nuffnang advert

Thursday, June 30, 2011

Restoran Zainas & jln2 cari durian kat Langkawi....

selamat pagi semua....
baru hari ni berkesempatan hapdet...semalam aku bz membungkus dan mengepos semua gift utk top 10 commentators, pemenang GA dan follower ke 444 aku tu...mana yg dekat tu, hari ni dah boleh sampai hadiah korang kot...insyaAllah....
jom layan tempat makan kami sepanjang kami kat Langkawi...ekceli tak banyak aku amek gambar, mana yg sempat je la ye....

kalau nak mkn tengahari yg sedap, korang boleh cuba mkn kat restoran ni....kalau pukul 11.30 pagi je dah ramai org ko...sebelah je ngan Idaman Suri...kat Kuah....

ada mcm2 lauk...sedap2 lak tu...selera mak...well recommended....


pas tu mlm lak, kiteorg gi carik durian...ater, mlm2 takde xtvt best, layan durian je la nok...

hubby ngan mek jah tgh memilih durian...

durian kami yang first....nampak nan hado kan? tapi sedap tau....

yang ni laaaagi sedap...tapi mek jah ngan hubby lagi suka yg first tadi....dah namanya aku ni hantu durian, semua pun sedap je....hehe...

kami mkn kat situ jugak...tidak kelihatan si hubby mek jah kan...sbb dia anti durian...kesian jugak kat along sbb muka dia merah padam tahan bau durian tu...tapi respek gak la kat dia sbb dia boleh turun gak drp keta amek gambar kiteorg...hehe....

diakhiri dengan gambar kami yg kepuasan dpt mkn durian kat Langkawi...


tak boleh nak hapdet byk, tgh bz ni....


p/s: pada korang yg bakal terima gift aku tu, aku nak ucapkan enjoy ur chocolate!!

45 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

erkss...durian!!!!!naaaaakkk....

sha a.s said...

choc ko tu da selamat jd najis dah..ekeke

beb, aku ckup marah klu ade n3 psl duriann!







aku nakkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cik Ezy said...

saye anti durian jgk kak..
keh3..

ZSqueenbee said...

woooo byknye lauk..

mkn durian..my feveret ni..mse awl² preggy kne stop mkn duwian skrg leh blasah tp stil tahap 'kne kontrol'...

redza said...

wahhh durian..sedapppp!!!!

ieda said...

adoiii disini pun cari duliann waaa .. huwaaaaaaaaa nak jugak ! ...

dikk banyak tul lauk dia kann kalau akak rambang matee .. ceduk sana ceduk sini sedar2 laukk je nasi dah x nampak kan ekekke :)

NM02 said...

aduhai... windu la kat langkawi nok!
jom pegi lagi nak...

::FAIZ FARISH:: said...

oh no... durian... love it

lydzar said...

durian!!!!!!!!!

tgh sabar menanti je opis buat pesta makan buah..masa tu boleh makan durian puas2 takyah bayar hehehehhe

bujal X said...

langkawi punya durian mahal tak?

wahida said...

bujal: lebih kurang je dgn kat KL ni...

Fieza79 said...

alamak durian..pntang tgk sebab tersgt la faberet..!

My Little Diary said...

aku suke duriannnnnn

Hanis Azla said...

byk betul pilihan lauknya yer.. nampak mengancam.. aduhai.. durian pun mengancam..

Anum said...

banyaknya pilihan laun pauk
best2
nak skit durian....
hehehe

JARI YANG TERBARAI said...

ngidam durian plak aku nih

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sodapppppppppppppppppp i like

mrsharis said...

sedapnyer duriannnn....

Psssttt..psssttt..aku tak dapat coklet ek??? lariksss

dieya said...

fuhhh.. hari tu kenduri coklat.. now kenduri durian pulak!

penDragon said...

Zainas tempat peberet we all setiap kali pegi langkawi!!

Dee said...

durian kat rawang lagi best..hahaha..

eB ezrin said...

uishhhh durian tuh.... grrrrrrrrrrrrrrrrr ;p

Acik Erna said...

wahidaa..nak durian..macam macam boleh buat dengan durian tu.

James Alexander said...

layan durian tepi jalan mmg terbaik...

kasihredha said...

tak sabar nak dapat coklat nih
thanks ye...love you

bestnya doyan.

myamyza said...

ah meleleh2.. sodapnye, kite diharamkan makan durian(sementara) semenjak abang long demam hari tu.. huhuhu..

p/s: kak, hadiah ga dah sampai.. mucho gracias..

nurkass said...

thanks lalink..baru sempat terjah sini..aku dah masuk peti dah..tak sabar nak makan..hehe..sayang ko...muahhhhhhhhhhhhhhh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..lauk2 yg sgt menyelerakan..

durian..lily pun x mkn.. ;)

GreenJade said...

aku fantang sungguh nih!

fantang tengok duriannnnnnnnnn uhuhuhuhu

diana said...

memang tu durian langkawi ke??

bujal X said...

entri penghargaan buat akak~

http://pengembaraankameratelefonbimbit.blogspot.com/2011/06/manisan-dari-pulau.html

♥ manje ♥ said...

kita takle makan durian... takut demam jek...

salam rindu ngan wahida =) ~

baincardin said...

Durian!!!!!~ ^_^

qemaishak said...

DURIAN BEST!!! eh tercaplock pula hehe

~ yus ~ said...

akak boleh makan durian, tapi tak suka banyak2..huhu

MULAN said...

ohhooooo.. tak tahan tengok durians...

mr.curly said...

wahhh doyan!!!..sukeeeee..tp laling den lak yg xsuko..hehe

NzA said...

kalau p situ akak pn lari....

puteri ain said...

uishh , kalau mak saya nampak durian tu kecur la die . hehe.

saya punya coklat xde ke kak ? hehehe

hani@debumelukut said...

nanti kalau akak nak ke langkawi kena buka balik laman 'my All' nih buat rujukan.

Mama Gee said...

vavava seb baiklah ai tak makan durian...kalo tak musti terlioo dh ni..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

jauhnye ko cari doyan noks!

Zura said...

aduii mak ai...tgk durian tue..

amirah said...

kalau dh antu durian tu, sume sedap kan..huhu..same same..

mama iris said...

kat utara tgh musim durian lg kan skrg?bestnyaaaaaaa