddy Ziyyad said...

kalau aku, aku makan ke empat empat slice kek tu..burrrpppp... :P

miss Fyqa said...

tak berapa suka cheese cake..
coklat best. ehehe

♥Mrs.Eady♥ said...

ni maleh dtg umhk o ni asyik buat aku lapar jek!!!haduiii....

NM02 said...

aku ngan abg bleh geng. kalu ke SR mmg tak pernah beli kek lain selain tu.


kau dah packing baju ke jah?

Kakzakie said...

Amboi tayang-tayang je ke? Menggoda betul. Khamis nie cuti nak kemana Wahida?

wahida said...

pukul 7 flight, kul 6 baru aku packing!!! hahaha!!

My Little Diary said...

giler babeng.... sedap betul kek2 tu seme....

wahida said...

kakzakie: ke Langkawi kak...

maCy said...

mak. tersangat mengiurkan.

nurkass said...

wahhh..
aku jelesssss..
mmg sedap kek kat situ..
ko ke langkawi ke..tlg survey coklat..aku nak gi ujung tahun..hehe

fazilzura said...

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ni kes kasi sentap jiwa pagi2 ni .. huhu xleh tahan tuiler

mrsharis said...

hahaha..baru malam tadi g SR (cam tau lak ko nk buat entry pasal kek SR). Masa tu dah kul 9 lebih. Hannan la, tetiba cakap pasal kek terus la aku pun teringin nak makan kek. Beli Coklet cis & Vienna brownies jer,klu beli lebih gerenti x abis sbb diorg main jer lebih makannyer tak.. Makan x abis so pagi ni aku bawak g opis tp tk sedap makan brownies sojuk...huhu

Amie said...

mak datukkkk.... sedapnya kek... mmg pengsan! salamkenal dr amie.

mamyharraz said...

cis cis ni kegemaran sgt2 =P

pic tu semua buat teringin melampau je nak mkn cis kek =P

sahromnasrudin said...

cheese cake tetap yang terbaik tau...alhamdulillah seceret recipe dah konfem halal kan

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

perghhhh.. bikin perut berkeroncong pagi2 hari ni weyyy.. ;p
hahahah, ai like choc indulgence..
mmg wajib kalo masuk SR pekena sepotong..

bunga said...

wahh mmg sedap kek..bunga suka kek..lebih2 lau kek coklat.hee

chichi said...

habis diet aku kalau aku terpengaruh..pejam mata..

sha a.s said...

da, aku pn suke choc indulgence..plus cheezy choc! hurmm walla~~~~

tp klu slalu mkn, muak!

MULAN said...

adussss.... kena start enjin pi SR cari kek2 ni... mouth lelehings semua....!!!

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alahai,terliur lak tgk!!

Sabihah said...

wallawehh...sedapnye tgk kek2 tu sume...kalo family members ramai, bleh beli serba satu, bleh rs semua kan??nak semua bleh??hehehe

Mamamya said...

perghhhh..pepagi dah layan kek SR eaa...aku pun setuju ngan ko...kat Sr semua kek dia sedap2....aku mmg p'gemar tegar kek di SR sbb tu masa kata SR x halal..aku sedih giler...uhuksss...nasib baik halal kan....lego hati den...;)

p.s: pi langkawi jgn lupa beli ole2 utk aku eaaaa.....blh gitu???? heheheheheee...guwau jerk...happy holiday!!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Pergghhh..betul2 telan air liur tgk kek2 yg menggoda ni..suka mkn yg indulgence..sedap sgt..

Pepel BoNda AmaNi said...

kek SR memang terbaikkkkkkkkkkkkkkk

lydzar said...

huhu sedapnya semua mereka ituu..NAAAAAKKKKK

wida said...

sis punya bahagian smpai dua nih?wah...nak jugak!

Syamimi Nazifa said...

sedapnye kek secret recipe ....

ZSqueenbee said...

WHITE CHOC MACADAMIA my feveret... sukeee sesgt + baskin & robins ice cream cakes mmg terbaekkkk...

My birthday tahun ni kai baskin robins..sodappp kak...

akak,sye ade goodie bag nk bg..My baby shower + anivesary dat day..

sarah-najwan said...

paling best indulgence..menitik air liur tgk..huhu

eLLy said...

PERGHHH terlioqqqq weh...

Ayuraza said...

paling suker..yang ader walnut tu..tapi SR punya kek memang sedap2 pun..takda yang lagi sedap dari tu..hehe

wahida said...

zsqueenbee: ada goodie bag? alamak, terharunya...apa kata ko pas je kat kaunter east...nnt aku amek...

Cik Ezy said...

sodap!
terliurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nk jgk!

Yan said...

Akak suka butter scotch.. terangat beb..

scha_imal87 said...

meleleh aiyak liuk.. T______T..sodap

sW33tdARLiNG said...

i loike yg ada kacang apa ntah tuu...

MasZuber said...

i vote for New York cheeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

etiey.com© said...

walaweiiiiii bestnya!!!

Dee said...

alamak..meleleh air liur aku tgk kek2 ni..aku suka strawberry marshmallow tu..sedap..

James Alexander said...

something cheesy is perfectly fine for me... hehehe...

ajumohit said...

Indulgence itu syedappp!!!! semua sedap lah...

Acik Erna said...

wahida..memang betul2 tengah telan air liur ni..

Hanis Azla said...

balik ni akak singgah SR lah nampaknya.. he..he....

ArELeEz said...

haa..! yg butterscotch tu la idaman leez. 1st time rasa, trus jatuh chenta woo.. slurrpp2!

Muslimah Kota Cinta said...

terliuq air liur aku tauuuuuu...
dah la aku pose arini
wawawaw

Ina Hashim said...

aghhhhhh sedapnyaaaaaaaaaaaaa

NzA said...

sedapnya...tiba2 menitik2 air liur....

munna said...

nasib baik dah comfirm halal...klu cake mmg munna pilih SR...

mummysyafie said...

indulgence tu mmg wajib ok..terliur dah aku malam2 ni.

psstt..aku dah cuti..hihihiih

Softtouch [Hanim] said...

kek SR mmg sedap...mana2 pun xleh lawan SR...