nuffnang advert

Monday, June 27, 2011

senarai pemenang GA Langkawi....

selamat tengahari semua....
seperti yang aku janjikan, aku nak bagitau keputusan penuh GA aku tu...

 95 url peserta ada dlm ni...

 bagi abang tarik undi dulu....hubby tak kuasa nak cabut undi, so, bila dia tak kuasa,  aku pun tak kuasa lah...hahaha...jadiknya hero2 kecik aku la yg cabut undi...boleh kan??

 tahniah bujal, anak aku first time cabut undi, terus tarik nama ko bujal....mmg rezeki ko...

 congrate dear....

tahniah myza..

 okeh, turn adik lak cabut undi....kita tgk sapa yg kena!!

 congrate ayu!!

ini namanya rezeki bergolek...kalau nak tau, sis ni antara yg tersenarai utk dpt gift dlm top 10 commentator...ni skang menang GA pulak...mmg rezeki berganda namanya ni...tahniah kak!!

keputusan ini adalah telus...segala pertikaian tidak dilayan...keputusan adalah muktamad...cewah....

pada semua pemenang, sila emailkan nama, alamat dan no fon ke email aku:

arel_121205@yahoo.com

dan pada top 10 commentators aku yg masih belum email, sila email dgn kadar segera ye...kalau boleh, esok gak aku nak pos semua hadiah2 ni...
pada yg tak berjaya, akan ada GA sekali lg bulan 10 nnt...insyaallah...jgn putus asa ye... 


p/s: sok akan teruskan lagi n3 Langkawi...gasak la korang...layan kan je la....ngeeeeee...

63 comments:

ajumohit said...

tahnaih kpd pemenang!!!!

zura_habib said...

aik..nape x menang hihi

jom join GA kt blog ku kalu minat

http://shahzurahabib.blogspot.com/2011/06/lovely-moment-giveaway.html

munna said...

tahniah buat semua pemenang....

Zura said...

tahniah...xde rezeki kat GA sbb dh dpt top 10 commentor..:)

nurkass said...

alamak aku lupa nak email..nanti jap eh..

ishhh..nama aku tak kena pulak..hehe..

Anum said...

tahniah kepada pemenang

cheqna said...

tahniah pada yang menang =)

Ilhamny.com said...

tahniah pemenang..

jeles, x menang...huhuhu

Sabihah said...

tahniah kepada pemenang...huhu...sy mmg jarang bertuah nih...takpe..rezeki org lain kot...^_^

Pepel BoNda AmaNi said...

abang n adik napa nama bonda amani xkuar nie...kekekkeke...anyway tahniah...kepada yang dapat hadiah...

NM02 said...

bujallllllllllll....


minta ceklat tu nnt skit tau..

redza said...

tahniahhh

Daddy Ziyyad said...

Aku jeles dgn Bujal!! Bujal pakai bomoh ni...1st tarik terus keluar nama dia...


~muakekekekeke~

rasp said...

tahniah kepada pemenang GAs nie...
wahhhh sib baik ada anak2 leh tolong cabut undi :)

Cik Ezy said...

tahniah kepada pemenang!!
=)

bujal X said...

keh keh keh~~saya komen 1st~saya jugak 1st yang dapat~~tq kak!

Myra Jay said...

Tahniah!! Tahniah..
Cheq tak menang..huhuu

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah semua!!! :)

sha a.s said...

xpela. xde rezeki aku nk menang lebih..choc yg top 10 commentators tu mmg terbaik..sedap gile! tq tq...

amirah said...

alaa...takde rezeki la..wah bujal suka le tu..

Kakzakie said...

Adik & abang kenapa tak cabut auntie punya? Huhuhu... auntie tak ada rezekilah sayang....

pena rozie said...

tahniah...

Hanis Azla said...

tahniah utk semua pemenang.. kali ni zde rezeki.. next time boleh cuba lagi..

eLLy said...

tahniah buat pemenang ;p

wani said...

tahniahwt smua,nank tunggu yg bln sapoloh lak nanti hahhahaaaa,wahida,aku tiap kali cabotan bertuah ke apa ke tk penah nyeee menang hahaahaaa

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah kpd pemenang.. ;)

myamyza said...

betul ke blog aku yang menang tu kak?? tq abang sbb cabut name kakak!!
wah kakak.. hahahah banyak2 ga yang aku join, baru ni je pestime betul2 menang.. kahkah..

jeBateja said...

lorrr..aku tak menang lahhhh....ahakz....

ieda said...

tahniah kepada semua pemenang ! .. jeles2 :))

GreenJade said...

tahniah kpg pemenang..wah kak kasihredha bergando2 rejeki nih.hehe

Citarasa Rinduan said...

WAH!!!!!!
WAH!!!!!!!!!!!!


daku kah itu???????????

wahida..
thanks you..
daku terharu..

Dee said...

tahniah pd pemenang..

Fieza79 said...

tahniah bt pemenang...

ko menang teka tekuk wahida..!

qemaishak said...

tak bertuah hihi

Tahniah pada pemenang.

wida said...

ala...nape nama sy x naik..hehe
tahniah pd yg bertuah:)

intan morsalin said...

huhuhuhu...x menang....huhuhuhu...

tahniah pade yg bertuah!!!

My Little Diary said...

tahniah pada yang menang tu...huhu

no luck ler aku ni.... :(

Teratak Hami said...

sekali pandang, nampak nama blog ku tertera ...

2 kali pandang, mimpi di siang hari rupanya ...huk, huk, huk

fazilzura said...

tahniah tuk pemenang

sarah-najwan said...

tahniah yer..huhu
xpo la..lenkali wahida buat pulok deh..hehe

..::SangRatoo::.. said...

tahniah semuaaaa...Daa..kalau ada lebih DAIM tu bak laa sebijon pun jadikla..hahaha seemmmpottttt!~

sW33tdARLiNG said...

mak aiii besornya label undi tuu... kah kah kah...! tahniah buat semua pemenang!!

MaMa AiNi said...

Tahniah buat semua pemenang !!!..pandainya..mama n daddy serah tugas kat P.A dia org ..hik...hikk..

nurkaloi said...

tangan bertuah uh...heheh

Dilla Ady said...

tahniah pada pemenang ye..uhuhu..takde rezki nk dapat lagi satu fm..

mira bia said...

terima kasih abang sebab cabut undi kakak! haha alhamdullilah rezeki..

tahniah kpd pemenang2 yang lain2 jugak..=)

p/s: saya dah emel details dah..:)

Acik Erna said...

comel je adik jadi tukang cabut..tahniah pada pemenang dan adik jugak.

kasihredha said...

huhuhuhu
tQ TQ TQ
tak sangka...terferanjat gonggok akak tengok nama akak kat paling bawah sekali.
TQ kat adik yg tolong tarik kertas tu...cium sikit...muaaahhh

kasihredha said...

huhuhuhu
tQ TQ TQ
tak sangka...terferanjat gonggok akak tengok nama akak kat paling bawah sekali.
TQ kat adik yg tolong tarik kertas tu...cium sikit...muaaahhh

Papa Mifz said...

tahniah pada pemenang....

NzA said...

tahniah pd yg menang.....

Yan said...

tahniah pd yg berrjaya...

miss Fyqa said...

congratz utk yg menang.. :)

Mamamya said...

hahhhh!!! aku x menang ke ker???? ada konspirasi nih.....ngeee....guwau jerk!!!

tahniah pada para pemenang...

pada yg x menang mcm aku "kita semua adalah pemenang tiada pengalah" ^______^

azieazah said...

Wahhhh...! tahniah kepada semua pemenang.

Cara menentukan pemenang pun sungguh unik dan spesel sekali. Juri kecik yaaaa... cute!

Gambar Merapu Seorang Menantu...

MR. SYAH said...

wah... tahniah pada pemenang.... mmg telus cara ni..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

siapalah yg untung tue?? hehe.. tak sempat nak join sob sob sob

mr.curly said...

aduhhh..wa kiciwa..huhu

tahniah pada pemenang..

~aSHa~ said...

TAHNIAH kepada pememang...

takde rezeki lagi dari langkawi...ehehhee

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

wahh..

kak kasih dapat !

Noriz said...

bestnye klu nama sya termasuk dlm bowl tu...
makin cntik langkawi eh, lama tak gi sana..huhu

mummysyafie said...

ingatkan mummysyafie tadi..hihihi..

kasihredha said...

wahida..
akak minta izin wahida unk copy gambar dlm n3 ni unk upload ke blog akak :)